Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duke Nukem Forever geliyor!

zarek

Öne çıkan mesajlar

95 doğumlu xbox sahiplerine 90lar kokan oyun nasıl etki edecek merak ediyorum. Herşeyi geçtim bebeler gidip forumlarda yorum falan yapıyor yHa oyun ch0k küsel zaten bekliyordum diye. Brinkle pek bir farkı olmayacak benim için konsol portu olacak sonuçta. Koskoca 2K konsolcular varken, zamanında DN3d oynama şansı bulmuş bana mı yapacaktı oyunu?
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de biz 15 yaşındayken dukede holo holo yapan kızlara para verince pixel pixel aşk kırıntıları görüp boner durumuna geçiyorduk. Şimdiki çok bilmiş jenerasyonun direk oyunu sahiplenmesi falan komik geliyor :) hele bu kuşağın hem 95li hemide konsolcu olması iyice geriyor adamı. Lath 90lar dn3d kokuyor dedi ondan dolayı dedim ben. O kokuyu alacak olan x kitlesi için değil 95 model dirty console gamerz için yapılmış bir oyun olacak bu oyun çok birşey beklememek lazım. Bunun için uzaklara değil failout 3 e bakmak yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

OsManiaC said:

Şimdiki çok bilmiş jenerasyonun direk oyunu sahiplenmesi falan komik geliyor :) hele bu kuşağın hem 95li hemide konsolcu olması iyice geriyor adamı. Lath 90lar dn3d kokuyor dedi ondan dolayı dedim ben. O kokuyu alacak olan x kitlesi için değil 95 model dirty console gamerz için yapılmış bir oyun olacak bu oyun çok birşey beklememek lazım.

olaya çok yanlış tarafından bakıyorsun. 90'lar kokuyor derken "sadece 90'larda oyun oynayan kişiler için yapmışlar" kastetmedi ki. 90'lardaki fps'lere benzemişi kastediyor.
o zamanki fps'lerle günümüzdekileri kıyaslayınca bariz bir fark var ortada.
eskiden oyunlar çok enteresan olurdu. mesela oyunda bir haritada devasa bir mutfağın içinde hoplayıp zıplardın, bir catapult olurdu seni kale duvarının üstünden atlatırdı, gizli bölgeler olurdu onları keşfetmeye çalışırdın, bagaj taşıyan bantlardan geçerek uçağa girerdin vs.
şimdiki oyunlar birbirinin benzeri bölümlerden ibaret oluyor.

ha, 95'de doğan kişiler de oyunu sevecek, oynayacak, bunda ne gibi bir problem var anlamadım. sonuçta dn3d 15-18 yaş kitlesine hitap eden bir oyundu.
hani sen diyorsun ki "15 yıl önceki 15 yaşındaki kitle için yapılmış olsun sadece, başka kimse oynamasın".
e bu durumda eski duke nukem olmazdı ki, 30-35 yaşlarında iş güç derdi olan kişiler için yapılmış sıkıcı bir oyun olurdu. eski duke nukem'i görmek istiyorsan ve aynı tadı almak istiyorsan, yine 15 yaşındaki kitleye hitap etmesi gerekiyor.
dediğim gibi aksi takdirde eski duke nukem 3d'nin tadını alamazsın.

zaten lathspell kitleyle alakalı değil gameplay'le alakalı konuşmuş. katılıyorum o konuda.

ayrıca şimdiki 15 yaşlarındaki kişiler bu oyunu sahipleniyorsa güzel. bunda ne mahsuru var ki, bence çok güzel bir olay.
call of duty, gears of war, killzone gibi "ciddilikte ölen" oyunları oynayan bir kitle de bu duke nukem forever'ı severse, oyun firmaları 15 yıl öncesinin fps gameplay tarzına dönmek zorunda kalabilir.
o yüzden bırak şimdiki 15 yaşındakiler de oyunu sahiplensin. bakarsın yeni bir shadow warrior çıkar, yeni bir blood çıkar, ya da yeni bir redneck rampage çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası ben 15 yaşımdaki halimle şuanki konsolcu 15likleri karşılaştırmam. İki mesajımda da konsolcuları ve onlar yüzünden güzel olmasını beklemediğim oyunları hedef almıştım ama karşıma beklemediğim bir şekilde sizlerden tepki geldi :D Neyse oyun çıksın görelim anti-dukecu falan değilim alabilirim oyunu 2K nın çıkardığı "konsol FPSleri" zevkli oluyor sonuçta.(bioshock, borderlands vb..) Kötü fare hassaslık seviyeleri yüzünden aimimiz gidecek ama Duke için de değsin o kadar.

@bone catapultla atlıyorsun dediğin oyun Hexen sanırım (koyun atardım ben çünkü :) ), gizli bölmeler kocaman girdili çıktılı oyun da quake 2, pixel pixel geren blood ve redneck dedin oyun firmaları belki bu stile geri döner dedin .. buna katılmıyorum malesef
Sosyal ağlarda paylaş

bırak blood, redneck rampage, shadow warrior anılarımızda eskisi gibi kalsın artık. bunları bilen konsol veleti yok zaten çaktırmayın. sonra duke deyimiyle rest in peace, rest in pieces olmasın asdfghj. blood bi ara o geri dönüşü denedi zaten olmadı. shadow warrior da benim fikri mülküm zaten, 3dr'a 50 yenikuruş verip aldım.

oyuncak da gerçek, gearbox store'da satılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...