Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 benim olması lazım bir yerlerde ama aramak lazım, zira en son bulamamışım :) bunun içinde hatırı sayılır bir motivasyon lazım, yemekle falan olmaz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 valla helalinden 50tl ateşlerim eftyle dsafdsafgdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 var bende ama levelın verdiği türkçe versiyonu buglı, sonlara doğru biryerde vr içinde kilitli kalıyosun türkçe olmayanı ile bitirdim ama o da elimde yok sanırım hafızam beni yanıltıyo olabilir, tam tersi de olabilir şimdi emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Olsun bana türkçesi lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Mesele, akşam 2-3 saatim var, bütün CD'leri kutuları dökmem lazım bakmam lazım ohoooooo çok zaman 50 tl için değmez :) Ama du bi yer var akşam bi bakam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Seperate said: AHA BULDUM http://www.4shared.com/folder/oyBFHtqH/BYZ.html Civcivhead said: Ellerinden repiyorum. 4 shared hesabı olan var mı ya? =P bunu indiremedin mi? şurada buldum birde. http://www.theisozone.com/downloads/pc/windows-games/byzantine-the-betrayal/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Hatırlamıyorum bunu da çalışmadı galiba yada indiremedim, yani bir şekilde oynayamadım, bu attığını denedin mi ? ben denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 yok henüz denemedim çalışıyor mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ben bi yerde takılan versiyonunu oynamıştım ya bunun. bitiremediydim o yüzden, hala içimde uktedir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 iso'su vardı bende ya (ENG) bir bulayım, umarım bulurum. Civciv'e de teşekkür ederim anılarım depreşti, lan ne günlerdi ya. Bu arada müzikleri telefonumda, arada bazen açar loop'larım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 oyunu paylaşana bedava cennete bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Xenus said: Seperate said: AHA BULDUM http://www.4shared.com/folder/oyBFHtqH/BYZ.html Civcivhead said: Ellerinden repiyorum. 4 shared hesabı olan var mı ya? =P bunu indiremedin mi? şurada buldum birde. http://www.theisozone.com/downloads/pc/windows-games/byzantine-the-betrayal/ Aynen zaten demiş arkadaş 3. iso corrupt diye de benimki ilk isoda cortlamıştı. Olmiyür :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 İngilizce versiyon o ne yazık ki. Türkçe dub lazım bana :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Fransızcası var olur mu https://archive.org/details/Byzantine_The_Betrayal_French_Version_Discovery_Multimedia_FR sağ altta iso image Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Onu da indirdim ama teşekkür ederim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Laraken said: ben bi yerde takılan versiyonunu oynamıştım ya bunun. bitiremediydim o yüzden, hala içimde uktedir :( Ya ekşide 6.cddeki bozuk imajlar 5.de de var onu oraya copy paste yapınca düzeliyor demişler. Onu deniycem. Bulursak çözeriz ukteyi fdsgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 abi bitir de sonunu söyle bari bana hala bakmadım ne olduğuna üzüntümden dfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bende bunun türkçe 6 cd si de hala duruyor ha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 iso yapıp koysana bi yere millet ağlıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Ya uploadlasana pls pls pls Isozone ENG versiyonu çalışıyor bu arada. Lakin scroll/pan ve karakter animasyonnları ışık hızında çalışıyor. Ona bi VM / Emülatör bişey yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 dosbox deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 haci kablonet 1mb upload var sdf hadi edim desem o kadar dosyayı nereye uplicam google drive a falan mı. ha bu arada üşenmedim yıllardır dvd kabloları takılı olmayan pc yi açtım taktım kabloları koydum cd yi de yahu içinden oyun videosu açtım çözünürlük 320x200 kör olursunuz bunu oynarsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Seperate said: AHA BULDUM http://www.4shared.com/folder/oyBFHtqH/BYZ.html ALARM! ALARM! LINK ÇALIŞIYOR Seperate said: Verdigim linkte 3. cdnin 6. partı bozuk :( İlk cd'de image corrupt hatası alınca ümidi kesmiştim ama, isozonedakinden de aynı hatayı alınca farkettim ki windowsta mount etmeye çalışınca oluyo. isoyu burnledim direkt oldu. 3.cdyi indirdim 4shared linkinden ve düzgün indi extract oldu. Birazdan deneyeceğim tamamını. ALLAHIM NOLUR OLSUN PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 YA O DA İNGİLİZCEYMİŞ neyse bi 4 sene sonra bi daha uplarım fdsagfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Bulduysanız iyi ben bulamadım çünkü CD'leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar