Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden insanlar cannonların üstüne oturur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
wizardofoz, 11 Aralık 2005 02:22 tarihinde demiş ki:
Chemical bu arada yukarida kesin denmistir de ben bir daha tekrarlayayim:
Gereksiz arastirmalarin adamisin:)

Bikerem hiçde gereksiz değil...Bence çok küçük ve güzel bir ayrıntı:D...Cidden şu mancınık olayı ne oldu merak ettim...Biri ö.m atsın...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
niye öyle düşünüyorsunizki insanoğlunda boş buldugun yere oturma mantıgı mevcut resim çekiliyosun 40 yıllık asker arkadaşıymış gibi topun yanında durmak saçma bence çıkıcan oturucan üstüne abi :)
benimde var yani böyle resimlerim çanakkalede fln affetmem otururum yani gene olsa gene otururum[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Mesaj tarihi:
aboo bizim de var böle resmimiz utanıorum kendimden[signature][hline]seigneur 8 Aralık 2005 08:05 tarihinde pogodinin telefonuna attığı mesajda demiş ki ;
Cansındır onun adı
Aslında o bir cadı
Nanelidir tadı
Sexy sexy bakar
Istakoz yakalar
Nanelidir dedim tadı !!
Mesaj tarihi:
niye utanıyosun abi o kadar millet oturmuş yüzyıllar boyunca süren bir gelenek haline gelmiş :) asıl utanması gerekenler bu olayı benimseyemeyenler ;)[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Mesaj tarihi:
usenmemeişin valla helal lol oldum.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Psikolojik olarak irdelersek bu olay; Erkeklerin ve kızların topdaki uzantıyı erkekteki bir organla özdeşleştirmeleri ile ilgilidir.

Erkekler kendi organlarıyla özdeşleştiriyorlar.
Kadınlar aradıkları organla..

Freud olsa böyle derdi.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.

[Bu mesaj matematik tarafından 11 Aralık 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya ilk resimleri görüp konuyu kaptıktan sonra, Chemical ın açtığını hesaba katarak "ahah kesin ilerki resimlerde topun ucunda biri otururken topu ateşliyen tiplerin resmi de çıkar" diye heveslenmiştim, yok olmadı:(

Ama komikmiş yani:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
daha önce hiç aklıma gelmemişti nedeni veya bu durum

şu açıdan şnsan kaç kere bir top görürkü hayatında, müzelerde bazı parklarda anca
yanında durup çektirmekte pek mantıklı değil, üstüne oturunca daha güzel pozlar çıkar işte[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
forgiver iyi tamamda bazıları güzel poz olayını bayağı bi aşmış
(Topun üstüne çıplak uzanmış adam var yaa ohaaa)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
ben de googlea bakıyorum şimdi keyword cannon. hadi hayırlısı[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
hahaha gulmekten oldum lan yorumlar suver[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
  • Yeni Oluştur...