_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 RELEASE THE KRAKEN 1 hafta ara varmış :< ayrıca mysterious sea currents sahnesi çok iyiydi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bi bölümüde epic olmasın lan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ya bir hafta ara ne yaaa http://www.nooooooooooooooo.com/vader.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 franky de alacaktı omirilik soğanını ha hayvanat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 anime laaaan. shanks geldi sandım bi an haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 anime 475 Shanks gelse süper olurdu cidden. Hiç görmedik o tayfayı iş başında. Savaş bölümleri süper ya. Çok yavaş ilerliyo diye söylenesim geliyo ama dilim varmıyo, her bölümü dolu dolu işliyolar. Daha çabuk geçmesi için muhtemelen hızlı çekimde izletmeleri gerekirdi:P Yalnız şu Marcoda da mı haki var? Patır patır logia tekmeliyo her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 475 10 bolume felan biter savas manga chaapterlari ile paralel gidiyo :) Marcoda haki var diye biliyorum zaten ondan 1st division captain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 475 Marco da haki var. Şu ana kadar en beğendiğim meyve marco nun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bu one piece'in bir bölümünü bile izlememiş birisinin seriyisi izlemeye başlamasına değer mi şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 değer tabi ki, devam eden en süper şey one piece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Durdugun hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 of hadi yeni bolum çiksin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yumy said: bu one piece'in bir bölümünü bile izlememiş birisinin seriyisi izlemeye başlamasına değer mi şu an ? 170 lerdeyim animede, güncelde şu şu başlığı gördüğüm zaman girmeden yapamıyorum. fena spo yiyeceğim bir gün ama dur bakalım. çıktım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 476 öhh garp ne yaptı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 DAta book cikartmislar manga streamde 1 tayfa daha eklenicek gibi bir seyler yazmis edo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 tayfaya +1 lanet olsun coby gelebilir. çok yazmış adam hakkında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 @Ninlempis Dayanamadım baktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Ninlempis said: tayfaya +1 lanet olsun coby gelebilir. çok yazmış adam hakkında.. Gelecek olsa zamanında ben denizci olacağım diye Luffy den ayrılmazdı. İmkan dahilinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Flameoffear said: Ninlempis said: tayfaya +1 lanet olsun coby gelebilir. çok yazmış adam hakkında.. Gelecek olsa zamanında ben denizci olacağım diye Luffy den ayrılmazdı. İmkan dahilinde değil. spoaslında 2 senaryo var. bu adam eninde sonunda luffy ile omuz omuza dövüşecek oda bunu senaryonun sonlarına da kaydırabilir ya da marinelerin kötü iç yüzünü coby e göstererek yeni arclarda tayfayada ekletebilir. rival bi durum yok sonuçta aralarında. yinede ters köşe yapar bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Coby nin en büyük hayali Amiral olmak hacı. Luffy'i istediği kadar sevsin, vazgeçmez. Bölümü de okudum, bu bölüm animede geçiyordu zaten yeni bir konuyu anlatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 tamam sensei. databook yazıyomuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Cobye çok sağlam logia meyve ilazım da nerden bulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 adamda haki var birde üstüne garptan eğitim alır,meyvede buldumu tamamdır :).coby ve luffy ilişkisi,garp ve roger ilişkisi gibi olcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar