Olivies Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 BLde 50 mageim var tanariste gezerken 45 shaman geldi bırakın dalmayı instant büyüleriyle %50 ye indim.Bi taktigimi vardır shamana karsı? huntera karsı kötüydüm onun icinde bi taktik ögrendim ama shaman akıllara zarar. Nasıl oynanmalı?[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Fireball yada frostbolt atar gibi yap, shock yiyince poly at, kaç. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ahaha saol:D[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 mirage +1 şamana karşı pek savaşmayı düşünme. kaçabilirsen eyvallah. ama ben bglerde şamanları poly çakıp üstüne 31a/20fire'ın kombosunu koyuyom sonra cs koyup kesiom ama bgdeki karışıklıkta yakalayınca yapabiliom :D yani şaman meşgul ise kesebilirsin ama teke tek kalırsan kaçmak daha avantajlı hehe.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Olmaz bu kadarda ama yahu[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Eğer yere grounding koymadan koyun yapabilirsen alırsın rahatlıkla. Nasıl birşeyse frostbolt 2k civarında critliyor genelde benim üzerimde. 2226'ya kadar gördüm.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben size bir shamanın mageye karsı ne yapacagını anatıyım sonra counterini gosteriyim o zaman 1. grounding totem 2. scorhing totem 3. büyü bekle earth shck at 4. melee simdi burda olay su sekilde geliscek once hangi buyu okulundaysanız onun zıttında bir buyu atin ayne firesaniz frost frostsaniz fire zaten büyü caste basladıgı an cat diye ES yi yiceksiniz ardından hemen bir adet polymrph atın 2 totemide wandla yada büyü ile kesin sonra en onemli ayrıntı 20 YARD CIZGISINDEN CIKIN evet shamana karsı savasma aralıgınız 20-max speel raeg olmalıdır heh simdi onunuzde full hpli full manali bir shaman war ayrica shockuda acıldı buyuk ihtimalle gene sırayla sole yapacaksınız rangeniz acılınca forst bolt atın slow yesin gozaunuz ellerinde olsun yeşil gorurseniz counter strikei basın heal atamasın kendine burda 2 inci buyunuzde gene buyuk bir ihtimalle ES yiyeceginiz icin gene bir fake büyü atın shaman blinkleyin frost nova vurun tekrar rangeye cıkın ve gercek buyunuzle isi bitirin karmasık gozukuyo ama olayın temeli su 20 yardın dısıdna durun be 6 saniyede bir fake bir buyu yada mesela arcane miss,ile atarak ES yiyip asıl agacınızı kaybetmekten kurtulun[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Lamerize, 04 Aralık 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Eğer yere grounding koymadan koyun yapabilirsen alırsın rahatlıkla. Nasıl birşeyse frostbolt 2k civarında critliyor genelde benim üzerimde. 2226'ya kadar gördüm. Önüne gelen her mage öyle koyuyuor sanki, Hay Allahım ya[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu arada fake büyü olayını cok abartmayın yane sonucta en en en iyi sansla bir shaman 5 saniyede bir ES atabilir o nedenle arada 2 scorh atmak warken gidip az dmglı forst bolt atmayın atın scorchları ama ES ye dikakt edin en en en kotu halde soncuta 2 saniye o schollu kullanamayacaksınız[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 shaman a karsı mage? eger karsıda ki shman ench shman sa hiç sansın yok instant kill yemen an meselesi. counter spell +poly +blink ama elemantal shman sa yani 2 handed yok sa counter spell e en basta sonra yanına yaklastırma yeter ele/ench se counter spell+poly+blink:D not: counter spell leman basta önemli cünkü eger basta poly atmaya kalkarsan es yersin sora bi daha denersin grounding olur yerde fln...[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Orgrimmar'da duel yaptığım önüme gelen her mage o kadar koyuyor. Ns açıp heal basmadıkça o mage'ide almam biraz zor oluyor.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 iste bu tur seleri aklina getirirsen bir mage olarak ölürsün herkes shadow priestlarda duelda pvp de en iyi diyo derken ben shamnımla catır catır hatta gule oynaya kesiyorum yane trakibinden korkma rakibinin acıklarını bil burda da shamanın acıgı cok basit range[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 E sende sırf baştan aşağı epic dolu mage'lere duel atma yahu, git arada yeşil/mavi item'lı mage'lerle uğraş. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 miraj aksine yesilli mageler telikeli abi epicli mageler pve spec oluyo genelde yesil mavili bir frost mage war adi sunstrider mi ne 3500 critli frost boltu war epic trinketlari acmadan sen dusun acsa nolcak[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 BonePART güzel bi yere dokunmus,zıt talent ile dalmak mantıklı fire mage ise frostla baslayıp counteri frosta yiyip poly atmak.Denemek lazım[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ilk hunterlarda zorlanıyordum sonra pete poly-mana shield-hunterın yanına blink-instant fire ataklar aoe aeoaoeaoeaoeoaeoaoeaoeao finish,simdi shamanlarla antreman yapamadıgım icin allylerde biseyler bulmam lazım:)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 gayri ciddisin miraj senle tartısmayı reddediyorum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Cagirin bir Warrior. Vursun kafasina MS'i.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bone trinket açmadan 3550 nasıl olur be? bg dmg power-up'ıyla bile olmaz trinketsiz yani..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Düne kadar 1Vs1 de hiç mage kesilmemiştim. Dün benimle aynı lvl bir mage daldım adam ne yaptı anlmadım. Adam ne attıysa bir anda dondum kaldım. Ne bir büyü atabiliyorum ne de hareket edebildim(kendi etrafımda dönmekte dahil). Adam beni normal büyülerini atarak(yani instant 3500 damage falna yok) kesti. Nedir bu daha önce hiç karşılaşmamıştım? Konuya geri dönersek mage arkadaşlara tavsiye shaman görünce utanmayın kaçın. Ben mage olsam ben de kaçardım. Earth Shock tüm olayı bitiriyor.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ben 33 lvl shamanım 4-5 lvl ustum mageyi zorlanmadan gule oynaya kesıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 eger fire mage iseniz shamana poly kasin.frost mage ler nova ya yakalyip zaten isi bitiriyor.ambrossia dan 3200 frost bolt+2000 cone of cold combosu yedigimi bilirim.onun icin artik sürekli rank 2 trinkleti kulaniorum nova dan kurtulmak icin.nova da kalirsaniz gg.tabi karsinizdaki full epik falan olacak.magtheridon da normal insan sayisi cok daha az oldugu icin trinklet kullamak mecburi yani.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 05 Aralık 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 2k coc ? İlginç. Shamani sheep yapabiliyorsan kesersin Sheep yapamiyorsan o lvl icin çokzor çünkü şaman özellikle 1 vs 1 için sanki 5 lvl üstüne daliyormuşssun gibi gelicek. :p Ki 1 vs 1 de şamana yenilmeyi dert etme[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 shamanda dikkat etmen gereken iki sey var. birisi grounding totem digeri es suresi. bunlari ayarlarsan kesersin. ama itemlari dandikse :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar