Cystein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yok aga galiba son bölümde biraz anladık luffynin fotorafta verdiği mesajı. ben kendimi geliştiricem. siz de kasın 2-3 yıla görüşelim gibisinden
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 zoro anlamayacağına göre oradan ayrılır diye düşünüyorum ama. hawkeye dan iyiside yok. ondan bişiler öğrense bari.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Yalnız ciddi ciddi en uber ustaları buldular gibi kendilerine, manyak gibi level kasıp sonra biraraya gelicekler gibi gözüküyo. Sanji hariç. O en beterini buldu muhtemelen:P
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sanji kaçmaktan bacak kasları filan güçlenir heralde :P :D
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 new age bölgesinde buluşun mesajı veriyor orada çanı çaldığında yeni çağı açmış oldu oraya gelin hesabi kıps kıps aşırı baydı ama beni bu ayrılık muhabbeti he
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 mesaj çanda değil başka yerde :) biraz dayanın az kaldı az :)
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 mesaj Gazetedeki fotoğrafında kolunda bi dövme vardı belki onunla ilgilidir(Ace in dövmesine benziyodu, aynısı da olabilir ama tam hatırlamıyorum)
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Mangayı okuyup doğru tahmin yapıyor ayağına yatmayın lan. Sanji için de vücudu yenileyen ve inşaa eden yemek yapma olayı var işte. Luffy'nin tayfada bulunan herkes kendi sektörünün en iyisi olma potansiyeline sahip filizler. Zoro en iyi swordsman, Sanji en iyi aşçı, Robin en iyi arkeolog, Nami en iyi navigator, Usopp en iyi keskin nişancı, Chopper en iyi doktor, Franky(adamım) en iyi gemiyapımcısı olmaya aday insanlar. Bi iskelet iddiasız gibi geliyor bana :D Ve tabi ki Luffy en iyi kaptan. Franky, Vegapunk ile kapışmaya başlar mı bilmiyorum :D Şu vegapunk'ın çalışmaları yürütüp uzay üssü kurmasın gemiye :D
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 brook en iyi müzisyen geçmeyelim onu da pls
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 zaten hepsinin yola çıkmaktaki amacı o :) kendi sektörlerinde en iyisi olmak
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Şu denizaltısı olan rookie'nin tayfadaki panda çok iyi ya, her şeye sumimasen diyen tiplere bayılıyorum. Sky island'da da yaşlı bi adam vardı mühendis olan, olduk olmadık şeylere özür diliyordu eheheh
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 515 Ya 1-2 bölüm daha ne yaptılar ne ettiler konsepti olduktan sonra buluşma olur artık herhalde. Bütün tayfanın neyle uğraştığı belli oldu. Haki training'i görmeyi çok isterdim :)
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aynen ya :D şöle 1 -2 yıl geçmiş olucak şu müzikle hepsi o son island'da buluşacaklar suratta ciddi ifadelerle önden zoro gelcek arkadan usopp nami sanji vesaire en son da brook gelcek YOHOHOHOHOHO http://www.youtube.com/watch?v=TezDF1ybD-k
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 go to new world... yeah hemen başlasa bu bölümler
KingV Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 mürettebat Luffy nin çocukluğunu gösteren bölümlerde kafasındaki mürettebat sayısından bahsediyor. dikkatli izlediyseniz ekibe kaç kişinin daha katılacağı konusunda bir fikir sahibi olabilirsiniz.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Yukarıda yazdığım sahneyi gelecek bölüm bekliyorum :)
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 KingV said: mürettebat Luffy nin çocukluğunu gösteren bölümlerde kafasındaki mürettebat sayısından bahsediyor. dikkatli izlediyseniz ekibe kaç kişinin daha katılacağı konusunda bir fikir sahibi olabilirsiniz. onları ben es geçim buraya spoiler yazabilirmisin, koskoca seride hiç izleyesim tutmayan bölümlerde :)
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ben izledim de hiç farketmedim bu dediğini.
KingV Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 KingV said: mürettebat Luffy nin çocukluğunu gösteren bölümlerde kafasındaki mürettebat sayısından bahsediyor. dikkatli izlediyseniz ekibe kaç kişinin daha katılacağı konusunda bir fikir sahibi olabilirsiniz. Çocukluklarında 3 çocuk korsanlık üzerine konuşurlarken söylüyor Hayalindeki mürettebatın 11 kişiden oluştuğunu söylüyor.
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 tayfa ilk bölümlerde de ben hariç 10 kişi yeterli diyordu zaten zoroyu fln daha almamışken, daha adamım yok ama 10 kişi yeter fln diyordu yanlış hatırlamıyorsam
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Gerek yok zaten tayfaya almasına. Jimbei'si Ivankov'u Hancock'u maşallah iyi yardım ettiler. Herkes supportluyor :-)
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Önümüzdeki bölüm tayfa toplanıyor Sabaody'de :)
Öne çıkan mesajlar