Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mangayı okuyup doğru tahmin yapıyor ayağına yatmayın lan.

Sanji için de vücudu yenileyen ve inşaa eden yemek yapma olayı var işte.

Luffy'nin tayfada bulunan herkes kendi sektörünün en iyisi olma potansiyeline sahip filizler.

Zoro en iyi swordsman, Sanji en iyi aşçı, Robin en iyi arkeolog, Nami en iyi navigator, Usopp en iyi keskin nişancı, Chopper en iyi doktor, Franky(adamım) en iyi gemiyapımcısı olmaya aday insanlar. Bi iskelet iddiasız gibi geliyor bana :D Ve tabi ki Luffy en iyi kaptan. Franky, Vegapunk ile kapışmaya başlar mı bilmiyorum :D Şu vegapunk'ın çalışmaları yürütüp uzay üssü kurmasın gemiye :D

Mesaj tarihi:

Şu denizaltısı olan rookie'nin tayfadaki panda çok iyi ya, her şeye sumimasen diyen tiplere bayılıyorum. Sky island'da da yaşlı bi adam vardı mühendis olan, olduk olmadık şeylere özür diliyordu eheheh

Mesaj tarihi:
aynen ya :D şöle 1 -2 yıl geçmiş olucak şu müzikle hepsi o son island'da buluşacaklar

suratta ciddi ifadelerle önden zoro gelcek
arkadan usopp
nami
sanji vesaire
en son da brook gelcek YOHOHOHOHOHO
http://www.youtube.com/watch?v=TezDF1ybD-k
Mesaj tarihi:

mürettebat

Luffy nin çocukluğunu gösteren bölümlerde kafasındaki mürettebat sayısından bahsediyor. dikkatli izlediyseniz ekibe kaç kişinin daha katılacağı konusunda bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Mesaj tarihi:
KingV said:

mürettebat

Luffy nin çocukluğunu gösteren bölümlerde kafasındaki mürettebat sayısından bahsediyor. dikkatli izlediyseniz ekibe kaç kişinin daha katılacağı konusunda bir fikir sahibi olabilirsiniz.

onları ben es geçim buraya spoiler yazabilirmisin, koskoca seride hiç izleyesim tutmayan bölümlerde :)
Mesaj tarihi:
KingV said:

mürettebat

Çocukluklarında 3 çocuk korsanlık üzerine konuşurlarken söylüyor

Hayalindeki mürettebatın 11 kişiden oluştuğunu söylüyor.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...