amon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 çok çeşitli bir arkadaş çevrem vardır...bi gün bi arkadaşımla ateist olmama rağmen pazar ayinine gittim.taksim türk protestan kilisesi,nde...dualar, ilahiler falan güzeldi. ama bir gece önceden içtiğim için miğdem bulanıodu..bi ara dışarı dışarı çıkıp kustum falan...sonra ain bitti biz 4 arkadaş otururken yanımıza birinin tanıdığı remza adında güzeller güzeli şirinler şirini bir rum kızı kız geldi.ortodox olduğu için buraya pek gelmiyomuş..isimlermizi öğrendi ne zamandan beri imanlı olduğumuzu falan sordu. imanlı olmadığımı sööledim...sonra kızla konuştuk bir süre...ardın ben remze ve iki arkadaş taksime yürümeye başadık.onlar hızlı yürüdüler biz remzayla geride kaldık..ardından''remza kusuyosum dedim'' gerçektenmi falan dedi ve 2 dk sonra istiklali kesen bir sukağın ortasında kızın gözleri önünde kusmaya başladıııııııııııııııım......kız peçete verdi falan...çok şekerd ama...1 kere bile ben yadırgamadı..ve bunların neticesinde AŞIK OLDUM...sonra ayrılırken elimi sıkmak istedi ama ben ellerim kusmuk olduğu için elimi vermedim...kendime iyi baklamı istedi....sıcak tutu kendini falan dedi...tam ben aşık olmuşken kızın ve ailesinin çok dindar olduğunu öğrendim...ama sırf onun için inanmasamda vaftiz olabilrim...ama o bunu yadırgar ve onuda kandırmış olurum imanlı olduğumu söylerken....öleeeeeceeeeeem.....ama din sorununu halletsekte milli sorunlar var...ne yapmalı....cuma günü yeni yaşam diye bi topluluğun toplantısına gelcek bende gitsem mi?[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra [Bu mesaj amon tarafından 28 Kasım 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Git bence şansını denemekte fayda var derim.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Gitmen lazım. En azından duygularından emin olmak için.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 git yaa :)[signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 çok saolun ama.....şimdi bissürü imanlı bi ben imansız....hem üstüste 2. defa olcak....peki din konusunu naapcaz....siz aşkınız için vaftiz olurmusunuz[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 :yapma:[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: iz aşkınız için vaftiz olurmusunuz ben olurum, başkası olmaz.. bu sana ne kazandıracak?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Fistan, 28 Kasım 2005 19:47 tarihinde demiş ki: said: iz aşkınız için vaftiz olurmusunuz ben olurum, başkası olmaz.. bu sana ne kazandıracak? sadece sordum...sen bunun söyleyince ne kazandın işte bende onu kazandım...post + polemik uğruna can atanlardan deilim...ama istersen olurum[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 imanli olabilirim askim icin senin yerinde olsam...bnce git.. eger kendinde vaftz olma cesareti buluosan git derim..hic durma..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Yahu dur daha kızı tanı, (duruma göre) ailesini tanı, kızla uyuşuyo musunuz onları bi öğren, sonraki işler bu vaftiz işleri... Zamanı gelince düşünürsün...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 O senin için imansız olsun[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 vaftiz ne demek abi Hristiyan mı olucan o mu ?[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 birbirini seven iki kişi aynı dinden mi olmalı? bunu hiç anlamadım anlamayacağım[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Aşık olduğun biri için dinini değiştireceksen sen zaten bağımlı değilsinki dine yani çok kuvvetli bağların yok kendi seçimlerinden emin değilsin daha. gelip geçici dünya..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tarikatçi çıkmasın ailesi bi ara çıkmıstı mason fln :P[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] [Bu mesaj Cintonik tarafından 29 Kasım 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ya şimdi tuhafıma gitti harbiden biri ateist biri hristiyan olsa ne olur olmasa ne olur? Hadi diyelim ona yakın olmak için hristiyan olcaksın, bu tanrı sevgisinden olmadıktan sonra ne yazar? Yani bi suya gitçeksin çimiceksin çıkçaksın bişi olmuycak tamamen bukadar? Hı, bukadar ani bi kararla, o kadar inkar ettiğin birşeye direkt olarak bağlanabileceksen, zaten bu konudaki düşüncelerin sağlam değil demektir, burdada sorun yok yani istediğini yapabilirsin[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Git.Her zaman bir kez şans vermek lazım herşeye.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Uçmuşsun sen . bir tane kız icin degmez. Yukarıda yazdıgın envai ceşit sebeplerden dolayı. sen istesen o istemez , ikinizde isteseniz senin ailen istemez, sen,o,ailen isteseniz onun ailesi istemez. sen, o , senin ailen , onun ailesi istese ,senin çevre yamuk bakar. sen , o , senin ailen , onun ailesi , senin çevren istese ,onun cevresi yamuk bakar. hadi onun da cevresi razı geldi bu defada sen ve o aranızda sorunlar başlar. Hiiç başlama, pişman olursun. nerden mi biliyorum aynen o şekilde bir yabancı ile ilişkiye başlayıp, bütün o sorunları atlattıktan sonra ,evlenip 5 yıl sonra da boşandım da , ordan biliyorum. Hata yaparsın .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Şart mı din mevzusu ? Dinle duygunun ne alakası var ? Bir kız için vaftiz olmaya değer mi bilmem ama asıl sorman gereken soru vaftiz olmadan o kız seni kabul eder mi ? O kız etse de ailesi etmese ne önemi var ? Kendi inançların ve kendi aşkın için bazı şeylerin üstüne örtü çekmeye değmez mi ?[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: ShadowFury, 29 Kasım 2005 22:12 tarihinde demiş ki: Ya şimdi tuhafıma gitti harbiden biri ateist biri hristiyan olsa ne olur olmasa ne olur? Hadi diyelim ona yakın olmak için hristiyan olcaksın, bu tanrı sevgisinden olmadıktan sonra ne yazar? Yani bi suya gitçeksin çimiceksin çıkçaksın bişi olmuycak tamamen bukadar? Hı, bukadar ani bi kararla, o kadar inkar ettiğin birşeye direkt olarak bağlanabileceksen, zaten bu konudaki düşüncelerin sağlam değil demektir, burdada sorun yok yani istediğini yapabilirsin yalancıktan vaftiz olcam ...ama vazgeçtiöm kızdan çünki beni aşaaar kız zengin eresin topkapı da doğum günü yaptı oha yane[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 amon var ya ilk mesajındaki o havanın son mesajınla içine nasıl sıçmışın bilio musun?[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 öölemi yapmışım[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 harbi len nettin ölee.. asık cocuk acı cekio diorduk pıss sondu herseyy..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar