Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Adam haki ile 50k adamı süpürdü hala tatmin olmuyosunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Milletin heyecanı kaçmış :D Sanji'nin yeni haline ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sanji sanji direkt ivankov muhabbeti olmuş ya. spectrum saldırısı gördüğümüz ilk kişi invankovdu yani böle suratını falan çoğaltıyodu şimdi sanji ayakları çoğaltıyor. bi yüz tane bacak falan gördük hepsinden ateş attı (ya da ufak meteor). güzel olmuş bence. luffynin gattlingle karıştırmamak lazım. onda luffy direkt hızlıca vuruyor. sanji direkt spectrum kasmış. geppousu henüz cp9 kadar iyi değil. onlar resmen ışınlanıyodu ama bu da fena değil gelişir heralde ilerde. soru, tekkai falan kasarsa iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 arada tekrar izliyorum ben; robinin katılması nasıl iyidir ya ahahaha, robivn <3 http://www.youtube.com/watch?v=IcLPa8Asq0M& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Sanjinin kullandigi haki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 off şu yeni silahları beğenen var mı çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 motorsikletler motorsikletliğinden utandı ne diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 çok kötüydü lan. ben bekliorm ki böle robot bişi çıkıcak pacifista gibi ortalığın homuna goycak. adam çelik kılıç çektiler diye motosiklet gidicek diye yusuf çekti lan aşsdlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Spo vermiyim bir iki bölüme görürsünüz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Aynen ya bugün gelecek bölümün previewini izledim de yapıyor bir seyler franky. İzlemeyen varsa diye soylemiyim ben de ama franky favori karakterim. Bakalım datmin olcam mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bu hafta yokmuş gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 baydıydı zaten bi de bu hafta vermediler one piece devrini kapatıcam diyorum ama kıyamıyorum hameka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Demo Demo... Omaewa kakkuiiii. Cok iyiydi o sahne ya sgafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Şimdi creepleri dövüyorlar, ben komutan kenshinden bi numara bekliyorum. O elemanı hep bi tehdit olarak gördüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 hangisi o. ben isimleri bilmiom da kılıççı eleman testisli galiba ahtapot olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 anime bölümü gibi bölümdü bu sefer. bir takım gelişmeler oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ben anlamadım abi çok hızlı ilerledi. şu bölümü yaysalar 20 bölüm çıkar yani contextler ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Wishmaster said: Şimdi creepleri dövüyorlar, ben komutan kenshinden bi numara bekliyorum. O elemanı hep bi tehdit olarak gördüler. o kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 içki içen ahtapotumsu işte.. ondan tırsmışlardı azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 hee tamam. bi an hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 561 Güzel bölümdü :) Bakalım gemiyi nasıl durduracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 baydım lan fullmetal alchemist brotherhood'dan sonra izledim hiç tat vermedi ya, boş boş muhabbet. ne olacağı da belli bir şekilde gemiye yandan vuracaklar işte balonu patlatmaya yakın adayı teğet geçecek. 23 dakikalık bölümün 5 dakikası tekrar 10 dakikası laf kalabalığı, gerisi de 7 dakikalık bayık dövüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ren said: baydım lan fullmetal alchemist brotherhood'dan sonra izledim hiç tat vermedi ya, boş boş muhabbet. ne olacağı da belli bir şekilde gemiye yandan vuracaklar işte balonu patlatmaya yakın adayı teğet geçecek. 23 dakikalık bölümün 5 dakikası tekrar 10 dakikası laf kalabalığı, gerisi de 7 dakikalık bayık dövüş Biriktir biriktir izlede su andaki ark bayık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 OOOOF nasıl boş bir bölüm daha.. Bu kadar ağır işlenir mi bi hikaye ya.. Kısık ateşte 15 dakika adlı filme döndü olay. Sürekli aynı şeyi tekrar gösteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 mangada buraları okurken, okumaya çalışırken, okumuyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar