Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladinler üzerine bilimsel bi makale

Enginar

Öne çıkan mesajlar

abi bu ne ya. herşey bitti frpnin bilimsel makalesi eksik kaldı hehe resim de wowdan :P wowlar cinsel yönden cart muş curt muş. iktidarsız diolar palalara :D ayrıca orda zimbabwe görüom :P zimbabwe bilim enstütüsü mü ne şimdi hatırlamıom da. ne alaka yau. şarlatanlık bişi deil yau. bırakın ilerleyin ya

edit: paladin ne la paladin ne? paladin senin benim gibi ölür mü. paladinler ölmez onnarın divine shieldleri var. geçtim ikinci tezime, paladinler nerde yaşıo la. ne diosunuz bilimsel olarak frp diosunuz demi. frp ne la. fantastic role play haaaaa gerçekmiymiş, somutmuymuş mu bu somut muymumuş. sen bana bunun cevabını ver! frp sanal bişidir, sanal şeyler hakkında da makale yazılmaz. haa sen sci-fi ile sicenci karıştırıosan ben senin alnını garışlarım.

[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)

[Bu mesaj muzcu tarafından 15 Aralık 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

PES5le ilgili bilgi ararken, hadi bi de wow foruma da gireyim dedim. İlginç bir konu ama ne yazık ki kolpa.

Dikkat ettiyseniz BBCNews sitesi diye geçiyor site; ama adres ttp://www.jlug.fi ile başlıyor. Yani bir Finland (Suomi-Fillandiya) sitesi.

Ayrıca yazıda:

The study clearly reveals that sexually insecure people try to find comfort in playing a slightly homosexual class, such as the World of Warcraft Paladin.

"Professor D. Spear T., Gaming Institute of Cyberia"

ve de

"The study clearly reveals that sexually insecure people try to find comfort in playing a slightly homosexual class, such as the World of Warcraft Paladin. The shiny plate warrior 'alter ego' is used by these youngsters," says Professor Spear from the institute."
"The Gaming Institute of Zimbabwe "

gibi kısımlar geçiyor ki bu konu Zimbawelilerce mi yoksa Ruslar tarafınca mı yazılmış?
Yani kolpa ama güzelinden :) Taktirlerimi sunarım.

[Bu mesaj SoajanII tarafından 16 Aralık 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe çok hoş olmuş .
Bu esnada araştırma fala nyok fake haber yani .
yİnede çok hoş ya :D birde dayanak getirmişler paladinler hertürlü utandırıc durumdan kaçabiliyor vs diye güvensizlik olayına . çok matrak valla baya güldüm :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoajanII, 16 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
PES5le ilgili bilgi ararken, hadi bi de wow foruma da gireyim dedim. İlginç bir konu ama ne yazık ki kolpa.

Dikkat ettiyseniz BBCNews sitesi diye geçiyor site; ama adres ttp://www.jlug.fi ile başlıyor. Yani bir Finland (Suomi-Fillandiya) sitesi.

Ayrıca yazıda:

The study clearly reveals that sexually insecure people try to find comfort in playing a slightly homosexual class, such as the World of Warcraft Paladin.

"Professor D. Spear T., Gaming Institute of Cyberia"

ve de

"The study clearly reveals that sexually insecure people try to find comfort in playing a slightly homosexual class, such as the World of Warcraft Paladin. The shiny plate warrior 'alter ego' is used by these youngsters," says Professor Spear from the institute."
"The Gaming Institute of Zimbabwe "

gibi kısımlar geçiyor ki bu konu Zimbawelilerce mi yoksa Ruslar tarafınca mı yazılmış?
Yani kolpa ama güzelinden :) Taktirlerimi sunarım.

[Bu mesaj SoajanII tarafından 16 Aralık 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]

/golfclap[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion
60 Elven Warrior @ Shadow Moon
/cheer
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de araştırma yaptım mage oynatan bayanlar çok ateşli oluyormuş.
Warlock oynatanlar da şişme succubuslarla kendilerini tatmin ediyorlarmış.

Ya yazının taa en başından belli; 15-35 yaş arası ve biri de 75 yaşında olmak üzere 4000 oyuncuyla ropörtaj yapıldı diyorlar.Bir de karnın doyuramayan bir ülkenin oyun enstitüsü olması ne kadar mantıklı ki :) Ama güzel bir inceleme olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

şi palalara laf yok :P bu arada dikkatlice okumayınca böle oluo demekki :P. nasıl bi zihniyet yazmış acaba bu yazıyı hehe. muhtemelen çarşamba sabahı yazısıdır. yazarın şaman olması yüksek ihtimaldir.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...