Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş arıyorum.

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Prawlerın fikri benimle aklıma yattı ve bende destekli bir kampanya ile siz kızlara açılıyorum. Buyrun buda sitem;

http://buzmavisi402.sitemynet.com/

Hepinizi seviciğim kuziciklerim. postumun sonuna gelirken sözümü şu cümleyle bitirmek istiyorum;

"buzmavisi nerden geldi derseniz buz gibi saf mavi gibi çekiciğim "

p.s: bide arkadaşım var gökhan. bıktım bundan kızlarla olmak istiyorum artık lan.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whiskey, 02 Aralık 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
BENDE İSTİYORUMMM

adım Whiskey, 25 yaşım...
ilginç enteresan bir fiziğe sahibim..
hemcinsime ilgim yok karşı cinsine de ilgim yok
hiç bi cinsime benim ilgim yok.
küba göçmeniyim.
.....

bu mesajı tanıyom bir yerden
babacum un bu
telif hakkı ödemelisin bence ona, kız bulursan :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

oo gigabyte, pati kardeşim, alemlerin adamı olmuşuz hehe. "tikky".

prawler, bab sen harbi şu mekanlarda:
yonja
hi5
msn
felan takılıp 7/24 geyik muhabbeti ile bir kaç aday bulup onların üstüne yoğunlaşabilirsin ;) ancak prawlerdan ses sade yok. ya ö.m'den hatun kaldırdı, ya da küstü gitti :D

dipnot: yonjaya kafam girsin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 02 Aralık 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
Prawlerın fikri benimle aklıma yattı ve bende destekli bir kampanya ile siz kızlara açılıyorum. Buyrun buda sitem;

http://buzmavisi402.sitemynet.com/

Hepinizi seviciğim kuziciklerim. postumun sonuna gelirken sözümü şu cümleyle bitirmek istiyorum;

"buzmavisi nerden geldi derseniz buz gibi saf mavi gibi çekiciğim "

p.s: bide arkadaşım var gökhan. bıktım bundan kızlarla olmak istiyorum artık lan.

bunun konu dısında muabbeti donmustu , cok komik adamlar falan herkes dalga gecmisti , sonra bir gun olan oldu , arkadasima dedim bana nba street ball falan dvd yap gonder yapmis gondermis icinede bi kac ''Tübitak'' atmış.. bi baktim o dayı ulan dedim olamaz aaa bi baktim hakkaten o kendi ''tübitak'' ını çekmiş adam bosuna dalga gecti millet , site ne amacla acildigi belli ve o amacına hizmet etmis kendisini kutlamak lazım..

genclik sizede ornek oldun bak elalem bos durmuyo ''tübitak'' bile cekiyo dandirik sayfalardan patiden olmaz bole isler ehheheheh[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...