Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moskova Metrosu / Adamlar yapmış denir ya aha o :))

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

said:
Fistan, 03 Aralık 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
geniş açılı objektif dedikya.tabi görmemiş duymamış olabilirsiniz.
3-4 resmin birleşimi değil bu.tek çekimde böyle çeken makinalar var.zaten resimdede düz görünüyor yollar?eh.

Duymuştum hatta İstanbul'un böyle resmi falan vardı komple dört bir yanı tek karede falan bi de tüm dünyanın resmi vardı gece ışıklandırmasıyla, da bi an dank etmedi burda da kullanıldığı :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

ulan alt tarafı metro, raydan çok artizlik. uyuz oldum ama çok uğraş yapmışlar helal olsun yani. malzemeden bol bulmuşlar deiyesim geldi. ve öle bi yapmışlar ki çekenden midir, yapıdan mıdır yoksa ikisi birlikte mi bilmiyorum ama sanki odaktan uzaklaştıkça görüntü genişliyormuş gibi. alla alla :[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar

mühendislik harikası + mimari harıka + Güzel açılardan çekim + Çekimlerdeki yüksek kalite
böyle muhteşem bi eseri meydana getiriyo.

Sadece çekimden mi böyle deyip emeği geçen mühendis ve sanatçıların
hakkını yemek yanlış olur biraz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel ya :D Yalnız kaybolmaya müsait mekan :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...