oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 eueheuh :-) hadi arkadaşlar organize olalıım :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Aşık oldum ben[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yapmayın etmeyin beyler günahtır lut kavmini hatırlayın :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Janitschar, 02 Aralık 2005 13:15 tarihinde demiş ki: Aşık oldum ben biliyordum biliyordum.. beni sevdiğini biliyorduuuuum :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Sana değil oper ne yaptın haha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tüm hayallerimi yıktıııın :'([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 zamanında yine patiden almıştım sanırım ya da praw danmı almıstım bılmıyorum =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 lol :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 güzel kız :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Oraya bir de maddiyata sakıncalıdır. Yazsalarmış keşke. 18 yaşında sırım gibi delikanlıyım prawlere kız arkadaş arıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Prawlerın fikri benimle aklıma yattı ve bende destekli bir kampanya ile siz kızlara açılıyorum. Buyrun buda sitem; http://buzmavisi402.sitemynet.com/ Hepinizi seviciğim kuziciklerim. postumun sonuna gelirken sözümü şu cümleyle bitirmek istiyorum; "buzmavisi nerden geldi derseniz buz gibi saf mavi gibi çekiciğim " p.s: bide arkadaşım var gökhan. bıktım bundan kızlarla olmak istiyorum artık lan.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Sonunda imzama layık bir web sayfası[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bende bana aşık olcak birini arıyorum, böyle köpeğim olsun istiyorum sürüm sürüm süründüreyim...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bulun artık şu prawler a bi kız senelerdir yanlız[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ^siz evleniyodunuz bi ara yanlıs hatırlamıyosam =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kinaye yaparken terbiyesizliğe lüzum yok[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Whiskey, 02 Aralık 2005 01:15 tarihinde demiş ki: BENDE İSTİYORUMMM adım Whiskey, 25 yaşım... ilginç enteresan bir fiziğe sahibim.. hemcinsime ilgim yok karşı cinsine de ilgim yok hiç bi cinsime benim ilgim yok. küba göçmeniyim. ..... bu mesajı tanıyom bir yerden babacum un bu telif hakkı ödemelisin bence ona, kız bulursan :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 babacumun deil şahanın samuel skecidir bu şahanla konuştum ben yazabilirsin dedi;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... [Bu mesaj Whiskey tarafından 02 Aralık 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bunlardan birer tane istiyorum[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sizi, tikky kız arama ve bulma motoru yonja'ya alalım. [Bu mesaj orc_lord tarafından 02 Aralık 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tikkyler iyi walla gerçi ben aramıyorum yonjaya bi giriyorum 10 yeni mesaj - Dikkatimi çektin tanışabilirmiyiz - Hangi burçsun ( cvp : akrep sokabilirim=() ) fln filan işte[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 @gigabyte: demek herkes hasta sana![signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 oo gigabyte, pati kardeşim, alemlerin adamı olmuşuz hehe. "tikky". prawler, bab sen harbi şu mekanlarda: yonja hi5 msn icq yahoo/icq/google groups felan takılıp 7/24 geyik muhabbeti ile bir kaç aday bulup onların üstüne yoğunlaşabilirsin ;) ancak prawlerdan ses sade yok. ya ö.m'den hatun kaldırdı, ya da küstü gitti :D dipnot: yonjaya kafam girsin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Muhallebi, 02 Aralık 2005 14:14 tarihinde demiş ki: Prawlerın fikri benimle aklıma yattı ve bende destekli bir kampanya ile siz kızlara açılıyorum. Buyrun buda sitem; http://buzmavisi402.sitemynet.com/ Hepinizi seviciğim kuziciklerim. postumun sonuna gelirken sözümü şu cümleyle bitirmek istiyorum; "buzmavisi nerden geldi derseniz buz gibi saf mavi gibi çekiciğim " p.s: bide arkadaşım var gökhan. bıktım bundan kızlarla olmak istiyorum artık lan. bunun konu dısında muabbeti donmustu , cok komik adamlar falan herkes dalga gecmisti , sonra bir gun olan oldu , arkadasima dedim bana nba street ball falan dvd yap gonder yapmis gondermis icinede bi kac ''Tübitak'' atmış.. bi baktim o dayı ulan dedim olamaz aaa bi baktim hakkaten o kendi ''tübitak'' ını çekmiş adam bosuna dalga gecti millet , site ne amacla acildigi belli ve o amacına hizmet etmis kendisini kutlamak lazım.. genclik sizede ornek oldun bak elalem bos durmuyo ''tübitak'' bile cekiyo dandirik sayfalardan patiden olmaz bole isler ehheheheh[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuef Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 o kız benim beni mi arıyosun:D aradığın özellikler bende bulunmakta:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar