_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Severim ben Can Dündar'ın yazılarını yine de severim ama bunu pek yakıştıramadım yani daha çok araştırma yapması gerekmiş.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 allahim ya...bide metal=heavy metal diye akillarina kazimislar,en cok o hallerine guluyorum.Bircok kisinin okudugu bir gazetede boyle bi yazi cikarmak gercekten cok sacma.İlk metal dinleyenler=satanist simdide metal muzik=terore tesvik, cikiyor ve kotuleniyoruz.Ama usttede dendigi gibi can dundar gitsin hip hop dinlesin.Artik umursamamaya basladim.(ki bunu cok daha once yapmaliydim...)[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 29 Kasım 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Zep Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 naaptın be Dündar[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 amerikalı askerler heavy metal yerine türk sanat müziği dinleyip gaza geliyor olsa (hadi atıyorum) aynı yazıyı yazabilecek miydi acep? ondan şüphelerdeyim ben. resmen ekmek kapısı gibi bişey metale laf atmak zaten. "kaç tane dinleyeneni var ki? laf at bi sürü, gelecek tepki mail falan, hem genişçe bi kesim evet doğru diyecek nasılsa." şeklinde düşünüldüğünden okuyoruz bu model yazıları, daha da okuruz. ayrıca ırkçı mırkçı nazist kastıracaksa bari metallicaya çamur atmasın, mayhem marduk onlardan bahsetsin (yani az araştırma yapsın, ottan pohtan konuları iki saat araştıran adam metal müziği araştıramayacaksa az bi gitsin zaten) tek avuntum satanis bunlar saldırın vurun dememiş. peh[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer
Djan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Yaziyi ciddiye almadan once birkac seyi sormak lazim: Yazan adam heavy metali yerden yere vurup orneklemeler yaparken Metallica'nin heavy metal grubu olmadigini biliyor mu? 2005 yilinda aktif muzik yapan kac tane heavy metal grubu kaldi? 2005 yilinda yazarin anladigi gibi metal dinlemeyi heavy metal dinlemek olarak goren kac kisi var?(Sahsen bana gore metal heavy metaldir, diger turleri de hakikaten sevmem) Yukarida yazdiklarimdan dolayi altyapisi oldukca bos yazilmis bir yazidir. The Decline of Western Civilisation part 2 - The Metal years belgeselini izleyin, heavy metal dinleyenlerin hepsi siddete karsi ve agresif insanlar olmadiklarini sexi ve/veya sarhos olmayi tercih ettiklerini soyluyorlar.
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 entel olucam ona buna bok atıcam ağır sanatla uğraşcam belgesel yapıcam kral olcam babs diyenlerden birinin yazdığı bi yazı işte..ne beklenebilir ki?
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: yine metal muzige karsı bi olay ne zmn bitcek bu önyargı %90 ihtimalle 22-23 yaşlarında anlarsın :) önyargımı değil mi?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: horacegoesskiing, 29 Kasım 2005 18:36 tarihinde demiş ki: yanlış yorumlamayın bence. yazıda yazanlar yanlış şeyler değil. bıçakla ekmek de kesilir adam da. kullanım farkı. Düşünüp kelimelere dökemediğimi çok güzel dökmüş horace.[signature][hline]rtc
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 horace +1 ayrıca metal kötüdür öldürür demiyor. askerlerin beynine nasıl elektro gitarla psikopatlık(bloodlust) sokuluyor ondan bahsediyor. metallica satanist veya şiddet yanlısı olmayabilir(değil bence) ama askerler orada o amaçla kullanıyor. ve 9/11 belgeselini izlerseniz(izlediyseniz ya da) orada ne dinliyosunuz sorusuna the roof is on fire dinliyoruz yanan binaları izlerken güzel oluyor diye bir cevap gelmişti. şimdi şarkı yüzünden mi binaları yakıyorlar yoksa binaları yakarken insanlıklarını unutmak veya bastırmak için mi müzik dinliyorlar?[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Surda metal severim demem, heavy emtal sevmem bana volumu fazla gelio sevmem işte ama gidip heavy metal=afyonla aynı kefede bir şey, heavy metal= ayin heavy metal dinleyen= satanist, yanlış çok yanlış....
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: hellspe, 29 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki: http://www.milliyet.com.tr/2005/11/27/yazar/dundar.html hala kendisini one cıkarmaya calısıo tepklere cvp hesabı anlaşılan binlerce metal/metallica sever ayarı verdi ve can dündar'ı barış yapmaya zorladı.metal olması için sert olması gerekiyo.arabanı sürerken dinleme sen.amerikan askeri de dinlemeyi seviyosa pentagona ne lan alla allaaa.. "aç ağzını yum gözünü,metallicayı satanist,sadist göster,savaşta ölen çocuk/kadınlardan bahset,insanlara ne kadar duyarlı olduğun göster".oldu a.k.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Romantik demokrat ya beyefendi...[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 J.Hetfield melek bee =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kanatları eksik kalmış defolu yalnız[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Djan ve horace +1 derim ben. Ama metali ya da bilmedikleri şeyleri kötülemeye çalışmalarından nefret ediyorum.Can Dündar'a yaptığı işler yüzünden saygı duyardım ve araştırmacı olduğunu düşünürdüm.Verdiği cevap bence yapmacık olmuş (ve sanırım paticikteki yazıları da okumuş ama paticiği "metalci sitesi" sanmış ya da bu gruba dahil etmiş) Bence herk kim her ne konuda yazmak istiyorsa öncelikle araştırsın etüd etsin sonra yazsın...Hem zaten bu tip yazılar ve bazı ne yaptığını bilmeyen arkadaşlar yüzünden (adam küfür ettiklerini söylüyor) yakında ortaçağda cadıları yaktıkları gibi rock-metal dinleyenleri de yakmaya başlayacaklar.
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yazdıkları doğru ve oldukça da ılımlı olduğunu söyleyebilirim zira asıl demek istediği metalin bu katliama alet edilmesi. Ama bunu metali savunur gibi değil de suçlar gibi yapması hatalı olan..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ne olursa olsun yazmadan önce araştırmalı.Paldır küldür yazması yanlış... Bu arada kendini ancak küfürle savunan arkadaşları kınıyorum.Hep bu yüzden kaybedeceğiz gibime geliyor..Medeni yollarla iki yetişkin birey gibi tartışmalıyız...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu arada evet insanlar bilmedikleri şeye bok atarak kolaya kaçmaya çalışabilirler(bu olaydan bağımsız, genel konuşuyorum) haksızlardır tepki gösterilebilir ama metale dil uzattı diye kelle götürmeye gideneriniz var aranızda. buna benzer tepkiler gelirse "bak nası azdı hayvanlar demiştim ben zaten mık mık" olur hepten batırmış olursunuz sakin o yüzden. insanların fikirleri kafalarına inen darbelerin şiddetiyle değişmiyor.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Can Dündar gibi bir adamın böyle cahilce bir şey yazması gözümdeki değerini 0 yaptı . Sevmiyorum artık onu . Kaka bir insan . Cahil de gözümde . Biraz da salak . O kadar .[signature][hline]gg
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 olayin cahillik kismini anlamadim ben, nerde cahillik? ayrica cahil dediginiz adam Can Dundar, iki dusunup bi konusun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: aquila, 01 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: olayin cahillik kismini anlamadim ben, nerde cahillik? ayrica cahil dediginiz adam Can Dundar, iki dusunup bi konusun... evet de... said: Can dündar, bi ara demiş ki; Teypteki grup, elektro gitarların ve cehennem tamtamlarının eşliğinde çığlık çığlığa haykırdıkça çılgın bir hıza ulaştığımızı fark ettik. Müzik, adeta ölüme çağırıyordu löl ama yaa..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! [Bu mesaj Rebelution tarafından 01 Aralık 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Sert müziğin araba kullanmaya tesirini yanlış tasvirler kullansada doğru ifade etmiş...Dream Theater - Home çalarken araba kullanmayı deneyin bir aksak ritimlerden kesik kesik gaza basar,selam verirsiniz sürekli :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Lars Ulrich The Hell Raiser crits you for 10000 damage..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 tüm genellemeler gibi bu genellemede yanlış olmuş o kadar. Bi yerde doğru ama ''tüm metal dinleyenler'' şeklinde nitelendirilmesi yakışmamış can dündar gibi bir kişiye.[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bütün genellemeler yanlıştır demişler... Haklılarda. Yani adamların amacı orda askerleri coşturmak, napıcaklar TRT Ankara çocuk korosu mu dinletçekler? metal dinletirler işte... Yani ne biliyim Arabesk dinliyenlerin gece yolculuklarında kaza yapma ihtimali diğer müzik dinliyenlerinkinden çok daha fazla, niye tü kaka arabesk denmemiş? Cevap: Tiraajjjj:P:P:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Öne çıkan mesajlar