Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman vs Mage.

Olivies

Öne çıkan mesajlar

BLde 50 mageim var tanariste gezerken 45 shaman geldi bırakın dalmayı instant büyüleriyle %50 ye indim.Bi taktigimi vardır shamana karsı? huntera karsı kötüydüm onun icinde bi taktik ögrendim ama shaman akıllara zarar.
Nasıl oynanmalı?[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

mirage +1

şamana karşı pek savaşmayı düşünme. kaçabilirsen eyvallah. ama ben bglerde şamanları poly çakıp üstüne 31a/20fire'ın kombosunu koyuyom sonra cs koyup kesiom ama bgdeki karışıklıkta yakalayınca yapabiliom :D yani şaman meşgul ise kesebilirsin ama teke tek kalırsan kaçmak daha avantajlı hehe.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer yere grounding koymadan koyun yapabilirsen alırsın rahatlıkla. Nasıl birşeyse frostbolt 2k civarında critliyor genelde benim üzerimde. 2226'ya kadar gördüm.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

ben size bir shamanın mageye karsı ne yapacagını anatıyım sonra counterini gosteriyim o zaman

1. grounding totem
2. scorhing totem
3. büyü bekle earth shck at
4. melee

simdi burda olay su sekilde geliscek
once hangi buyu okulundaysanız onun zıttında bir buyu atin ayne firesaniz frost frostsaniz fire
zaten büyü caste basladıgı an cat diye ES yi yiceksiniz
ardından hemen bir adet polymrph atın
2 totemide wandla yada büyü ile kesin
sonra en onemli ayrıntı

20 YARD CIZGISINDEN CIKIN
evet shamana karsı savasma aralıgınız 20-max speel raeg olmalıdır
heh simdi onunuzde full hpli full manali bir shaman war
ayrica shockuda acıldı buyuk ihtimalle
gene sırayla sole yapacaksınız
rangeniz acılınca forst bolt atın slow yesin
gozaunuz ellerinde olsun yeşil gorurseniz counter strikei basın heal atamasın kendine
burda 2 inci buyunuzde gene buyuk bir ihtimalle ES yiyeceginiz icin gene bir fake büyü atın
shaman blinkleyin frost nova vurun
tekrar rangeye cıkın
ve gercek buyunuzle isi bitirin

karmasık gozukuyo ama olayın temeli su
20 yardın dısıdna durun
be 6 saniyede bir fake bir buyu yada mesela arcane miss,ile atarak ES yiyip asıl agacınızı kaybetmekten kurtulun[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lamerize, 04 Aralık 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
Eğer yere grounding koymadan koyun yapabilirsen alırsın rahatlıkla. Nasıl birşeyse frostbolt 2k civarında critliyor genelde benim üzerimde. 2226'ya kadar gördüm.

Önüne gelen her mage öyle koyuyuor sanki, Hay Allahım ya[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada fake büyü olayını cok abartmayın
yane sonucta en en en iyi sansla bir shaman 5 saniyede bir ES atabilir
o nedenle arada 2 scorh atmak warken gidip az dmglı forst bolt atmayın
atın scorchları ama ES ye dikakt edin
en en en kotu halde soncuta 2 saniye o schollu kullanamayacaksınız[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog

Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

shaman a karsı mage?

eger karsıda ki shman ench shman sa hiç sansın yok instant kill yemen an meselesi. counter spell +poly +blink

ama elemantal shman sa yani 2 handed yok sa counter spell e en basta sonra yanına yaklastırma yeter

ele/ench se counter spell+poly+blink:D

not: counter spell leman basta önemli cünkü eger basta poly atmaya kalkarsan es yersin sora bi daha denersin grounding olur yerde fln...[signature][hline]HARD tauren shammy bl
DAYT undead priest ragnaros

Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

iste bu tur seleri aklina getirirsen bir mage olarak ölürsün
herkes shadow priestlarda duelda pvp de en iyi diyo derken ben shamnımla catır catır hatta gule oynaya kesiyorum
yane trakibinden korkma rakibinin acıklarını bil
burda da shamanın acıgı cok basit range[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog

Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

miraj aksine yesilli mageler telikeli abi
epicli mageler pve spec oluyo genelde
yesil mavili bir frost mage war adi sunstrider mi ne
3500 critli frost boltu war
epic trinketlari acmadan
sen dusun acsa nolcak[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog

Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk hunterlarda zorlanıyordum sonra pete poly-mana shield-hunterın yanına blink-instant fire ataklar aoe aeoaoeaoeaoeoaeoaoeaoeao finish,simdi shamanlarla antreman yapamadıgım icin allylerde biseyler bulmam lazım:)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Düne kadar 1Vs1 de hiç mage kesilmemiştim. Dün benimle aynı lvl bir mage daldım adam ne yaptı anlmadım. Adam ne attıysa bir anda dondum kaldım. Ne bir büyü atabiliyorum ne de hareket edebildim(kendi etrafımda dönmekte dahil). Adam beni normal büyülerini atarak(yani instant 3500 damage falna yok) kesti. Nedir bu daha önce hiç karşılaşmamıştım?
Konuya geri dönersek mage arkadaşlara tavsiye shaman görünce utanmayın kaçın. Ben mage olsam ben de kaçardım. Earth Shock tüm olayı bitiriyor.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

eger fire mage iseniz shamana poly kasin.frost mage ler nova ya yakalyip zaten isi bitiriyor.ambrossia dan 3200 frost bolt+2000 cone of cold combosu yedigimi bilirim.onun icin artik sürekli rank 2 trinkleti kulaniorum nova dan kurtulmak icin.nova da kalirsaniz gg.tabi karsinizdaki full epik falan olacak.magtheridon da normal insan sayisi cok daha az oldugu icin trinklet kullamak mecburi yani.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------

[Bu mesaj xrex tarafından 05 Aralık 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2k coc ? İlginç.

Shamani sheep yapabiliyorsan kesersin Sheep yapamiyorsan o lvl icin çokzor çünkü şaman özellikle 1 vs 1 için sanki 5 lvl üstüne daliyormuşssun gibi gelicek. :p
Ki 1 vs 1 de şamana yenilmeyi dert etme[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...