Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Efsaneleri Lale Savaşçıları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar oyunu internetten indiriyorum nasıl bir sey biraz bilgi verirmisiniz heyecanlandım açıkcası grafikler vs vs nasıl olay ne ıvırzıvır biraz bilgilendirirseniz sevinirim.[signature][hline]| Msn |
Andoria Staff Member
Daniel
Mesaj tarihi:
sanırım iğrenç grafikleri olan bi oyun :) ehu emin deilim bi ara level dergisi vermişti eğer oysa hakkat rezil grafikler :)[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
hadi ya :( of sıkıldım rpg fln oyniyim dedim türk oyunuymuş buldum bakiyim nedir ne degildir diye indiriyorum bkalım insallah güzel cıkar

tavsiyeniz varmı baska mmorpg tarzı ?[signature][hline]| Msn |
Andoria Staff Member
Daniel
Mesaj tarihi:
grafikleri iğrenç hakkaten
ama oyun bence gayet zevkli
özellikle büyü sözleri çok eğlenceli, charm person atarken gel babana diyodu tutarsa karşı taraf geliyorum babacıım diyodu:p
lale!
:p[signature][hline]In flames we trust.
Mesaj tarihi:
said:
Daniel, 06 Aralık 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar oyunu internetten indiriyorum nasıl bir sey biraz bilgi verirmisiniz heyecanlandım açıkcası grafikler vs vs nasıl olay ne ıvırzıvır biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

95-96 senelerinin oyun olması lazım o zaman oynamıştım sevmemiştim ben tavsiye etmem berbat bişi[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer
Server:Ares
Nation:El Morad
Job:Kasar Hood
Level:6X
Not:Invalid Password Magduru
Clan:CHOSENs
NP:1xxx
Mesaj tarihi:
Güzeldir güzeldir lale savaşçılar mükemmeldi. hele dialoglar, sonra yaratıkların isimleri falan süperdi :) camp yaparken afakanlar basıyodu onlarla savaşıodun ehuehue bide hiç unutmam hangi semtteydi hatırlamıyomda yimmekçinin kapısının önünden geçerken sevın ılevın diyodu :-) Silikon babayıda unutmamak lazım. Sen bir ceviz ağacısın. dokunmayın şabanıma. hatırladığım vecizelerinden :) silahlar tüftüf, sapan, galgavanometre... zırhlar deri jecket, megadeth tişörtü falan. eyleneli oyundur.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:
- ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
Mesaj tarihi:
Süper oyundur. Mutlaka oyna derim. Lale Savaşçılarının yapımcıları xp de çalışan sürümünü internete vermişlerdi ama siteyi hatırlamıyorum. Sihir cafe diye arat bakalım belki bulursun.
Mesaj tarihi:
lale savaşçılarıda güzeldir legolarda[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
Sürekli vecize atıyorum ama saldıramıyorum, rehberde yazanları da okudum, yapamadım.

nasıl saldırıyoruz ? köpekte takılıp kaldım[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya ben oynamaya calısıpta becerememiştim ciftciler filan dovmustu beni olmustum. 3 tane ciftciyi olduremedim. sora silmistim. Ben mi beceremedim acaba savaslarda direk ustune gidip vurmuo musunuz. war mı pvm taktigi fln :)[signature][hline]
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...