matama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Evet telsim in satisi bugun 5 milyar dolar paralardan bahsediliyor. Turk firmasi yok katilan. Acikcasi katilanlar arasindan vodafone u istiyorum. Yurt disindaki hizmetleri cok iyi ayni kalite turkiyeye gelirse cok iyi olur. [Bu mesaj matama tarafından 13 Aralık 2005 09:21 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 5 milyar belli olmaz gerçi araplar çok piskopat 2 küsür milyar dolardan açılıyor ihale[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Private Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Vodafone alsın süper olur ya. Beleş telefon falanda gelir belki.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 vodafone 4.35 $ ile açtı hadi bakalım walla şu cem uzan ı sevmeye başladım hem tek başına iktidarı sağladı türkiye ye hem de taktığı borçları büyük oranda kapatacak bu satışla her işte bir hayır vardır, walla doğru fazlasıyla[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
oper Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 inşallah vadofane alır yauuu.. harbiden beleş telefonlar da gelir.. oh miss gibi :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Araplarla anlaşmışlardır gene...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ahaha. mısır alsın mısır. onlar daha iyi. şaka maka, vodafone gibi güçlü bi rakip vrken diğerlerine laf düşmez. Bu arada şu saatlerde mola alıp durmaya başladılar. Ne iş :D[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 vodafone alabılır ama onlarda cok kasar bızı[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 İngliliz devi Vodafone 4 milyar 550 milyon dolara Telsim'i aldı efendim. Hayırlı olsun ne diyelim.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 vatana millete hayırlı olsun...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Vodafone sisteminide yanında getirirse siz o zaman görün komediyi. Telefon piyasası karışabilir.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak. O yüzden hepinizi beraber dövücem. Buzkiprisi
tellos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hayırlı olsun bakalım![signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) satışa çıkardığı Telsim Mobil Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş., 4 milyar 550 milyon dolarla dünyanın en büyük mobil telekomünikasyon operatörlerinden olan İngiltere'den Vodafone'nin şirketi Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'ye ihale edildi. 2 milyar 804 milyon dolar muhammen bedelli şirket için Swissotel'de düzenlenen ihalenin açık artırma bölümüne İngiltere'den Vodafone Telekomünikasyon A.Ş., Kuveyt'ten MTC Telekomünikasyon ve İletişim Hiz. Tic. A.Ş., Mısır'dan Orascom Akdeniz İletişim Hizmetleri A.Ş., Birleşik Arap Emirlikleri-Dubai'den Uluslararası Yatırım ve Telekomünikasyon A.Ş.'den oluşan 4 kuruluş katıldı. 20 milyon dolarlık tekliflerle yapılan açık artırmada, Orascom ve Uluslararası Yatırım ve Telekomünikasyon A.Ş.'den hiç teklif gelmedi. MTC ve Vodafone arasında geçen ve toplam 10 kez artırım yapılan açık artırmada, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin verdiği 4 milyar 550 milyon dolarlık teklifin üzerine çıkılmadı. Bunun üzerine Telsim, Fon Kurulu'nun onayına sunulmak üzere Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'ye ihale edildi. Vodafone'nin teklifi 2 milyar 804 milyon dolarlık muhammen bedelin, 1 milyar 746 milyon dolar ve yüzde 62.27 üzerinde bulunuyor. Hayırlı uğurlu olsun, perşembe günü 1 hat alırım artık ;)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Harika bir haber ya. Vodafone'un gelişi resmen rekabeti körükleyecek. Umarım İngiltere'de uyguladıkları hat fiyatına telefon olayını falan burda da yaparlar.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ohh 2 telsim hattım var yaşadım :D[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Vodafone alırsa bu mükemmel olur,ve Türkiye piyasasın da rekabet oluşur buda bizim işimize gelir...[signature][hline]I am very happy with my carrots!
shimana Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 oooh süper oldu ben de kktc telsim aldıydım bu olayı bilmeden. neyse kktc ye de rekabet gelsin. vodafone a geçişş...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Telsim hattım olmamasına, hattımın Turkcell olmasına rağmen çok sevindim. Bu adamlar sağlam bir giriş yaparlar ve rekabeti körüklerlerse TurkCell de bi silkinip kendine gelir heralde, bizim yararımıza olur.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 inşallah vodafone olur.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 inşallah olur diyosunuz da ihale bitmiş ki :p yani ben mi yanlış anladım, vodafone zaten aldı ha tabi bunun bi de onayı vs var onu kastediyosanız ayrı[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yok bitti ihale, Vodafone aldı direk.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 o inşallahlar "hat fiyatına telefon" durumu için :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 peki o iş tam olarak nasıl işliyor ki? yani herhangi bir telefonu alabilir muyuz öyle bir sistem getirseler yoksa illa ki belirli marka ve modellere razı mı kalıyoruz falan filan[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bir ara kablonetin yaptigi olay gib iiste. Ornegin 1 sene boyunca vodafone ile konusmak karsiliginda bilmemkac paraya, 2 senelik icin 1 dolara falan telefon aliyorsun. Belli bir limit üzeri konusman lazim tabi de, saka gibi bir limit. Direk bedavaya telefon veriyorlar hatlarini kullanman icin yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress [Bu mesaj Penthesilea tarafından 13 Aralık 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar