Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaslar oyunu internetten indiriyorum nasıl bir sey biraz bilgi verirmisiniz heyecanlandım açıkcası grafikler vs vs nasıl olay ne ıvırzıvır biraz bilgilendirirseniz sevinirim.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sanırım iğrenç grafikleri olan bi oyun :) ehu emin deilim bi ara level dergisi vermişti eğer oysa hakkat rezil grafikler :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hadi ya :( of sıkıldım rpg fln oyniyim dedim türk oyunuymuş buldum bakiyim nedir ne degildir diye indiriyorum bkalım insallah güzel cıkar tavsiyeniz varmı baska mmorpg tarzı ?[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 indirdim acılmıyo kafayı yicem setup unu acamıyorum[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 maganda öğretmen filan varmış arkadaş ole demişti[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 grafikleri iğrenç hakkaten ama oyun bence gayet zevkli özellikle büyü sözleri çok eğlenceli, charm person atarken gel babana diyodu tutarsa karşı taraf geliyorum babacıım diyodu:p lale! :p[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 cd sini bana verebilecek olan varmı istanbulda olupta[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Amiga versiyonunu indirmiş olabilirsin sen.[signature][hline]Guide our hammers,Strengthen our axes, in the name of Dwarf father Moradin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hayır amiga indirmedim windows versionunu indirdim[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 En kral grafikli oyundan daha zevklidir be lale savaşçıları.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ulen 96 cikisli oyundan ne grafigi bekliyonuz :) gerci zamaninda cok kotu degildi.[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ahaeh grafikleri kötü falan demisler ya.. 96 da yapildi o oyun ve ben hic bi oyunu oynarken bu kadar eglendigimi hatirlamiyorum.. oynamayan bitirmeyen kalmasin ya.. vecizeleri ne güzeldi yahu...[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Daniel, 06 Aralık 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Arkadaslar oyunu internetten indiriyorum nasıl bir sey biraz bilgi verirmisiniz heyecanlandım açıkcası grafikler vs vs nasıl olay ne ıvırzıvır biraz bilgilendirirseniz sevinirim. 95-96 senelerinin oyun olması lazım o zaman oynamıştım sevmemiştim ben tavsiye etmem berbat bişi[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Not:Invalid Password Magduru Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Güzeldir güzeldir lale savaşçılar mükemmeldi. hele dialoglar, sonra yaratıkların isimleri falan süperdi :) camp yaparken afakanlar basıyodu onlarla savaşıodun ehuehue bide hiç unutmam hangi semtteydi hatırlamıyomda yimmekçinin kapısının önünden geçerken sevın ılevın diyodu :-) Silikon babayıda unutmamak lazım. Sen bir ceviz ağacısın. dokunmayın şabanıma. hatırladığım vecizelerinden :) silahlar tüftüf, sapan, galgavanometre... zırhlar deri jecket, megadeth tişörtü falan. eyleneli oyundur.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Süper oyundur. Mutlaka oyna derim. Lale Savaşçılarının yapımcıları xp de çalışan sürümünü internete vermişlerdi ama siteyi hatırlamıyorum. Sihir cafe diye arat bakalım belki bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Şu oyuna berbat diyolar ya gitsinler lego oynasınlar.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lale savaşçılarıda güzeldir legolarda[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sürekli vecize atıyorum ama saldıramıyorum, rehberde yazanları da okudum, yapamadım. nasıl saldırıyoruz ? köpekte takılıp kaldım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya ben oynamaya calısıpta becerememiştim ciftciler filan dovmustu beni olmustum. 3 tane ciftciyi olduremedim. sora silmistim. Ben mi beceremedim acaba savaslarda direk ustune gidip vurmuo musunuz. war mı pvm taktigi fln :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yanlış hatırlamıyorsam eğer yakın dövüş silahı varsa düşmanın üstüne doğru yürüme ile saldırıyon menzilli silah varsa seçenekler de var hedef gibi bişi olması lazım onu seçip atacağın kişiye tıklıyon.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nerden bulabiliriz biri link verse?[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 İstanbul Efsaneleri'nin sayfası. Download u da war bilgisayar için[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Yıllanmış bir konu biliyorum. Ama yenisini açasım gelmedi nedense. Hala oynayan veya yakın zamanlarda oynamış olan varmı acaba benden başka onu merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ya oyun güzel hakkaten ama grafikler yüzünden oynayamadım yoksa ciddi ciddi oynayacaktım tahammül meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 her yıl en az 1 kere oynuyorum ben geçen yıl oynamadım ama galiba, bu yıl 2 kere oynarız artık uhae Silphatos said: Şu oyuna berbat diyolar ya gitsinler lego oynasınlar.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball güzel demişim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar