Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.8.4

Gaming

Öne çıkan mesajlar

Tartışma uçtu gitti hehe.
Anlamıyorum şimdi kim neyi yapamıyo?

MMORPG oynuyoruz.Yani çok kişiyle oynuyoruz. Tek başımıza değiliz.
Blizzard diyoki : PvP de yapsan PvE de yapsan grup halinde yapıcaksın.

Ayrıca random vs guild AB geyiklerinede girmeyin.
Amacı olan bi oyun AB, ona göre oynanırsa sonuca yaklaşırsın.
Default 5/0 gibi konuşmayın.
Çok kazanmak isteyen varsa AB yi, otursun raid kursun adam gibi oynasın.
Bugun vasat guildların hepsi MC farmlıyo, ZG raid leride "hadi gidelim" edasında oluşabiliyo.

Yoksa guild in, bulucaksın sansın yok, yada pvp yapıcaksın kendini göstericeksin.

Ben casual player im "ŞUNU YAPAMIYORUM" diyin, nasıl yapılacagını anlatiym.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 06 Aralık 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
Tartışma uçtu gitti hehe.
Anlamıyorum şimdi kim neyi yapamıyo?

MMORPG oynuyoruz.Yani çok kişiyle oynuyoruz. Tek başımıza değiliz.
Blizzard diyoki : PvP de yapsan PvE de yapsan grup halinde yapıcaksın.

Ayrıca random vs guild AB geyiklerinede girmeyin.
Amacı olan bi oyun AB, ona göre oynanırsa sonuca yaklaşırsın.
Default 5/0 gibi konuşmayın.
Çok kazanmak isteyen varsa AB yi, otursun raid kursun adam gibi oynasın.
Bugun vasat guildların hepsi MC farmlıyo, ZG raid leride "hadi gidelim" edasında oluşabiliyo.

Yoksa guild in, bulucaksın sansın yok, yada pvp yapıcaksın kendini göstericeksin.

Ben casual player im "ŞUNU YAPAMIYORUM" diyin, nasıl yapılacagını anlatiym.

iste sorun suki kimse burda ben casual playerım diye aglamiyor, ama olaya casual player acısından bakıyor, objektif olarak. bugun casual playerları aglatan bir blizzard, yeri gelince digerlerini aglatacak unutmayın..[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

raistlin bende senin gibi düşünüyodum fakat.

Insanlar PvP yapmayı seviyor, wow oynamayı seviyor.
Su andaki pvp opsyonları
1-AV ..Solo imkanı geniş bi bg türlü olay ve epic loot imkanı.Casual playerlar için cennet.
2-WSG ... Guildlar için cennet. 10 kişi ve max organizasyon kötü loot.
3-Organize raidle güzel imkanlar sunulmuş.En populer BG su anda, vasat loot.

Şimdi casual player iz.WOw u seviyoruz, pvp yapıcaz. bi guildimiz yok. Arkadaşlarımız var. Napıyoruz guildlere eziliyoruz randomlarla oynuyoruz.

Derken bi kaç pvper ile tanışıyosun, aynı senin durumunda, oturuyosun bi party, bi raid oluyosun.
2 3 kaybediyosun ama direniyosun.

Bu küçük patch sunu getiricek :
Guild gelsin oynamadan yatiym 400 honor+rep aliym deme. Çaba sarfet takım oyununa dahil et kendini.

Iddaa ediyorum, insanlara bıraktırmatansa, teşvik edicek dogru sekilde oynamaları için.

Tek başına zaten bi olayın yok wowda, o yüzden casual player la oyun içinde tek başına kalmış player i ayırt edin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 06 Aralık 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
abi casual player ne?neden boyle bişey varki

Casual player benim!! Yani çalışacak bi işim bakmam gereken bi evim var, ama oyun oynamaktan zevk aldığım için hobi olarak wow'u seçtim, Günde 2-3 saat girebiliyorum ve ilk 60 olan karekterimi 3 ayda kastım, ikinci olacak karakterim için 45 dolmuş durumda level 50yim. Neden böle bişey var, çünkü tüm dünyada, türkiyedeki gibi Wow oynayanların %95'i öğrenci deil, tam tersine dünya ortalaması 25+ civarında dolaşıyor. hatta Wow'un toplam oyuncu sayısının %20'si 30+ insanlardan oluşuyor. Ve dahada önemlisi Blizzardın asıl para kazandığı alanlardan biri olan marketing (yani tişört, bardak, maket,vs...) sattığı kitle tamamen casual player grubu oluyor. Blizzardın onları kaybetmeye niyeti yok.

said:
raistlinthewiz, 06 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
he sunuda unutmayın, bugun hardcore playerlar varsa casuallar sayesındedır. blizzard bu sekılde casual kusturmeye oyundan sogutmaya devam ederse, dier bircok mmonun basına gelen wowunda basına gelecek.

En önemli hatan şu, (senin mesajına daha öncede benzer bi şekilde cevap vermiştim ama ya okumamışsın yada sallamamışsın) Blizzardın casula oyuncuları kaybettiği falan yok, tam tersine bu oyuncular wow'a daha bağlı, çünkü wowdanki hemen herşeyi yapıp sonra yapacak bişey bulamadan sıkılmaları en az 2 seneyi bulur. Ama sen "ben casual oyuncuyum niye rank 14 olamıyorum? 3 aydır oynuyorum niye hala bi epik setim yok?" diye sormaya başlıyosan sen casual oyuncu deilsin zaten , başka bi ismi olmalı bunun ama kesinlikle casula deil. Çevremde 30 dan fazla, en az 6 aydır wow oynıyan Casual var bende dahil hepsi aynı şeyi sölüyor "daha oynamaya başlamadım bile, hala öğreniyorum."[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:

En önemli hatan şu, (senin mesajına daha öncede benzer bi şekilde cevap vermiştim ama ya okumamışsın yada sallamamışsın) Blizzardın casula oyuncuları kaybettiği falan yok, tam tersine bu oyuncular wow'a daha bağlı, çünkü wowdanki hemen herşeyi yapıp sonra yapacak bişey bulamadan sıkılmaları en az 2 seneyi bulur. Ama sen "ben casual oyuncuyum niye rank 14 olamıyorum? 3 aydır oynuyorum niye hala bi epik setim yok?" diye sormaya başlıyosan sen casual oyuncu deilsin zaten , başka bi ismi olmalı bunun ama kesinlikle casula deil. Çevremde 30 dan fazla, en az 6 aydır wow oynıyan Casual var bende dahil hepsi aynı şeyi sölüyor "daha oynamaya başlamadım bile, hala öğreniyorum."

casual player dedigimiz kısmın bir oyuna baglı olması mumkun degildir, ha o adam wowa baglıysa,seviyorsa, o fandır.. fanla casualı karıstırma 1.
2, "6 aydır wow oynayıpta daha yenı basladım hala ogrenıyorum dien adam varsa onları bence pacman e davet edelim.."[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
Sosyal ağlarda paylaş

@raistlinthewiz

İlk sölediğinde haklı olabilirsin, o açıdan bakmamıştım, Aslında ben bi Blizz fanı sayılabilirm.

İkinciye gelirsek, Valla ben daha 2. karakterimin 60 olma yolunda ilerliyorum, 1 tanede 30+ var ama hala bana en uygun karakteri, en çok zevk alacağım karakteri bulduğuma emin deilim, (yaa bide priestmi kassam :D) ve aradan 6 ay geçtikten sonra Maraudona ilk kez 3 gün önce girdimde , baya güzel instancemış, Diğer charla atlamışım bu instance'ı niyeyse, adı hoşuma gitmedi heralde, yada Desolace çok kurak ve iç bayıcı gelmişte olabilir tam bilemiyecem.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 07 Aralık 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
@raistlinthewiz

İkinciye gelirsek, Valla ben daha 2. karakterimin 60 olma yolunda ilerliyorum, 1 tanede 30+ var ama hala bana en uygun karakteri, en çok zevk alacağım karakteri bulduğuma emin deilim, (yaa bide priestmi kassam :D) ve aradan 6 ay geçtikten sonra Maraudona ilk kez 3 gün önce girdimde , baya güzel instancemış, Diğer charla atlamışım bu instance'ı niyeyse, adı hoşuma gitmedi heralde, yada Desolace çok kurak ve iç bayıcı gelmişte olabilir tam bilemiyecem.

iyide abi kendi agzınla diyorsun, ilk karakterini 60lamıssın ikinciyi 60luyorsun, yani oyunu ogrenecegin kadar zaten ogrenmissin :) sadece en fazla zevk aldıgın sınıfı bulmaya calısıyorsun. hani 6 ay su oyunu gunde 2-3 saat oyunu oynayıpta hala ogrenemedim dien varsa kendısını "hunter-warrior komedisi" topicine alabiliriz :)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
Sosyal ağlarda paylaş

@raistlinthewiz

Yok sen casual deilsin tartışması yapmıyoruzda, Casuallar senin dediğin kadar kötü durumda deil onu anlatmaya çalışıyoruz. Olayı dramatize etme yani, gayet zevk alarak 6 aydır bi araba casualla oynuyorum, en az bi 6 ay daha (üstünede bi 6 ay exp ohhh :D) rahat rahat oynarım yani, Dediğimiz casual playerlar için bişey çıkmadı doğru ama casulallarda daha sıkılmaya başlamadı, blizzin çıkardığı ve milletin yiyip bitirip yenisini istediği yemeklerrin hepsi 10+ saat oynıyanlar tarafından yenildi, biz hala açız.[signature][hline]Albert Einstain demişki
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten bu oyun nasıl casual olarak oynanır.Benım bos vaktım oldugunda bıle en fazla 4-5 saat ayırırım oyuna cunku sıkıcı.Bana gore de level lı olan her oyun sıkıcıdır hikaye mekanlar baglıyor benı bu oyuna o kadar.
Ayrıca,ben casualım ama cok saglam bır guıldım var su anda.Girdigimde boyle degildi giderek buyuyor,istemeden de olsa bglere beraber gırıyoruz,sufer oluyor[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

@raistlinthewiz

Bak gene dramatize ettin olayı, bilmiyoruz dediysek, diğer topikte adı geçen öküzlerden de deiliz canım. Sonuçta daha oyunu almadan en az bin tane paticik wow bağlığı okumuşumdur. Zaten delirtmiştiniz o zaman beni, yok "warrior nasıl vurdu", "mageim, bi koydum öldü diye", "rogue'yum ambuşla 1k çaktım" diye dört döndürüyodunuz iş yerinde beni. Yani talent treelerim bile o zamandan hazır, karakteri oynarken ezberden veriyorum artık talentleri.(Dur hemen bi priest talent tree'ye bida bakimde mage 60 olduktan sonra bi priest kasim), Ama günde 2-3 saat ayıran biri için dünya gerçekten çok detaylı, hala Blacksmithing ve Enchanting hakkında zerre bilgim yok, üstüne daha MC BWL görmüşlüğümde yoki, ee daha nasıl diyim ben bu oyunu süper biliyorum diye, öğreniyoruz işte hala.[signature][hline]Albert Einstain demişki
Sosyal ağlarda paylaş

>Yok sen casual deilsin tartışması yapmıyoruzda
yok ben zaten bu lafı ustume almıyorumda, "casual ım ama rank14 degilim" lafaının gecerli olmadgını savunmaya calısıyorum.. zaten wow yuzunden gecen donem okdugum bolumde 0.3 ortalama getirerek, aldııgm 5 dersten 4une bi kere girmeden ,sadece birini gecerek donem bıtıren biri olarak, casualım desen yalan olur. casual illa zaten, oyundaki rank14 olamayan, epic giyemeeyn adam degildir. acıkcası (bu sorun bendede olsa) bu oyun ısını/saatini iyi ayarlayabilen adamdır :) keske bende casual olabilsemde gunde 2 saatte su oyunun basından kalkabilsem..[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
Sosyal ağlarda paylaş

valla yarın kısmetse GM oluyorum, müsaade edin de günde 2 saat oynayan adamı döveyim. hayatta da böyle, çok çabalayan daha çok mesafe katediyor. günde iki saat oynayan adam benimle aynı seviyeye ulaşacaksa ne anladım ben şimdi?

ben de baştan bazı arkadaşlar gibi düşündüm ama sonra öyle bir exploit yapıldığını öğrenince hak verdim. doğru olmuş..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

casual playerlara blızz epık evrsın hedıye etsın vs vs vs
bunumu ıstıyorsunuz yanı casual player nedır en basta

oyunda bır level cap var bırde ıtem cap var bır yerden sonra her sey tıkanıyor zamanı cok olan daha cok oynuyor ve daha cabuk kasıyor

senın realde calısıyor olman da wow oynayıp calısmıyanalrı baglamıyor yanı sen hardcore adamalrdan daha cok apra akzanıyrosun real de belkı pekı onanr cıkıp ortaya bızım gundelık yasama ayırıcak vaktımız yok esıtlık olsun dıyorlarmı

hayatın kuralı bu alısın artık bır sey ustunde cok calısan daıme o seyde senden ıyı olucaktır yapacagın hıcbırsey bunu engellıyemez kapıtalızmın yanı hayatın kuralıdır bu

cok calısan ccok emek harcıyan cok kazanır az calsıan az emek harcıyanda az kazanır ve bu ıkı gurup bırbırıne denk olmaz

eger cok calısan ıle az calısan ı aynı kefeye koyup esıtlemeye calısırsan buna bız komunızm derız ve kımse komunıstlerı sevmez

onerme yapılan sey ıse dırek komunızm hayır wow da stalın amcayla akrsılasmak orgrımamr ın tepesınde kızıl yıldız gormek ıstemıyoruz
go to hell commies :hrr: [signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang

[Bu mesaj Viktor tarafından 07 Aralık 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Viktor tarafından 07 Aralık 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bence bu random vs guild grupları sorununu çözecek tek çözüm var.

o da guild wars da olduğu gibi bg'lar da Join as a Group ile sıraya girenlerin sadece yine başka bir guild yada özel raidler ile karşılaşmalarını sağlayacak sistemdir. Bu şekilde random oluşan gruplar sadece yine random gruplarla karşılaşacaktır.[signature][hline]mesela beş *oky
Sosyal ağlarda paylaş

bu patch resmen grubu olmayan bu oyunu oynamasın demek...
bunun kime ne faydası var anlamadım...

said:
fab, 07 Aralık 2005 06:20 tarihinde demiş ki:
bence bu random vs guild grupları sorununu çözecek tek çözüm var.

o da guild wars da olduğu gibi bg'lar da Join as a Group ile sıraya girenlerin sadece yine başka bir guild yada özel raidler ile karşılaşmalarını sağlayacak sistemdir. Bu şekilde random oluşan gruplar sadece yine random gruplarla karşılaşacaktır.

kesinlikle katılıyorum
ben bu tarz bi değişiklik beklerken gittiler randomların işini daha da zorlaştırdılar
bırakmamızı istiyolar başka bi açıklaması yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...