hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 jedı ezer gecer[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Tam da tahmin ettiğim gibi, bu başlık siz pati'lerden çok ilgi gördü :D ben de epey kafa yordum hayal ettim. Ama eminim, güç çeşitliliği ve takım ruhu sebebiyle x-men'in çok fazla kayıp vereeğini ama sonunda galip geleceğini düşünüyorum.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 birde simdi farkettim konu saptı biraz.Evrendeki butun jediler vs. x-men evrenindeki her mutant degilki tartısma.X-men vs jedi council.Yani sith leri sayamazsınız yada apocalypse i... boyle bir yere varılabilir sanırım cunku x-men en kalabalık oldugu zaman bile 35-40 kişi en fazla jedi counsel da kimler var kaç kişiler toplam bilen varsa yazabilirmi ?[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Jediların almasını isterdim ama x-men alır gibi görünüyor. (:[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bruce lee alır. çünkü.. mahmud abi yalış yere gelmişiz biz yaw! Bunlar lighting, cedi, adamantium falan diyolar.. Neyse Bruce Lee döver hepsini. Çünkü ben 6 yaşımdan beri bruce lee izliyorum lan! Benden iyi mi bileceeeniz..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 şamil alır.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: AzureSlayer, 13 Aralık 2005 13:21 tarihinde demiş ki: jedi counsel da kimler var kaç kişiler toplam bilen varsa yazabilirmi ? Even PiellDepa BillabaEeth KothAdi GalliaPlo KoonOppo RancisisKi Adi MundiSaesee TiinYaddleYarael PoofMace WinduYoda Jedi Council[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."[Bu mesaj Asteroth tarafından 13 Aralık 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Bleda, 13 Aralık 2005 07:10 tarihinde demiş ki: sith yetenegi olması jediların bunu kullanamayacagı anlamına gelmez. bu bir. 2 cis yoda filan kasmadi nereden attin bunu merak ediorum? onunda ötesinde storm yanına atsa nolurki gene kılıcıyla sezip blockluyabilir onun ötesinde storm 10 bilemedi m15 simsek atıcak sonra fısss olur. (bu arada dünyada olup olabilecke en kalın yıldırım 1-2 cm dir ancak coook uzaklardan bile kalınm ve parlak gözülkmesinin sebebi taşıdıgı enerjidir. Jedi Council da kimse sith yeteneği kullanamaz.En güçlüleri Yoda...Kendisi-filmi yanlış hatırlıyor olabilirim,hataysa söyleyin yeter-dookudan gelen yıldırımları iki eliyle ellerini gerileterek bir hafif bile olsa zorlanmayla atıyor yada bana öyle geldi yüz ifadesinden...Bir nokta daha sithler yıldırımları sadece tek bir noktaya yöneltiyor-görünüşü nasıl biliyorum ama değiş noktası tek-buda force ı tek bir noktada yoğunlaştırıp jedilerin absorb yeteneğini kullanmasını sağlıyor...Şimdi stormun aynı anda birden fazla şimşeği birden fazla yere atabileceğini hatırlarsak şiş kebabımız hazırdır...Kalınlığa gelince önemli olan boyutu değil işlevidir.İşleve gelince bir insana yaptığı etkileri biliyoruz...Neticede seninde dediğin gibi enerji.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Bungala, 13 Aralık 2005 00:35 tarihinde demiş ki: X-men kazanır...Fire-eater ı tanıyan tanır...Kendisi 4 kişiyi kurtarmaya yetecek kadar ateşi absorb edince şak gitti-yani ne demek belli bir absorb sınırımız var!!!!.Yoda en güçlü jedilerden biri ve zar zor absorb ediyor laytnaytı(öle değil demeyin)..Ki çoğu jedinin yodaya yaklaşamayacağını hatırlatıyorum force konusunda...Bide e akıllı adamlar salak mı Storm direkt üzerlerine atsın yıldırımları,yanlarına atar...Patlamadan Jediler bummmmmmmm...(bu ne ne bahane???)Bu arada laytnayt jedi değil SİTH yeteneğidir birçok arkadaşında belirttiği gibi.... X-men Wins... adam bunu yapana kadar force shield (işte tutar) bi saber throw tamam.[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 up x-men aliır diyorum hala xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ne gerek vardi up yapmaa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 x-men alır havada karada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Jedi hatta Ceday alır,havada karada suda Güç sizinle olsun. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 19:21 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Expanded Universe'den öğreniyoruz ki eskiden lightsaber'i Fin Funnel gibi kullanabilen Jedi'ler varmış. (KOTOR 2'de 3 Saber birden vurabilen Dark Jedi vardı mesela) Gururlarına yenilmez de öyle teknikler kullanırlarsa Jedi'ler alayını alır X Men'lerin. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 19:29 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Fener alır diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 xmenin bu hafta eksikleri göze çarpıyor. jedi ise onlar kadar olmasada çok sağlam ve tecrübeli oyunculardan oluşuyor. wolverine yine kart cezalısı, jedi anakini dark side a kaptırdı. ligin ilk maçı olmasından dolayı futbolcularda formsuzluk var. bu maç 0 olur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 qui gon alayını osurta osurta alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 wolverine büyük ihtimal çoğunu rahatça alır, gerisinide xavier, magneto falan halleder zaten. havada karada x-men. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 pati ahalisi olarak biz bunların alayını döveriz diyorum biraderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sorun xavier sorun aslıdna magnetoda bi yere kadar. ama xavier, kapatır beynı kalırsın öle, işte ordada yıllardır force'da mindda eğitim yapmak meditasyon yapmak önemli, xavier'ı telepatisinden etkilenmezse tek bi jedi hepsini alır, o yüzden qui gon dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 nereye alıyo biri gözleriyle süzer biri ağzına yüzüne taş toprak yağdırır öteki araba atar biri de lightsaberı alıp montajını yapar jedi medi kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Şşş gençler forceları unutuyorsunuz herhal? Sithleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 farinal öyle bi yazmışsınki sanki sokak dövüşü yapıyolar :D. x-menin yakın dövüşçülerin jedilara karşı şansı 0 bana göre. hiç biri lightsaberi geçemez. belki juggernut bişey yapar ama oda x-men değil:). uzaktan dövüşenlerinde çok az şansı var. cyclops desen lightsaber emer cyclopsun ışınını. xavier desen adam magnetonun beynine giremiyo jedilarda aynı kasktan taksalar(hatta belki gerek bile olmaz) bişey yapamaz. storm desen en fazla elektrik çarptırır ama onada çözüm lightsaber. aslında tartışma güzel ama gereksiz :D ben harry potter tayfası alır diyorum bi adeva kadavraya bakar:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bence saber adamantiumu kesemez. o bakımdan eninde sonunda (turn based rpg mantığıyla bakarsak) wolverine hepsini keser. ancak yok mind trick yok force falan derseniz de magneto ve xavier halleder zaten ki bide bunun yanında gamibiti var bishopu var var oğlu var. jedilar ve sithler işe yaramazda han ve chewie alır x-meni. hatta han tek başına Neo + Jack Sparrow + Mr.Fantastic alır. Ama Drizzt Anakin'i alır. Tabii palalara bi ayar çekmezse anakin zart diye keser onları eline verir ama dur bakalım. Jarlaxle alayını alır. Ama şuna karar veremedim: Legolas + Gimli vs. 30 tane Stormtrooper. Şimdi bunlar ellerinde lazer tüfekleriyle baya bi ayar çeker bizimkilere ama Gimli yakından onları halleder Legolas'da birşeyler yapar zırh bile olsa. Çünkü bu adamlar ewokların attığı kayalarla yere düşüp ölen adamlar. Ama bilemedim genede şaşırtmacalı bir soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Jediların levelına bakar. Old Republic zamanında etrafta zebil gibi epic lvl jedi master falan var özellikle exar kun öncesi. Bide ilk sith xendarın falan zamanı var o zaman hiç şansı yok xmenlerin. Bide saber adamenti keser, adament dediğin metal. Saberla hayvani gemilerin 2 metre kalınlığındaki dış duvarı falan kesiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar