Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi yeter artık bıktım reklamdan nedir bu yaw.
bunu RTÜK'e falan şikayet etmenin bi yolu yokmu yaw.
yemin ediyorum bırakacam diziyi.

cidden bu şikayet olayının prosedürünü falan bilen varsa anlatsın.ciddi ciddi şikayet edicem[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Mesaj tarihi:
tek kelimeyle boş bir bölümdü. Meral in fantazileri ise beni gülmekten öldürdü.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>
Mesaj tarihi:
2. reklamdan sonra izleme gereği duymadım...[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Mesaj tarihi:
Türk TV tarihinin yüz karası bir durum yaşadık helal olsun. Gerçek anlamda reklam aralarına dizi koydular bu akşam. Saat 9,30 da başlaması gerekn dizi saat 10.00 da başladı ve 11.30 da bitti. Rezaletti. Sanırım 40-45 dk. dizi verdiler onun da yarısına yakın Meral fantazileriydi.
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 21 Mayıs 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
İyice saçmaladılar bu sefer. Bir el atsın istiyoruz yetkililer artıkın..

yetkililere duyrulur
reklamsız kurtlar vadisi
gayboluyor
Mesaj tarihi:
Ben artik yeni bölüm öncesi verilen geçen bölümün özetini izliyorum.

1 hafta geriden geliyorum ama asabim bozulmuyor, vaktim heba olmuyor, tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Hadi normal reklam aralarını anladım ama ekranın yarısını kapayan reklamları istemiyorum ya. Ne film izleniyor ne de birşey. Bunu şikayet şansı yok mu? Ben diziyi adam gibi izlemek istiyorum. Bu hafta son reklamdan sonrasını izlemeyi becerdim ama en son anda gazetede kimin resmi var dedi orayı kaçırdım duyamadım?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
bugun cerrahpaşali halit ile ayni dolmuştaydim megerse bizim smet'de oturuyomuş heri :) mafya babaligiyla hiç alakasi yokauha hatta sanirim bu adam gay[signature][hline]nedir bu avp?
Mesaj tarihi:
detayları anet newsde yazıyor :)) haftayı beklemeye gerek yok :Pp ama gerçekten spoile çok fazla oluyor orda fragman falan değil birileri gelip yazıyor bişiy aha dizide çıkıyor :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar bu reklamların bir max oranı yok mu ?

yani 45dk dizi 1 saat reklam nasıl verilebilir, tüketici hakları (ki ülkemiz de yok aslında malesef) birşey yapamazmı

yani yüzüklerin efendisini versinler o zaman 3 saat film 3 saat reklam ,parayıda çıkartırlar hem reklamlardan

bütün dizi 4 tane filan olayı döndürdüler
Mesaj tarihi:
ya reklamları konuşmayalım konuşulcak tarafı yok da...

gazete...ali...ne alaka yaw???[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
niye konuşmayacaz? asıl konuşulacak şey o.
bu konuda yapabileceğimiz, başvurabileceğimiz bi yer yokmu? ey paticik communitysi.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Mesaj tarihi:
belki reklam özdenetim zart zurt kurumu vardı ya oraya Show tv diğerlerinden daha çok reklam yapıyor diyebilirsin :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
Bildigim kadarıyla yok. Eskiden belli kısıtlamalar vardı. Blli bir saat içinde belli bir reklam kuşagı cart curt diyolardı ama yine deli gibi reklam oluyordu. Daha sonradan krizin patlak vermesiyle Hem TVlerin hem de firmeların sakata girmesinin yanında reklamcılar da sakata girmeye başladılar. Devlet de reklamlarla ilgili yayın yasaklarını kaldırdı serbest bıraktı. Bildigim kadarıyla da bir daha yasaklar uygulanmadı.

Gerçi adamlar sirf reklam vermiyor ki yok Hayat bilgisi yok hopstar, turkstar, topstar şişiriyorlar adamı.
Mesaj tarihi:
Osman Sınav'a dizi bu sene bitiyo mu diye sordular, her bölümünde 2 milyon dolar getiren bi diziyi neden bitirelim dedi, o paralar nereden geliyo sanıyosunuz heu :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
adam dooru demiş ben olsam bitirmem
bence bunnar biraz kekoluk yapıo haftada iki bölüm verseler çok daha iyi olur bence ama bööle iki bölüm 1 bölümü annatçak şekilde tabi baymadan bu yapılabilir
bence elif le aşk bölümleri kısılarak doğu ile aslan konuşmaları ve daha mantıksal olaylar arttırılabilir
bi de allah aşkına bi programcı aslan a şööle adam gibi programlar yapsın şimdiye kdr gördüüm programlar
mafya babası yapma programı
mafya inceleme programı[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Mesaj tarihi:
bu arada show tv anahaber de haber başlığı:

çakır geri mi dönüyor?
polat alemdar kimin oğlu?

bi arkımızın bi süre önceki polat kılıçın oğlu haberi gerçek mi oluyor acaba??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
  • Yeni Oluştur...