bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bende izlemedim artık baydım dizidende zaten baktım adamlar abuk subuk ölüyorlar zaten kaç gündür uyuyaıyorum bu ne lan dedim yatıyom ben... Artık tv izlememe kararı aldım.İçim dışım reklam oldu.Rüyamda show tv yazısı geliyor mahmut yaz 3131 e gönder heybetlimi heybetli İrimi iri mahmut yatağına gelsin yazıyo ... :([signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 aman dikkat et black, sakata gelme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bi keresinde canım sıkıldı, kurtlar vadisi var onu seyredeyim bari dedim. demez olaydım o ne reklamlar öyle. reklamlarlar deseler daha yerinde olurmuş.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim [Bu mesaj Saeros tarafından 28 Mayıs 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 arkadaşlar bu arada farkettiyseniz bu bölümde sigara üstüne sigara yakamadılar kanser vakfı mı tam hatırlamıyorum şikayet etmiş gazetede yazıyodu,bide reklamları birileri şikayet etse tam olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Yakında reklamlar içinde bir çözüm bulunacakdır,geçen gün bir köşe yazısında 1 sayfa fln eleştirmişler bu reklam olaylarını,rtük ilgilensin diye ama hayırlısı.[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 o değilde beni en çok rahatsız eden bu diziden sonra kendini mafya sanan insanların türemesi tespih sallamalar delikanlılık ayakları falan filan .. diziden 1 gün sonra herkez gaz olarak geliyor okula falan.. yazık ya insanlarımız ne kadar kıt.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 dizi güzel ama insanımız aptal... herkes çakır zannetti kendi ulan İstiklal deki tipler zaten pardesülü burun çeken elinde tesbih olan kekolar...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 işte böleleri yüzünden yasaklar abmargolar geliyor dizilere filmlere[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ivanov-testere ve polat yola ciktiklarinda e5 kenarindaki mercedes vito arslan beyin arabasimiydi ? reklam sucks.[signature][hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 transport mus o araba :([signature][hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Diziyi izleyipte gaza gelen tipler olduğunu çok duyuyorum oturduğum mahallede öyle çok elite bir mekan değil bir sürü keko var ancak ben daha görmedim burun çekip tespih sallıyarak racon kesmiyoz kafa kesiyoz diyenini hatta bu tipler kahvelerde bunun geyiğini yapıyorlar sadece belki yaşlarının büyük olmasından kaynaklanabilir ancak ben canlı örnek görmedim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: theKingpin, 28 Mayıs 2004 18:46 tarihinde demiş ki: o değilde beni en çok rahatsız eden bu diziden sonra kendini mafya sanan insanların türemesi tespih sallamalar delikanlılık ayakları falan filan .. diziden 1 gün sonra herkez gaz olarak geliyor okula falan.. yazık ya insanlarımız ne kadar kıt. Bu yeni bir şey değil ki. Belki çoğunuz hatırlamazsın ya da görmemişsinizdir ama zamanında Michael Jackson' un moonwalker filminden çıkanlar sinema önlerinde gaza gelirlerdi. Sinema önlerinde kafa üzerinde duran orasını brasını kurcalayarak debelenmeye çalışan filmden sonra MJ gibi kısa pantolonlar giyenleri az görmedim. Zaten sinemaya tek eldivenle gelenler de olurdu. En azından bu daha iyi daha bir erkekce. Zaten o poz ilk artislik yaptığın adamdan dayak yemenden sonra yokolur gider problem değil. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 29 Mayıs 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 abi mj yi taklit etsinler sorun değil ama taklit ettikleri adamlar kanun dışı işler yapan tipler .. delikanlılık tipleri bürüdü ortada allahım ya.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Deli Yüreği izleyenler bilir esas oğlan ölürse dizi biter çevresindekiler sürekli refresh olur ama esas oğlan sabittir :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bu konu nasıl ikinci sayfaya düşer. Madem öyle ben de hemen biraz önce Milliyetde yayınlanmış bir haberi sunayım. Haberler kötü tabii. Üst Kurul, 12 Şubat'ta yayınlanan ''Kurtlar Vadisi'' dizisinde ''yayınların şiddet kullanımını özendirici veya ırkçı nefret duygularını kışkırtıcı nitelikte olmaması'' ilkesinin çiğnendiği gerekçesiyle Show TV'ye de bir kez program durdurma cezası verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ben kanalı kapamadır diye pek sallamamıştım ancak dediler ki diziyi bir hafta yayınlamamaymış :([signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yok mu bu hafta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ya haftanin tek günü bi zevkimiz vardi oda gitti[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Haydaa, olur mu öle şey..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 RTUK değil Derin Devlet rahatsız oldu bazı konulardan ve :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Rize nin küçük bir kasabasında. bir çocuk varmış. Bigün annesi bunu yaşlı bi neneden çay alması için yollamış.Nene açmış kapıyı.buda arkadan elleriyle sarılmış."Racon kesmiyorum kafa kesiyorum" demiş. Sonra ben can polatım demiş. Kadına bişey olmamış polis gelmiş. bunu götürürken hala bu "ben canpolatım" die bağrınıyormuş[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi'ne ceza. Perşembe akşamları herkesi ekrana bağlayan Kurtlar Vadisi, 'Mafya' dizisi olmasından dolayı, şiddet sahneleri ile dikkat çekiyordu. Radyo Televizyon Üst Kurulu Özel TV kanallarına uyarı ve ceza kararı aldı. RTÜK daha önce Kurtlar Vadisi'ne aşırı sigara içilmesinden dolayı ikaz etmişti. Kurtlar Vadisi'ne verilen cezayı ve haberin devamını öğrenmek için tıklayınız. 12 Şubat'ta yayınlanan ''Kurtlar Vadisi'' dizisinde ''yayınların şiddet kullanımını özendirici veya ırkçı nefret duygularını kışkırtıcı nitelikte olmaması'' ilkesinin çiğnendiği gerekçesiyle de Show TV'ye de bir kez program durdurma cezası verdi. 37.Bölümde Polat'ın Çetin adlı karakterin kafasını keserek öldürmesi bir bölüm durdurma cezasına sebep oldu. Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümünü 10 Hhaziran 2004 izleyebilirsiniz."[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 öff öff[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Off insanlar ayrı salak rtuk ayrı salak off off...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bi gün kapasalardı perşembe yayınlasalardı tekrar üf ya. Lanet olsun ya çok saçma ben tvdeki şeyden etkileniyom tv kapansın. Seyretmeyin kardeşim etkileniyo rahatsız oluyosanız. Bu kadar basit şikayet eden kaç kişidir izleyen kaç kişi var hadi 100 kişiniin seyrettiği rezil bir program olsa bişey demiycem ama çok büyük bir izleyici kitlesine sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar