Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lava lambası arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
garip olumler sadece ulkemizde olmuyor iste.

said:
Lava lamp death

The lamp will not work until the liquid (typically rather more than a litre) is sufficiently warmed by the lamp (typically only 40 watts). This can take half an hour or even longer, especially if it has solidified completely since the last use; in a sufficiently cold room the lava may never start to flow. Because of this, users have been tempted to warm the lamp by other means, but this is very dangerous. On November 30, 2004, 24-year-old Philip Quinn died in a lava lamp accident. The glass lamp bottle exploded while Mr. Quinn was heating it on top of his home stove, killing him by sending a glass shard through his heart.
Mesaj tarihi:
said:
Divertissement, 18 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
...yanan ampul de cam bölmeyi ısıtınca içindeki maddenin de kafası kıyak oluyor falan ilginç işte hayat...
ehuhee :D :D[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
Lavalamp istiyorum bende kesinlikle, hatta arıyordum 1 aydır falan. Plasma lamp'ide 10 senedir falan "alsam mı? almasam mı? modunda geziyorum. Şu ana kadar hep kıyıdan döndüm :).[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
resimleri görünce aklıma gelen direk x-files hehe..
paranormal activity[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we
keep and at odds with our senses we'll climb
But if faith is the answer, we're already
reached it
And if spirit's a sign
then it's only a matter of time
Mesaj tarihi:
Tüh ya sürekli masanın üzerinde dururken değerini bilemiosun ama geçen sene kırıldığı için şimdi içimde bir burukluk oldu. Benim lambam yok .([signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Mesaj tarihi:
said:
mulgear6, 19 Kasım 2005 13:48 tarihinde demiş ki:
alamyin ole seyleri bi heves oluyo sora geciyo bosuna para vermeyin ozelligi yok ben aldim 1 hafta sora sikildim

sıkıldıysan bana sat diyorum, madem sıkıldın niye satma taraftarı değilsin:)

bu arada plazma küreleri de şahaneymiş. ondan da almak lazım...

[Bu mesaj kinetica tarafından 20 Kasım 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu alet ısıh verimi yo ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
bir kişi de "oh süper alet bende var" demek yerine gördüğü bildiği yeri söylesin:) imrendirmek için yapıyosunuz biliyorum:P

Fistan koçtaşa bakacağım bi. cevahir de mi var orası?
  • Yeni Oluştur...