Malibu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 mematide ölürse boku çıkar yani. Konuşmayı beceremeyen bi kadın nasıl oluyorda orada silah olduğunu falan biliyor. Onuda anlamadım walla. Çok kolpa bi bölümdü toplasan 10 dakika etmez.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Sonraki bölümler için hazırlık bölümlerinden biriydi. Yaralı kızdan onu tutan esas kişiyi öğrenecekler o başlıbaşına bir bölüm çıkarır. Memeati ve Polatın cilveleşmesi ve Mematinin eski formuna kavuşması 1 bölüm sürer. Ohh çıktı 2 bölümlük malzeme. Nesrinin diziden gitmesine az kaldığının belirtileri bu Ziyaya başkaldırı falan Güllü pek bi iradesiz çıktı. Yani dayısına verdiği sözü bırak, 3 dakka önce Polata verdiği sözü bile bi baldırı çıplak için sattı gitti. Kız güzeldi o ayrı konu. Ama örf adetlere bu kadar bağlı bir grupta daha dayısını mezara koyalı 1-2 gün olmuşken yolda gördüğü ilk kıza yavaşaması saçma geldi. Ve muhtemelen Rusların adamı o kız :) Bu arada kocası konseyden birinin karısıyla kaçamak aşk hikayesi hakkaten boru gibi .öt ister :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ya son reklamdan sora noldu? nba tv ye bakmistim reklamda bi baktim bitmis dizi[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Absolut, 10 Aralık 2004 10:54 tarihinde demiş ki: Sonraki bölümler için hazırlık bölümlerinden biriydi. Yaralı kızdan onu tutan esas kişiyi öğrenecekler o başlıbaşına bir bölüm çıkarır. Memeati ve Polatın cilveleşmesi ve Mematinin eski formuna kavuşması 1 bölüm sürer. Ohh çıktı 2 bölümlük malzeme. Nesrinin diziden gitmesine az kaldığının belirtileri bu Ziyaya başkaldırı falan Güllü pek bi iradesiz çıktı. Yani dayısına verdiği sözü bırak, 3 dakka önce Polata verdiği sözü bile bi baldırı çıplak için sattı gitti. Kız güzeldi o ayrı konu. Ama örf adetlere bu kadar bağlı bir grupta daha dayısını mezara koyalı 1-2 gün olmuşken yolda gördüğü ilk kıza yavaşaması saçma geldi. Ve muhtemelen Rusların adamı o kız :) Bu arada kocası konseyden birinin karısıyla kaçamak aşk hikayesi hakkaten boru gibi .öt ister :) Aklıma bir soru takıldı siz bu dizidemi çalışıyor yoksa konsept danışmanlardanmısınız? Şaka tabii Ama anlattığınız şeyler gerçekten mantıklı olucak gibi şeyler de ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 mantik[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Nesrin co$tu ben ona gicik oldum. Ziya'nin su lafi cok hosuma gitti. " Kendinden buyuk isteklerde bulunman kadin oldugunu gosteriyor. " Kadinlar bok ediyor yahu bazen herseyi :) Ne anlarsin sen mafyadan bilmemneden. 700 milyon dolarin 10 milyon dolarini alsa bile 7 sinsilesine yeter o para. Sanki para vermiyorlar kadina.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Yahu nesrını bırakın Mito posta koydu dovucem o adamı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ah güllü ah adamım yine buldu kafasına göre bi hatun helal olsun be idolüm benim bea![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Benim tahminim,Memati Polata haklı olarak sinirlendi ve silahını bırakdı gitti Mematilerin mekanlarını basdığı bu Kirvenin korumalık yapdığı adamlarda Mematiyi basacaklar ve Memati silahsız olarak yakalanacak ya vurulacak yada yaralanacak böylece Polatda Vicdan azabı çekip sinirlenecek ortalığı dağıtacak 1,2 bölüm çıkıyor işte :) Bu arada O Güllünün sarkdığı Kız,Rus gelinde oynayan Tatyana değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 evet tatyana...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Bither, 10 Aralık 2004 20:37 tarihinde demiş ki: Benim tahminim,Memati Polata haklı olarak sinirlendi ve silahını bırakdı gitti Mematilerin mekanlarını basdığı bu Kirvenin korumalık yapdığı adamlarda Mematiyi basacaklar ve Memati silahsız olarak yakalanacak ya vurulacak yada yaralanacak böylece Polatda Vicdan azabı çekip sinirlenecek ortalığı dağıtacak 1,2 bölüm çıkıyor işte :) Bu arada O Güllünün sarkdığı Kız,Rus gelinde oynayan Tatyana değilmiydi? hll olsun :)[signature][hline]ZAFERLERE ÇİÇEKLİ YOLLARDAN GİDİLMEZ -------------------------------------------- Pati Sözlük!!! Røøñéy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Memati tabi hakli kardesim, adam "biniyoruz alamete, gidiyos kiyamete" seklinde dusunuyor, bir seyden haberi olmadigi icin. Ben olsam bende oyle dusunurdum :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 mematide acıdığım olay..çakır öldüğü zaman bi bölümde bunun gençliğini göstermişlerdi ya...çakır bunu kurtarmıştı felan...bu son bölümde o görüntüler aklıma geldi...harbi acıdım elemana...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Memati kendi çetesini kursun diziye heyecan gelsin. Memati vs Polat heheh[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ulan o polatın varya kafasını koparırız istesek. Ne lan dağdan gelmiş bağdakini kovuyor. Memati kardeşe yamuk olmasın oyarız ne polat dinleriz ne Doğu Bey. Bundan sonra mafyada biziz devlette biziz senaristte biziz üleennnn![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mematinin az hayrı olmadı Polata. Bence Abdulhey oradayken o muhabbeti yapmaması, yalnızken yapması lazımdı. Yani açıkca Mematiyi döt oğlanı pozisyonuna soktu Abdulheye karşı. Bir daha Abdulhey Mematinin lafını dinlemez.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Absolut, 11 Aralık 2004 12:50 tarihinde demiş ki: Memati kendi çetesini kursun diziye heyecan gelsin. Memati vs Polat heheh aaa süper bi fikir...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bu Polat kim ki Memati'ye ayar veriyor hüleayn!!![signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 mematisiz olmaaaaaaaaaz :( ama bence bırakıcak edit: sonucu ögrenmek icin bi hafta beklemek cok kotu ya [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 11 Aralık 2004 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya abdulhey'in yaninda oyle davranmasi zaten gucune gitti mematinin. delikanli gibi soyle lan ben devlet adamiydim diye. ne gorev yapiyo ne bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Memati gider yine derbeder olur içer falan... polatda gelir alır yanına tekrardan... ayrıca kirveyide çabuk harcayamaz çünkü bölüme ihtiyaç var... *!Polatın Yara Alması için Senaristlere Mail Atar..* miroğlu bile 25-30 tane yedi bi dizide.bunun neyi eksik?[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bu arada diziye gerçeklikten uzak şeylerin katılması pek hoş olmadı mesela nergizin rüyasında kızın mehmet karahanlıyı öldürdüğünü görüp sonrada kızı yakalayıp öldürmesi biraz tuhaf olmuş.[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ben seye koptum, Nergis o hizmetci kizin arkasindaydiya, hizmetci nergis'i gerizekali zannetti galiba ehae. " ver hadi canim o silahi" " silahi mehmet istedi" kadinda aptaldi eahe..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bu arada memati kesin nesrin ile birlikte hareket edecek ilerki bölümlerde.. aynı bölümde ikisinin birden zıtlasması ve aralarının digerleriyle bozulması bunun göstergesi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar