Shaokan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 oyunu beenmediniz mi? lineage 2 yi deneyin. Gerekli bilgiler lineage 2 unofficial server topiinde war. Zuhahah halime bakin paso reklam yapiom=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 oyun çıkmadı. bu oyunu 4 gözle bekliyorum lineage 2 ye basıcak kat kat nihoho :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Basacak ama bu lineage beleşş unoffical dioz yani oynamadıysan onun cıkmasını bekliicene gel oynayalım lineage hem zevklide oyun yani kotü bi oyunda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 biliyorum uzun süre oynadım l 2 yi ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ii o zmn ne diyim biz unoffical serverda türk gücünü gostermek istioz ama sanırım 4 kişiyiz ehh napalım bulmaya calısıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaokan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 aslinda 6 kisiyz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Öyle çok fazla merakla bekleme ddo yu hayal kırıklığına uğrarsın nede olsa az ırk az class pvp yok sadece pve ve yüzeysel bir cratfing ya var ya yok.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaokan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ewt o yuzden lineage i deneyin. Bol bol pvp 5 tane irk we nerdeyse 100 tane class. crafting olayi cok gzl yapilmis her hafta sonu kale sawaslari war=) http://idragon3d.com forumlara uye olun turkce bolumune msj atin ben orayi paso kontrol ediom =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1. resimdeki cüceyi çok kötü yapmışlar.Hem tipi kötü hem sakalı.O ne sakal öyle.O sakal babamda da var.Olmamış diyoruz.[signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yani l2 de eski ve bitmiş bir oyun zaman geçirebilir tabi bende hala updateszi client ı var mesela ama bellow da bekliyodur devir dnl devri. :D[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hmm bu arada DnL daha önce çıkıyor :)[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaokan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ewt l2 eski 20 yil once cikti. alla alla anlamionuz mu? WoW we GW den sonra en yeni online oyun gecen sene cikti. lineage eski olabilir ama l2 eski deil [Bu mesaj Shaokan tarafından 05 Ağustos 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 l2 den sonra GW ve WoW dan önce bi 10 tane kadar tanınmış mmorpg çıktı :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaokan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dunya capinda bilinenleri sole o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaokan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 http://www.gamesites200.com/ bak buraya mpoglara kac tane dunya capinda bilinen online oyun war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 En kolayından bir kaç tane örnek veriyorum The Matrix Online The Saga Of Ryzon Everquest 2 :P daha varda aklıma gelmiyor işte :/[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Shaokan, 05 Ağustos 2005 15:11 tarihinde demiş ki: http://www.gamesites200.com/ bak buraya mpoglara kac tane dunya capinda bilinen online oyun war lütfen gamesitesteki online oyun bilgisi ile www.mmorpg.com arasındaki onlne oyun bilgi farkı çoookk fazla :P biliyorum oynadım l2 yi ama eskidi artık gerçi kendini sürekli yeniliyor ama ...[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaokan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 eq 2 tamam ama dierlerinin ben pek tutulduunu sanmiorm. o kdr cok tutulmus olsalar gamesites yer alirlardi. ayrica matrix deilde dierini hic duymadim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ee senin duyduğun oyun bulmakta zor olur. Belki Türkiye de tutulmadı ama yurt dışında çok fazla tutuldu bu oyunlar ve dünya çapında tutulmuş bir çok oyun daha var ama onları yazmıyım şimdi ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaokan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 nese bnm demeye calistiim lineage 1 yillik oyun eski deel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_MaxX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 oyunda birkaç bug olsada güzel zırhları için ve yabancı insanlarla party kurmak için güzel tavsiye ederim[signature][hline]Ares Assasin LWL 47 (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 alpha testi başladı mı bunun bi ara başvurmuştum alpha test e bi daha haber alamadım d&d den[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aligment deişimi olsa yani paladinken oyundaki drumlara göre fallen falan ola bilse benim aklımda barbar/monk yapmak var monk speed+ fast move+run adam wowdaki warriordan hızlı charge yapar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bu oyunu d&d nin kitabından çıkmış bir oyun olarak görmezseniz daha iyi olur yani çıktığında mutlu olursunuz. :D[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Çıksın artık ya :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar