gahgogow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Arkadaslar ben biseyler eklemek isitiyorum topicle ilgili .ilk olarak Magtheridon cidden imbaa bi server cross BG olayi cikinca anlicaksiniz ki Pve de oldugu kadar Pvp de nekadar basarili oldugumuzu.misal horde tarafinin 3 warriorunun sulfras hummer a sahip olmasi gibi sacma ve baska serverlarda karsilasamicaniz olaylar bizde rutin durumda. ben su an serverin en iyi Ab raidinin devamli uyesiyim raidde KR den oldugu gibi oteki guildlerden katilan bircok kaliteli itemlere sahip arkadaslar var (kaliteli item kastim tear2) ve bu insanlarin 1 adedi bile Ab de tear 2 setinin hic bi parcasini kullanmiyo healerlar haric. adi ustunde Pvp itemi Pvp icindir ancak buna kimse karsi cikmazki tear 1 itemler Pvp ye tear 2 ye gore daha yatkindir Lawbringerin her parcasinin Str. icermesi veya cenarrionun stormrageye gore daha fazla Stam. ve +dmg vermesi gibi. sanmiyorum aranizda MC de veya Bwlde dmg veren druidleri olsun.yeni gelen instanclerele Gercek pvp severler ortaya cikicak cunki Aq droplarinin bircogu pvp honor rewardlarindan ustun .yani anlatmak istedigim pvp yi zevk ve tatmin icin yapan kisim bu olaya devam edicek yoksaa yaptigi tum duelleri kazanmak isteyen bi player Aq den aldiklariyla bunu yapabilir.eskiden olsa duel isi iteme digil skille bakar derdim ama bu su an oldukca sacma malesef(: rare setli hic bi player istedigi kadar skilli olsun benim epic gearli feral druidimi yenemez denemek isteyen Pm atarak bana ulassin :) . bu cok uzucu ama blizzard bu balance olayini bi turlu tuturamiyo. Son cumle .basta blizzardin dedigi bi soz vardiki bu oyunu gunde 2 3 saat giren kisiler bile oyundan kopmadan zevkle oynucak. Yalann cunku Pvp ranks=uykusuz geceler Pve= unlimited Try hepsinin toplami = Zaman [Bu mesaj gahgogow tarafından 02 Aralık 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 cok iyi soylemissin nerdeyse her dedigine katiliyorum. bir de bisi sorayim: bi serverda 9 tane thunderfury olmasi normal mi?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Serverlemi alakali parçalarin dropuylami ? yeba bizim server imba biz graliz moduna girmekden ziyada diğer serverleride bi inceleseydiniz artık herserver imba her serverde en az 4-5 tane sulfuron gene bi 4-5 tf var heryerde t2 setli adamlar var (oturmuş serverlerde tabi) ani biz ambyız ole ole bizde 3 tane sulfuras var moduna girmek saçma bizdede 5 tane sulfuras 4 tf varmisal ragnarosu 2. bizim server kesti nefererianı 4. bizim server kesti gelip ola ola imbayık biz bizim server gral moduna giren oldumu. Reklamı birakin arkadaşlar.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Cuce, 01 Aralık 2005 22:23 tarihinde demiş ki: Ya bu arada cidden abartmıyalım o kadar düzgün ring+amuletle might/wrath cok iyi iş yapar pvp de. anlamıyorumki ben sizi bütün server'ınızın BG leri Rank 14 adammı dolu yanı başka droplar var mc ve bwl'den warriora pvp için. might ve wrath gayet gimp setler pvp için, agi yok crit yok, kalkana block bonusu filan heh.. defense iyi de yani casterlar güle oynaya nukeler dmg veremiyorsan düzgün ki dmg vermeye yönelik özellikleri yok hiç..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 pve setleri pve icin iyi, pvp setleri pvp icin iyi. aq setleri ise herseyden iyi :)[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 valla onu bunu bilmemde sam zevyrle duel yaptiginizda ettigin laflari hatirliyorum o kadar block parry falan yuzunden ehe melee classlara karsi asiri dayanikli ve trinketi silahi saolsun damage fena degil elemanda[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 PvP'de tankin ustune giden Melee olmuyor ki. Sorun da o zaten. Taunt islemiyor =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 İnsan insanı kesermi ya, günahı büyük valla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 pope aynı zevyr magele duel yapınca yokoldu ama, düşmanların yarısından fazlasının melee ile işi yok sonuçta.. :-) duelde yenemezsin ama grup pvp'de wissy'nin dediği gibi hiç umursamazsın yani, vereceği dmg birşey değil sonuçta. en fazla hamstring, pummel vs olur..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bende ağlatır demiyorum zaten biliyoz bizde warrior oynuyoruz =) Ama öle bi anlattmısınızki duyan wrath setı cıkarıp gri giyicek pvp yaparken[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 PVE Warrior epic'lerini fazla küçümsemişsiniz bence. Oyunu bırakmıştım bilen vardır belki, bu warrior'ım 2 aylık falan, buna rağmen 7-8 epic var sanırım. Elimde MC'den düşen kıytırık Obsidian Edged Blade var. Pvp yaparken 2 wrath parçası, 3 might parçası, bir iki zg epic'i ve stronghold gauntlets giyiyorum. Attack power'ım battle shout'la 1000 oluyor. Crit şansı %17 gibi çoğu warrior için düşük bir değer. Ama gayet de iyi iş yapıyorum. Wrath setli adam tavuk kesemez diyenler gelsin karşıma sonra konuşsun efenim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yesilleri kesersin hocam, cimleri budamak kolay.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Simdi yeni acilan bir realmde 2 aylik bir Warrior'la ne kadar PVE itemi ne kadar PVP itemi alabilirsin? Bunu da bir hesapla..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Mirage, 04 Aralık 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Wrath setli adam tavuk kesemez diyenler gelsin karşıma sonra konuşsun efenim. charge = nova + sheep Fire ball + pom fire ball = Ölü warrior[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 burdan mage = tavuk mu oluyor?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Regalya, 04 Aralık 2005 21:01 tarihinde demiş ki:charge = nova + sheep Fire ball + pom fire ball = Ölü warrior Oldu.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 4470 frostbolt np.. video değil bu, kanlı canlı gerçek adamlar.. :-)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Mirage, 04 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki: said: Regalya, 04 Aralık 2005 21:01 tarihinde demiş ki:charge = nova + sheep Fire ball + pom fire ball = Ölü warrior Oldu. charge=blink+nova+sheep olcak[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tamam hadi poly yaptı diyelim bir şekilde, sonrasında genelde = ölü warrior değil de = kaçmaya çalışan mage oluyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Full Hp, 50%'den yüksek manam varsa, genelde warriorla kapışırım :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Gangren, 30 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Magtheridon'u PvP serverı diye tanımak çok yanlış bir kere. Magtheridon bir migration serverıdır. İnsanlar (dolayısı ile guildler) kendi serverlarında rahatsızlık duydukları için, ki bu rahatsızlık çok çeşitli olabilir - queue, kalabalıklık, server ortamı, lag sorunu, server stabilitesi - başka bir servera geçme istediği duymuşlardır. Önlerindeki tek seçenek, Blizzard'ın onlara sunduğu bir PvP serverı olunca (Magtheridon) yapacakları farklı birşey kalmamış ve bu servera geçmişlerdir. Elinizde tek sağlam tutanak olduğu için PvP'yi öne sürmeyi bırakın. Eğer hakkaten böyle bir PvP tutkunu iseniz, GuildWars tercih edin? World of Warcraft bir PvE oyunudur. Gelen yenilikler bunun göstergesidir. Hatta siz farkında olmasanız bile, ki bu bir gerçek, şu andaki bütün BG'de bile PvE olguları görülmektedir. Bayrak farmlamayı, bayrak kamplamayı, NPC öldürüp, mezarlık kamplamayı, item toplamayı PvP olarak görüyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz. Bundan farklı olarak gelen yeniliklere baktığınızda, birçoğunun PvE tabanlı yenilik olduğunu göreceksiniz. Azınlıkta kalan sadece bir takım insanların da keyiflerinin yerine gelmesi için ekstra BG'ler açılmakta. Tabi bunun, insanların şu anda bulunan BG'leri yeterince farmlayıp, alabildiklerini aldıktan sonra daha fazla oynamayışlarını engellemek için olduğunu unutmayın. Sonuçta WoW bir PvE tabanlı oyundur. PvE'de başarıyı en hızlı yakalayan ve bunu şans eseri sonucunda yapmayan birçok guildin bulunduğu tek server olmak, en "iyi" server olmak demektir. PvE , PvP içindir bana gore o itemleri PVP için alırsın ,Nefarian i da itemi için kesip PVP De kullanırsın,eger sen pvp yapmıycam üstümde dursun diyorsan oyuna kendini çok kaptırmışn demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 gangren sen üstündeki itemleri mobdamı deniyorsun?Şahsen moba 139819023 k dmg vermek çok önemli bişe olmasa gerek wow ne pve ne de pvp arasında birşey bg ler açılmadan önce pvp serverları tam anlamıyla güzeldi ama bg olayı geldikten sonra olay bitti herkes biliyorki pvp server ile pve server arasında fark kalmadı aslında doğru yazmışsın blizzard oyunu pve formatına çekiyor yavaştan bana kalsa bütün serverları pve yapardım ne önemi kaldıkı pvp zımbırtısının ah birde unutmadan BG olayınıda kaldırırdım herkes pve odaklansın die ha ama o zaman DDO geldiğinde kimse WoW oynamaz :) [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 05 Aralık 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: RedBaron73, 30 Kasım 2005 14:15 tarihinde demiş ki: .Mage,warlock da öle ama yüksek int kapasitesini dps ye tercin ederim ben şahsen.1 kere atıp critical vurcana 3 kere atsın daha iyi :) lol pvp ortamında 3 kere atacak fırsat bulamıyorsun ama unutma[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Gangren, 30 Kasım 2005 19:54 tarihinde demiş ki: Ve ayrıca belirteyim, iyi bir guildde olan, iyi arkadaşlık ortamı olan bir guild oyuncusu, kesinlikle asosyal değildir. lol kız arkadasıda mı guilddan? guildchatle iletisim kuruorlar herhalde hauah[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sosyalliği nerenle anladiğina bagli[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar