Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Efsaneleri Lale Savaşçıları


Daniel

Öne çıkan mesajlar

said:
Daniel, 06 Aralık 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar oyunu internetten indiriyorum nasıl bir sey biraz bilgi verirmisiniz heyecanlandım açıkcası grafikler vs vs nasıl olay ne ıvırzıvır biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

95-96 senelerinin oyun olması lazım o zaman oynamıştım sevmemiştim ben tavsiye etmem berbat bişi[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer
Server:Ares
Nation:El Morad
Job:Kasar Hood
Level:6X
Not:Invalid Password Magduru
Clan:CHOSENs
NP:1xxx
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzeldir güzeldir lale savaşçılar mükemmeldi. hele dialoglar, sonra yaratıkların isimleri falan süperdi :) camp yaparken afakanlar basıyodu onlarla savaşıodun ehuehue bide hiç unutmam hangi semtteydi hatırlamıyomda yimmekçinin kapısının önünden geçerken sevın ılevın diyodu :-) Silikon babayıda unutmamak lazım. Sen bir ceviz ağacısın. dokunmayın şabanıma. hatırladığım vecizelerinden :) silahlar tüftüf, sapan, galgavanometre... zırhlar deri jecket, megadeth tişörtü falan. eyleneli oyundur.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:
- ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış hatırlamıyorsam eğer yakın dövüş silahı varsa düşmanın üstüne doğru yürüme ile saldırıyon menzilli silah varsa seçenekler de var hedef gibi bişi olması lazım onu seçip atacağın kişiye tıklıyon.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:
- ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...