Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende bi Pala var sendeki Laz Ziya ya değişirmisin?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
ulan yeter ben kendi espirimden iğrendim sen dewam ettiriyon duuur!!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
Mito ruslar için çalışıyordu o planlamıştır böyle birşeyi.
Aslan amcanın planladığını sanmıyorum zaten o görev Polata verildi neden polatta verdiği görevi bir başkasınada versin ki. Çünkü polatın öyle bir zamanda öldürmesi lazım ki Polat baron olabilsin ve teşkilatı çökertsin.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.
Mesaj tarihi:
polat feraye nin annesine haftalık yollanan havaleden olayı çözmüştür. Kimin işi olduğunu da haftaya söyleyecektir.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>
Mesaj tarihi:
rus barondur...izlemedim ama :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
Devlet mi ruslarla çalisiyor yoksa sadece Mito mu bu da önemli.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
sadece mito ruslara çalışıyor hatta oda ruslara çalışmıyor kirve ye çalışıyor kirvede ruslarla daha birlik olmadı bunda büyük ihtimal bu işi kirve ve mito yapmadı yapsaydı garanti gitmişlerdi o adamlar bu kız gibi amatör birini kullanmazlar eli titreyen fln :)

bence polat orada baronu kullanmak için yada şaşırtmak için gerçeği söylemiyecek devlet diyebilir belki kendini saklamak için sonrada kendi öldürür yada ne biliyim hüsrev ağa der aslan bey der yada sallar bişi artık önemli diil adam zaten ölecek konseyi ve kendisi çok zayıfladı (aslında bizzat amerika bile yaptırıyor olabilir zayıfladığı için yok eder) hücre sistemi demişti polat bu yüzden devlet yada istihbarat servislerini düşünmüyorum terörist bir grup olabilir[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
  • Yeni Oluştur...