Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Aldous Huxley- Cesur Yeni Dünya Aldous Huxley- Cesur Yeni Dünya'yı ziyaret.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Estel_Anorien, 06 February 2004 14:55 tarihinde demiş ki: Aldous Huxley- Cesur Yeni Dünya Aldous Huxley- Cesur Yeni Dünya'yı ziyaret. evet yazıcaktım cesur yeni dünyayı ama az çok 1984'e benzio o yüzden yazmadım 1984>cesur yeni dünya hehe[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mantık olarak devlet kontrolündeki otoriteyi anlatsa da yinede otoritenin kuruluşu bakımından iki ayrı romandır. Benim daha çok hoşuma gitti açıkçası Cesur Yeni Dünya.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Server Tanilli - Yüzyılların Gerçeği ve Mirası ....... Serinin tamamı, *Okumadan Ölürsek Boş Gideriz Diyeceğiniz Kitaplar ve Yazarlar* listesinde bulunmalı bence.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Adolf Hitler-Kavgam Harry Potter-Tüm Serileri Her ne kadar Harry Potter serilerini çocuk kitabı görenler olsa da, bir çocuk kitabından çok daha öte.Kesinlikle okuyun, okumadan ölmeyin.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 charles dickens'ın kitapları, özellikle büyük umutlar[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Tristram and Isolde /Birçok yazari vardir eski bir ortaçağ hikayesi olduğu için. Umberto Eco-Baudolino Jack London-Beyaz Diş (biliyorum belki çocuk kitabı gibi ama ben çok severdim) Doystoyevski-Suç ve Ceza[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talerun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Emre Yılmaz'ın kitaplarını bulun ve okuyun derim Yaaa bunları bi Türk mü yazmış diesim gelio herif coşmuş "Şeytanın Fısıldadıkları" ve "Genç Bir İşadamına" "Genç Bir İşadamına" belki herkesi sarmaz ama "Şeytanın Fısıldadıkları" benim kutsal kitabımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 emberto eco - gülün adı[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Sefiller -->Victor Hugo (tam sürüm kesinlikle kısaltma değil) Çanlar kimin için çalıyor---->Ernest Hemingway Sofinin dünyası---->Yazarı feci unutmuşum rezilim. Dune serisi , öncelikle ilk 2-3 kitap Okuması insanları anlamayı , kendini anlamayı kolaylaştıran İnsan ve Davranış ---> Doğan Cüceloğlu Bunlar bakıp listede göremediklerim ekliyim dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homerJSimpson Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kürşat başar - baş ucumda müzik bu kitapta yazar bı kadının agzından "AŞK"ı ve aşkı uğruna yapıklarını anlatıyor, hayatın ve aşkın anlamını bilenler okusun derim[signature][hline]In Rock We Trust!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Margaret Weis-Tracy Hickman J.R.R Tolkien Dido Sotiriyu David Eddings Hakan Akdoğan Zeynep Mansur:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Harry Potter!:-P[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 tabiki öyle bir kitap yok ama sonuçta etkilendiklerimiz var. ve ben burada yazılanları gördükçe içimden "hepsini nasıl okuyacağım yahu?" diye geçirip, üzülmeden edemiyorum :) jack london - martin eden ve cinayet şirketi (türkçe baskıları o kadar kötükü çocuk kitabı gibi basıyorlar ama dış görünüşe aldanmayın) dune serisi de tavsiye edilir tabiki aklıma daha geliyorda uzatılırsa anlamı kalmaz :)[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Justarius Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Steve Martini'den Beklenmeyen Etki'yi mutlaka okuyun. Bir bestseller ve başyapıt. Ayrıca Ölüm Kapısı serisinin de şiddetle okunması tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Arthur C Clark, Rama ve diğer kitapları.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Oscar Wilde - Picture of Dorian Gray[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Prens-Niccolo Macchiavelli Candide-Voltaire Yalnız Gezerin Düşleri-Jean Jacques Rousseau Fouche-Stefan Zweig(Amcam gene döktürmüş) Napoleon-Emil Ludwig Savaş Üzerine-Carl von Clausewitz Bir Askerin Anıları-Heinz Guderian Mukaddime-İbn Haldun Anubis Kapıları-Tim Powers Halka Dünya Üçlemesi-Larry Niven (Disk Dünya ile karıştırmayın aman)[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 geçenlerde rama serisini tekrar okudum, ve tekrar hayran kaldım. okumayan ölsün. sadece bilim kurgu sevenler değil, herkes sever.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 brave new world-aldous huxley Trotzdem-Hnas Ulrich Rudel Savaş Üzerine-Carl von Clausewitz Bir Askerin Anıları-Heinz Guderian şu iki kitabı trde bulamıyorum?istanbulda alabileceğim bir yer varmıdur? [signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 28 Mart 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Var abi. Kadıköy'de çarşının içinde Penguen Kitapevi var, burada her iki kitabı da bulabilirsin. Burada yoksa çarşının içindeki kitapçılara bakmaya devam et. Eğer yine bulamazsan Bahariye'de Atlantis sinemasının olduğu pasajda Penguen Kitapevi'nin merkezi bulunuyor bir de oraya bak. Bu arada Clausewitz'in Savaş Üzerine'sinin Türkçe'de iki farklı baskısı var. Bir tanesi 150 sayfalık eksik ve hatalı çeviri, bir diğeri ise Özne yayınlarından çıkan 700 sayfalık tam metin çeviri. Eksik olanı alma, aman diyim.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ahmet ümit - sis ve gece[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Venüs Artı X bi bilimkurgu da benden çıksın :) her yana bu kitabın adını yazıyomuş gibi hissediyorum, 'bu başka bişi okumaz mı' diyeceksiniz ama bu kitap çok başka.. [signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? [Bu mesaj Aurora tarafından 01 Nisan 2004 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Ernesto Guevara - Afrika Rüyası Ernesto Guevara - Tekrar Yollarda Ernesto Guevara - Motosiklet Günlükleri Maksim Gorki - Ana Lev Tolstoy - Sava$ ve Barı$ Dostoyevski - Suç ve Ceza Okunmadan gidilmez..[signature][hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 margaret weis tüm kitapları...[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar