Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pirates of The Caribbean - Dead Man's Chest -

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

İlk filmin ardından ikinci filmde yakında gösterime giricek.
Johnny Depp le bütünleşmiş bir karakter olan ana karakter Jack Sparrow'u tekrar izlemek çok eglenceli olucak diye düşünüyorum.

Bekliyoruz...

[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."

[Bu mesaj Eternal tarafından 24 Kasım 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Hmm bekliyoruz ilk filminde eğlenmiştim.
Bişi sorucam bu sefer konu hazine bulma mı olacak?Değilse ne olacak...)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 24 Kasım 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bendeee heyecanlaa bekliyorummm :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
İlk filmde çok eğlenmiştim. İkinci filmi merakla bekliyorum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
said:
Bungala, 24 Kasım 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
Hmm bekliyoruz ilk filminde eğlenmiştim.
Bişi sorucam bu sefer konu hazine bulma mı olacak?Değilse ne olacak...)

İsimden anladığım kadarıyla evet[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
G3NKs
Mesaj tarihi:
Orlando, Johny, ve hatun 3. filmde de oynuyolar o da 2007de gelicek. Yalnız 3. filmde kötü adam farklı olacakmış.
Galiba Bill Turner'ın ölen babasının (Will Turner mıydı?) hazineisni arayacaklar.
[signature][hline]So sick and tired I stand alone...

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 24 Kasım 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çok değerli bir kızıl zümrütün peşine düşecekler diye okumuştum bir aralar.

Merakla bekliyorum :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
kaçında gelicek ayın :/ ben kopya cd lerini satıcılarda gördüm ?[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
ehe geçen sinemada afişini görünce pek bi sewindirik oldum gelince isleris artık =)[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok
Mesaj tarihi:
mükemmel coni dep in adam gibi oynadığı ender filmlerden biri tabi yanlış anlaşılmasın böyle filmlerde görmek istiyorum ben bu adamı :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
korsan hayatı nolabilrki sex.drugs.rocknroll!!!!!!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
DonCorleone, 29 Kasım 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
3. te çekilio bi yandan.. ama johnny depp in rolü az sanırsam

nerden ogrendin bunu? Jack Sparrow olmassa olmaz yoksa gitmeye degmez
  • Yeni Oluştur...