Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

veee New York Times

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
"It is a part of their lives where they have invested huge amounts of time building a community. And that community has been based on a sophisticated, mature game. So now, for them to take an adult-level combat and economics simulation and turn it into a mindless game for 10-year-olds is a violation of that community."

Heh doğru, daha fazla adam (10 yaş civarı çocuk?) için hem saga'ya, hem de Star Wars hayranlarına resmen hakaret ettiler. Bu olayın NYT'da çıkması da, işin ciddiyetini gösteriyor.

Benim merak ettiğim şey, cancel edenler ile yeni subscribe olanlar arasındaki oran nedir? 1'den büyük mü küçük mü? Nasıl öğrenebiliriz, 200k üye varken eskiden, şimdi ne olmuş acaba.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.
Mesaj tarihi:
maksimum 10k dır bence çünkü bria - eclipse ve european serverlarının hepsinde charlarım var ve heryer bomboş başlarda bi mustafaar dolu diyolardı şimdilerde oralarda boşmuş...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Mesaj tarihi:
allahim artik haber kanallari oyunculari konus edicek.. herkese ornek olsun bu isyan, koskoca soe yi bile adam edicez[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Mesaj tarihi:
İyi geceler,

Şu yazarın e-posta adresini bulsam, teşekkür mektubu yollayacağım.

Aslında www.revengeofthefans.com diye bir site yapıp tüm görüşleri orada toplamak lazım ama.
Mesaj tarihi:
bu muhteşem bi haber :) ama yinede bu açgözlü beyinsizlerin tükürdüklerini yalicaklarını sanmıyorum[signature][hline]yaktın beni SOE sende yanasın...
khunduz - lowca/swg
ofes - lowca/swg
shahin - lowca/swg
c'j - lowca/swg
brandi - lowca/swg
Mesaj tarihi:
said:
Coldwind, 10 Aralık 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
said:
"It is a part of their lives where they have invested huge amounts of time building a community. And that community has been based on a sophisticated, mature game. So now, for them to take an adult-level combat and economics simulation and turn it into a mindless game for 10-year-olds is a violation of that community."

Heh doğru, daha fazla adam (10 yaş civarı çocuk?) için hem saga'ya, hem de Star Wars hayranlarına resmen hakaret ettiler. Bu olayın NYT'da çıkması da, işin ciddiyetini gösteriyor.

Benim merak ettiğim şey, cancel edenler ile yeni subscribe olanlar arasındaki oran nedir? 1'den büyük mü küçük mü? Nasıl öğrenebiliriz, 200k üye varken eskiden, şimdi ne olmuş acaba.

"Ms. MacIntyre said Galaxies had lost "significantly more" than the 3 to 5 percent of players who typically leave any online game every month."

eğer bunu yanlış çevirmediysem her ay %3-5 kişi bırakıo demiş.. bu demek oluoki 200k adam varsa her ay 10k sı oyunu bırakıo.. satış sitelerini incelerseniz hatta lucasın official sitesinde bile starter kit satış rakamlarının süründüğünü görürsünüz.. bide bu %5 lik kısım açıklanan taraf.. yani işin gerçeği tahminimce %50 den fazladır...
Mesaj tarihi:
herkes biraksin en son ben kalcam.. soe bana odul vercek ozel :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Mesaj tarihi:
said:
nuwanda, 11 Aralık 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
herkes biraksin en son ben kalcam.. soe bana odul vercek ozel :)

bizim bi arkadaş vardı lisede.. biz okuldan kaçardık o hiç kaçmazdı deamsızlığı hep 0 dı.. bana ödül vercekler onur belgesi okulun sonunda derdi..
karne günü geldi hoca bunu karneyi verirken şöyle bi baktı devamsızlık 0 ve aynen şunu dedi "olm malmısın sen"
Mesaj tarihi:
said:
qwerty, 11 Aralık 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
said:

bizim bi arkadaş vardı lisede.. biz okuldan kaçardık o hiç kaçmazdı deamsızlığı hep 0 dı.. bana ödül vercekler onur belgesi okulun sonunda derdi..
karne günü geldi hoca bunu karneyi verirken şöyle bi baktı devamsızlık 0 ve aynen şunu dedi "olm malmısın sen"

HAHAHAAHAHA ROLF LOL WTF gider böyle koptum PUAHuhauhauahuhauahauh[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
said:
DarKRideR, 11 Aralık 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
said:
said:

HAHAHAAHAHA ROLF LOL WTF gider böyle koptum PUAHuhauhauahuhauahauh

+1 :tup: :):)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Mesaj tarihi:
yaa of tmm.. :(
ama ii koymussn harbidn yani bayaa bi gldm :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
NGE respec jedi
Mesaj tarihi:
revenge of fans

Zaten başlık süper olmuş[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse
"Pre Pub 9 Jedi"
SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse
EQ2 - Reiken (LVL 37 Ranger)
Mesaj tarihi:
salak bunlar ya..yeni yetmeler war craft manyağı..salak bunlar tümden salak..ben 4 yaşında tanıştım sw ile..oyuncaklarım oldu vs vs..şimdiki cocukların çokta şeyinde sw..bi önceki filmde yoda kılıcını çektiğinde millet güldü kardeşim..işte sw bu hale geldi..ne kadar çok tutucaklar bu veletleri..ben hala sw için oyundayım..trooper görmek jedi görmek hoşuma gidio..yatsınlar kalksınlar hayranlığıma dua etsinler..ama yeni yetme bakıcak 3 ay sonra hallaaa vuruyoda vuruyo..sıkılıcak..ama ben 2003 den beri vuruyorum kesiyorum bıksamda beni çeken bişiler var..ayrıca arkadaşlarım vardı..şu aralar sadece othmo var konuştuğum..elalemin gavuru ile saatlerce muhabbet eder oldum adam yokluğunda..

ya bu işin başına gerçek bir sw fanı koysalar neler yapar allah bilir..MS.MacIntyre seni abd de yakalayıp ti tecavür etseler filminide nette para ile yayınlasalar almayan ne olsun..şerefsizler allahın karısının kafa yapısına göre oyun ilerli..
bende nereye kadar dayanıcam allah bilir..

bu isyan çok yerinde ve gerekliydi..ama umarım oyunu tamamen bitirmez..gerçi bitmiş bir oyunun küllerini soluyup zevk almaya çalışıyorum ama işallah onuda elimizden almazlar..
Mesaj tarihi:
said:
said:

ROFL ROFL ROFL yerlere dustum gulmektennnn hahaha[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Silkroad - Anron - 20+
  • Yeni Oluştur...