Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman vs Mage.

Olivies

Öne çıkan mesajlar

said:
Delidana, 05 Aralık 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
Ben 33 lvl shamanım 4-5 lvl ustum mageyi zorlanmadan gule oynaya kesıorum :)

1000lerce kez soyledik daha anlamatadık, charların gelisim sureci sırasında birbirlerrine karsı durumu, lvl60dan sonrakilerle aynı degil. her benzer class topicinine level xy'im benden z level yuksek adamı catır catır kesıorum diye artislik yapmayın. lvl60a gelin ondan sonra ne yorumunuzu yazın[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

+1
bi de abi es yi o kadar abartmyın yaa es silence deildir sadece basit bi spell intreputtur. 2sn de aynı okulun spelini yapamazsın o kadar es yi silence olarak görmeyin bi de bone atlamış galiba (yada ben görmedim ) resist totemleri de war onalara da dikkat[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır,
Druid savaşırken grubu korur,
Shaman karşı tarafı engellerken savaşır
BY suark

[Bu mesaj Bloodthirst tarafından 05 Aralık 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 05 Aralık 2005 11:14 tarihinde demiş ki:
said:
Delidana, 05 Aralık 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
Ben 33 lvl shamanım 4-5 lvl ustum mageyi zorlanmadan gule oynaya kesıorum :)

1000lerce kez soyledik daha anlamatadık, charların gelisim sureci sırasında birbirlerrine karsı durumu, lvl60dan sonrakilerle aynı degil. her benzer class topicinine level xy'im benden z level yuksek adamı catır catır kesıorum diye artislik yapmayın. lvl60a gelin ondan sonra ne yorumunuzu yazın

lvl 27 shadow priestim war rogueleri güle oynaya gezdire gezdire kesiorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rock, 05 Aralık 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
Düne kadar 1Vs1 de hiç mage kesilmemiştim. Dün benimle aynı lvl bir mage daldım adam ne yaptı anlmadım. Adam ne attıysa bir anda dondum kaldım. Ne bir büyü atabiliyorum ne de hareket edebildim(kendi etrafımda dönmekte dahil). Adam beni normal büyülerini atarak(yani instant 3500 damage falna yok) kesti. Nedir bu daha önce hiç karşılaşmamıştım?

yüzük var %2 şansla rakibi donduran, odur.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Sosyal ağlarda paylaş

scorchg totem nedir ya??
Bir Shamanın mage görünce yapacaı şeyler;
Groundin atıp magein ellerinde yanar dönerler görünce yanına koşarken Es atmak ve melee dalmaktır.. Yane GT ye wand sallar ya da menzilinden çıkarsanız işiniz kolay.. Es olayını dedikleri gibi abartmayın.. Oyundaki en kısa süreli silence.. Resist totemler de magein hangi build olduunu anlayana kadar gereksiz ama güzel oluor totem kalabalıı yapıp mage hangisi gt die dalmasını engeller :p[signature][hline]Saga continues
Sosyal ağlarda paylaş

Grounding i uzun casting (fake casting e shock harcamak icin yoksa shock u basarsan grounding atilizaten rank 1 fire blast i sokar grounding e sheep i de basar )i görmeden atilirmi hiç[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar

[Bu mesaj Regalya tarafından 05 Aralık 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreagloth, 05 Aralık 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
said:
Rock, 05 Aralık 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
Düne kadar 1Vs1 de hiç mage kesilmemiştim. Dün benimle aynı lvl bir mage daldım adam ne yaptı anlmadım. Adam ne attıysa bir anda dondum kaldım. Ne bir büyü atabiliyorum ne de hareket edebildim(kendi etrafımda dönmekte dahil). Adam beni normal büyülerini atarak(yani instant 3500 damage falna yok) kesti. Nedir bu daha önce hiç karşılaşmamıştım?

yüzük var %2 şansla rakibi donduran, odur.

Hangi yüzük o? Ölene kadar kıpırdayamadımki benim dışımda adama dalan birde ncp vardı. Yani baya uzun ve acılıydı.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

kısaca şu aslında.. bonepart ın dedikleri cok dogru.. fake büyü atıcan.. range dısına kaçıcan.. pom + pyro nu en sona saklican.. shaman ı kesmen için once iyi bir pvp bilgisine ihtiyacın var.. bakın ben rahatlıkla soyluyorum.. shamanlar nerf yapılacak bir class degildir.. benim 2-3 crit ime bakıyor.. veya onun..ama farkım su.. bende 4000 hp var.. cogu mage de 2500+3500 arası değişiyor.. + dmg birazda crit giden mage shaman a ezilmez.. binlerce kez konustugumuz başlıklar yine açılıyor niye.. adam pvp bilmiyor shaman NERf diyor.. alakası yok arkadaşım.. shamanda garip bi class işte.. tek farkı bence horde tarafındaki oyuncular zaten tümü oyunu bilen iyi pvp yapan adamlar.. kapatın artık shaman kesemioruz ezik iz.. buff lazım kıl tuy.. oyunumuza bakalım..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

ya o kadar uzun zamandır shaman oynuyorum ki artık buyulerin ismini unuttum benim icins adece resimleri war o yuzden atıyo olabilirim
ama schorch totem midir nedir su ranged dmg veren bir totem war 5 sanşeyde bir
ne ise yarar dersen bir mageye karsi dunyanin en tiksinc seylerinden biri büyü suresini uzatmak dısında surekli bi dmg yeme gibi sacma bi telas yaratıyo dmg vurmasada[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

karşımdaki shaman scorching totem yapsın alnını öpeyim onun.
vakit harcadığına değmez be..

earthbind, grounding korkulması gereken totemler. onun dışında eğer verilebiliyorsa burst damage psikolojik baskı için iyi olabilir. sheep, fireball, pom pyro, fireblast gibi bir combonuz varsa, bu kadar ani damage belki shamanı heale sevkeder de siz de counter atar, o 4+6 saniyede şansınızı denersiniz. onun dışında dönüp kaçmaktan çekinmemeli.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
Sosyal ağlarda paylaş

ehu ya anamadıgım ne zaman harcaması ki
combat basladı
groundingi attim ustune kosmaya basladım ilk buyu cıktı es bastım 5 saniye cast time war bu arada scorhing totem biraktim hatta usenmedim earthbind biraktim
arkadasalr shaman denen charın general cooldown diye bi derdi yok
buyulerin arasıdna 6 saniye war[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman alamıyorum,
Priest alamıyorum,
Warlock alamıyorum

Ne olacak bu mage'lerin hali :(

Bir şey soracam hiç mage oynatmadım ama gerçekten mage bu kadar üzülünülecek durumdamı?

Birde eskiden sürekli 1vs1 lerden yakınırdım ve hep karakterimin ezik armor ve hp sinden yakınırdım.Oyunu oynadıkça gerçek Assasin'i keşif ettim 5 kat daha mutluyum olay 1vs1 de bitmiyor.Sadece konumumu öğrendim :))[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ad3m, 07 Aralık 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
Shaman alamıyorum,
Priest alamıyorum,
Warlock alamıyorum

Bir şey soracam hiç mage oynatmadım ama gerçekten mage bu kadar üzülünülecek durumdamı?

daha çok mage'in türüne bağlı. frost mage'in hiç şansı yok özellikle warlock ve shadow prieste karşı. dmg outputu düşük, daha çok survival ve uzakta tutmak odaklı. ama fire mage'in ne yapacağı belli olmaz. dengesiz bir class fire mage.

hele arcane/fire gitmiş isen, bak şöyle anlatayım. talent vermişsen counterspell'in 4 sn.lik silence özelliğin var, instant pyro blast atma şansın var. diyelim birebir karşılaştınız, silence ederek, instant pyro, sonra fireblast, blink ile yanına gidip blast wave sonra coc, anlık olarak 3k-4k dmg verebilirsin bu 4sn içinde. sana dokunamadan da ölebilirler ;) pyro critlemişse birde üzerine dot koyuyorsun 250-350 hp hatta daha fazla götürüyor. anlık dmg için arcane/fire mageden ötede yar yok. dmg kusuyor adamlar. bu yüzden crit ve dmg bonusu sağlam ekipmanları olan fire mage her classı (hatta samin über paladinini bile) yenebilir pvpde. fire mage dengesiz bir karakter. critlerse can yakar. zaten pvp 5-6 sn sürmüşse kesin fire mage almış demektir. yok iş uzarsa o zaman kesin digerleri alır.

fire oynattıktan sonra mage olarak frost'a geçtim, instance ve raidlerde firedan çok daha yararlı, mobları yavaşlatıyor frostbolt, blizzard frost ediyor chill efeck koyuyor, manası asla bitmiyor, vs vs vs o yüzden instancelarda en iyisi bence frost. ama dps degil dpm karakter. ve dengeli, MTden asla agro cekmezsin, ne zaman critleyecegini bile biliyorsun talentler saolsun. ama pvpde caster sınıflara karşı şansım yok. warlock veya rpiest veya diger herhangi bir okuldan mage direk ezip geçer frostmage'i zorlanmaz bile.ama warrior ve roguelar içinde başa bela oluyorsun. sana dokunmaları mümkün olmuyor.

mage ezik degil, hele şu oyuna end game için daha iyi mage itemları koysalar tadından yenmicek ;)
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis bir tanimlama yapmissin.
shadow priesti frostmageler fire`a nazaran daha kolay aliyor. nedeni ise ice block. gelelim locka. locku iki trinketsiz ve saglam ekipmanlidan baska kimse alamaz.[soul linkten bahsediyorum] shaman dedigindede pom`u actigim anda purge geliyo artik nasil bir bayginliktirki sopayla daliyorum onlara :)

edit : imla.

[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.
http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031

[Bu mesaj Darklight1903 tarafından 07 Aralık 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

frostun dmg outputu düşük, pvp uzuyor, ice block 900 küsür dmg absorve ediyor fazla degil. fear yemiş bir halde kaçarken o size saydırıyor, ice block kalmıyor. o yüzden shadowpriest (veya warlock) çok rahat alıyor. fire'ın şansı var, anlık dmg outputu yüksek. silence'ı oturtabilmişse yukardaki combo ile alabilir. frost magein hiç sansı yok, lock içinde aynısı geçerli, deathcoil fear combosu işi bitiriyor. fire magelerin şansının olmasının sebebi anlık dmg outputları yüksek. silence oturup anlik dmg veren büyüleri ard arda sıraladıgında hele birde crit atmış ise alabiliyor. frostun öyle bir şansı yok. warlock ve shadowpriesti ya 5-6 sn icinde öldürürsünüz, yada ölürsünüz. 5-6 sn içinde öldürebilmek içinde fire mage olmak gerek. frostda o dmg output nerede.

[Bu mesaj innkeeper tarafından 07 Aralık 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ad3m, 07 Aralık 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
Shaman alamıyorum,
Priest alamıyorum,
Warlock alamıyorum

Birde eskiden sürekli 1vs1 lerden yakınırdım ve hep karakterimin ezik armor ve hp sinden yakınırdım.Oyunu oynadıkça gerçek Assasin'i keşif ettim 5 kat daha mutluyum olay 1vs1 de bitmiyor.Sadece konumumu öğrendim :))

Engineering kas.[signature][hline]Sidious: Vader
Vader: Yes Master?
Sidious: I love you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...