BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 where is my ½{[5+%& manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hiçbiri yok daha ortalıkta çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Hahaha Tamelemiş de gelmiş.Undersea ortamı çok fenaymış yalnız.Bu Van Der Dekken de epic adam çıkçak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Okuyucular uzun istedikçe kısalttım adam mangayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Animede doldursunlar iste :) sonra filler giriyorlar bi suru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 güzeldide 15 sayfa ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 4 tane büyük sayfa vardı işte onlara sayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 van der dekken yenı crew member olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abiii flying dutchman'İ görünce resmen "abooowwwww" dedim. Bu sırada luffy drud olmuş. sfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ahaha kahkaha attım kraken'la geldiklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 anime 478 Oha sonu süperdi. Luffy haki yi çaktı sonunda. Şunu doğru düzgün kullanmayı öğrense alemin kralı olucak ya neyse... Bi de Whitebeard ın bütün navy yi tek darbede atmosfere yolladığı sahne aşırı gazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvodet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Benim ençok sevdiğim Anime'dir.Konusuyla dört dörtlük bence.Mangasınıda DNR ve Gerekli Şeylerde bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yvodet said: Benim ençok sevdiğim Anime'dir.Konusuyla dört dörtlük bence.Mangasınıda DNR ve Gerekli Şeylerde bulabilirsiniz.hiç görmedim merak ettim :P türkçemi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yok ingce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marduq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 türkçe mangasını bulsam dicemde manga cok ileriden gidio ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 gogo manga 607 gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bu bölümlerin animesini çok merak ediyorum, sanji yaracak her bölümde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ne sıkıcı mangadır bu ya... Başları kötü, oku sen çok iyi olacak diyorlar ama ne zaman bu çok iyi. 12 cilde geldim, aptal bir balinanın peşinden koşuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bırak sen hemen bırak, sama göre değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Öyle görünüyor. Karakterleri bile sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 GERGE said: Ne sıkıcı mangadır bu ya... Başları kötü, oku sen çok iyi olacak diyorlar ama ne zaman bu çok iyi. 12 cilde geldim, aptal bir balinanın peşinden koşuyorlar.aslında ondan sonra başlıyor asıl olay.biraz daha sabret diyecem ama çok uzun :P 100. bölümde felansın sanırım daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Zevk meselesi, ben ilk bölümlerden itibaren severek izledim. Hiç te sıkılmadım, nerden ne atraksyion geleceği belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 GERGE said: Öyle görünüyor. Karakterleri bile sevemedim. Bence bırak demek ki sana göre değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yardırdı yine anime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 anime 479 süperdi. herkes luffy yi desteklesin kısmında biraz baydı gerçi, öeh dedim. çocuk bi refleksif olarak haki kullandı bütün dünya luffy nin fan clubına katıldı bi anda. tabi nadir bişey olduğu için böyle davranıyolar da ne biliyim işte... bi de kaç kişide conqueror's haki var ya? bu bölümde öğrendiğimize göre whitebeard de de varmış(kullanmadı gerçi, varsa yoksa yık ortalığı). shanks ı biliyoduk zaten. ace,garp ve whitebeard ın tepkilerine bakılırsa garp,ace ve dragonda da var(yani muhtemelen rogerda da vardı) bunun haricinde hancock ve rayleigh te var. bayağı kalabalık duruyolar yani. bi de niye hiçbiri kullanmaz ki şunu? luffy gibi bi rookie bile istem dışı kullanınca o kadar adamı safdışı bıraktı, bi o kadarını da sarstı yani. kullanmayı bilenler şunu kasıtlı olarak kullansalar savaş çok daha kolay olmazmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar