death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 olmek istiorm hemde bir an once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ölmekten korkmam ölümden sonraki hayata inanırım ölüm acıtır sanırım ama ben ölmekten çok sevdiklerimi geride bırakmak onları üzmekten korkarım yoksa ölüm gelsin vınn deprem gördük o kadar etkilemez artık çocukluğumda tabuttan bile korkarken büyüdüğümde ne hale geldim ilginç[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seren000 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 benim demek istediğim çok başka bir şeydi. bebeklerin ağlamasının mutlaka bilimsel bir açıklaması vardır. ana rahminden kovulmak, yanlızlığa itilmek soyut değerlendirmeler.. gerçeğe başka açılardanda bakabilmek lazım. nedenlerin arkasında mutlaka çok başka bir neden vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 garip bi dünya hersey bi garip valla haklisinda hicbiseyi takma hayati yasa valla bak kaan tangöze ne dio :p[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 benimde aklıma takıldı bu 2 saat düşündüm eskiden sonuna kadar inanoyodum ama şimdi bi korkum var ya boşluksa ya bi şey yoksa kafayı yeirtebi şey yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aynı zamanda encartanın cevapıo daha bi tırsturdı "something that humanhns created"[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 lümden korkmakla karanlıktan korkmak arasında fark yoktur, ikisindedede sonuçta korkutugn tek şey bilinmezliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 şöyle açıklıyım. yazın ilaç tedavisi almaya başladım. her sabah ve akşam ilaç içiyorum. biraz rahatlatıyor beni. artık eskisi gibi ölümü düşünüp ağlamıyorum veya yatarkan tam uyuycakken aklıma ölüm gelip kalkıp uykum kaçmıyor. bu açıdan epey rahatım. kıbrısta olmasam belki de psikologa giderdim tedavi için. yine de ilaçlarla idare ediyorum. hem beni sakinleştiriyor ilaçlar. ilaç içmediğim günler çok sinirli oluyorum mesela. ölümü daha kolay kabul edebilirim, eskisi gibi de televizyonda felan mezarlık görünce rahatsız olmuyorum. ama halen aklımda bir takım sorular, rahatsızlıklar var. onları da engellemeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Ve 2 senedir uğraşıyosun bu problemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 biraz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 o zaman 10 saniye sonra bile ölebileceğini unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 biliyorum zaten ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 are you scared ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 oh shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 madafakaaaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Dont be scared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kanka yaşıyoz negzel ya ... ölüm mü? .. ölünce düşünürüz onu da:) yukardaki o kadar şey yaratmış düşünmüştür heralde ölümden sonrasını da... [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 22:57 tarihinde, CwzX tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Pazartesi günü sınavı olup , pazar gününü ders calismadan geciren ögrenci piskolojisindeyim(z), sinava calismak zor geldigi icin keske okul olmasa diyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 neden hortluyor bunlar teker teker, anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ne hortlaması yahu. eski derdim aklıma geldi, güncellemiş olayım dedim. istemiyorsan hiç bakma daha iyi. heheheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 korkucak bisey yok Bone, aslinda bir kere olsen daha korkmazsin, olana kadar zaten hemen geciyo. ahuaha boyle derler ya biseyden korkunca, bu konuya olmadi pek heralde, lan ne korkuyosun herkes oluyo zaten, grow some balls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ölüm varken ben yokum, ben varken ölüm yok. neden korkayim ki ? die bişi vardı kim demiş unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Hepimizölcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 tüm bu yaşadıklarım boşa, zaten ölecem yauw moduna girmek en tehlikeli şeydir, aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bi fena oldum bu başlığı tekrar okuyunca, stresli, sıkıntılı ve depresif hallerim geldi bir an aklıma. ÖSS'ye hazırlanırken ve LGS'ye hazırlanırken her gece zorla uyudum sırf bu yüzden, tabi hala da böyle. Bende bu olay ne kadar yalnız olduğumu düşünüce çıkıyor hep, neden varız neden neden neden... Tabi hiçbir zaman çözümünü bulamayacağız. Bir de sorgulamayan, herşeyi olduğu gibi kabul eden insanlarda görülen birşey değil bu, benim gibi herşeyi sorgulayan, üstünde yorum yapmak isteyen adamların içine baktığı dibi görülmeyen bir kuyu bu. dipnot: yatmadan önce görmem kötü oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar