Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek-kadın eşitliği istiyoruz hemşerim

Dagger

Öne çıkan mesajlar

Erkekler olarak kadınlar kadar canımızın istediği anda istediğimiz modda olabilmek hakkı istiyoruz!
Şimcik bir örnek verelim:
Misal benim bi arada bir takıldığım bir hatun kişi var. (Kız arkadaşım değil -bi zamanlar öleydi- de kız arkadaşlar için de aynı durum geçerli oluyo.) Şimdi benim her kafama estiğinde cinsellik muhabbetine girmem, muzurluk yapmak istemem yasak. Ama hanfendi kendine bu hakkı vermiş. MSN de veya telefonda konuşurken mesela kendisi beni baştan çıkarmaya çalışabilio ama ben bişi diyincene suçlu oluyorum. Bahanesi de hazır: "Sen beni bi zamanlar seviyodun. Yine böyle bişey olmasını istemiyorum." E o zaman niye baştan çıkarıosun beni bre gıcık???
Evine çağırır aradan 30 dk geçer yok vazgeçtim gelme der. Kafasına eser 6 ay görüşmeyiz. Kafasına eser her hafta görüşürüz. Ben görüşmek isteyince bi bahane uydurur.
Yok hemşerim böyle olmaz bu biz de kadınlar kadar canımız istediğinde istediğimizi yapmak istiyoruz. Biz de kadınların bizim gibi her türlü yavşama, baştan çıkarma vs ye karşılık vermesini istiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Her ay belirli günlerde bir taraflarını kanat; belki onu anlamanda yardımcı olur...

Ayrıca, Tanrı kadınlara dengesizliği, erkeklereyse, bu dengesizliklere katlanacak ahmaklığı bahşetmiş...[signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 03 Aralık 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha kız oyuncak yapmış abi seni
bugün git yarın gel hatta hiç gelme
peki biz sizi ararız..
bide bunu yapan hatuna hala nasıl bişi hissediyosun
mazoşist ruhlu musun yaw :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

@dagger; bi insana bu kadar katılabilirim. oha falan doğdum.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 03 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
Erkekler olarak kadınlar kadar canımızın istediği anda istediğimiz modda olabilmek hakkı istiyoruz!
Şimcik bir örnek verelim:
Misal benim bi arada bir takıldığım bir hatun kişi var. (Kız arkadaşım değil -bi zamanlar öleydi- de kız arkadaşlar için de aynı durum geçerli oluyo.) Şimdi benim her kafama estiğinde cinsellik muhabbetine girmem, muzurluk yapmak istemem yasak. Ama hanfendi kendine bu hakkı vermiş. MSN de veya telefonda konuşurken mesela kendisi beni baştan çıkarmaya çalışabilio ama ben bişi diyincene suçlu oluyorum. Bahanesi de hazır: "Sen beni bi zamanlar seviyodun. Yine böyle bişey olmasını istemiyorum." E o zaman niye baştan çıkarıosun beni bre gıcık???
Evine çağırır aradan 30 dk geçer yok vazgeçtim gelme der. Kafasına eser 6 ay görüşmeyiz. Kafasına eser her hafta görüşürüz. Ben görüşmek isteyince bi bahane uydurur.
Yok hemşerim böyle olmaz bu biz de kadınlar kadar canımız istediğinde istediğimizi yapmak istiyoruz. Biz de kadınların bizim gibi her türlü yavşama, baştan çıkarma vs ye karşılık vermesini istiyoruz.

Kızın taktiği bu. Dizginleri vermişsin eline, resmen istediği gibi oynuyor. Böylece seni istediği gibi kendine bağlı tutuyor, işine gelirse kullanmak üzere yedekte bekletiyor. Ha, ben olsam bi süre sonra "eeh yeter artık madem öyle ya sen de bundan sora adam gibi davran ya da bana kısıtlama koymaya kalkma. Böyle gitmez bu bi karar verdiğinde bana tekrar telefon açarsın" deyip keserdim iletişimi. Sonra da noluyor izlerdim. Ha bu benim önerim değil sonra denedim de böyle oldu diye gelip bana kızmayın sadece kendi yapacağımı söylüyorum.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bak kızlar bu taktikleri sen izin verirsen uygular. Tabi kızın kişiliğine bağlı. Başka bi topikde bi patinin dediği gibi, dizginleri kendi eline alırsan, çok rahat edersin. Ama buda biraz acımasızlık gerektiriyor, bende de ondan yok. Bu yüzden her ilişki sonunda bi ton problem.

Acımasız olup kesip atsam, benim başımda ağrımicak.Yok severek ayrılınacak. oda bi yalan zaten[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

Yıllar önce neden düzen öyle kurulmuş-eşitlik bozukluğu düzeni- anlamanız lazım işte...Gdip budist rahibi eğitimi almak lazım böyle hafif mazoşist kızların etkisinden kurtarmak için kendimizi.Disiplin gerekiyor...Neyse saplık üzerine tezimi temize çekeyim yeterli iç disiplinim olcak(tozuttum...)
Not:Gerçi şaka bir yana tek yolu böyle odun gibi ve soğuk olmak.Ama ne derlerse desinler kaşınırsa kız kaşırım-sora onlar beni kaşır...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

dagger sen o kızı pati halkına anlatamazsın...
İmkansız..
seni anlamazlar.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre ilişkilerde ne kadar erkek -lider- gözüksede kız gizli yönetendir.Ben fizigime ve karakterime ne kadar güvenirsem güveneyim, kıza açıldığım zaman kız evet derse olur, hayır derse olmaz.Kralı ol yine farketmez. Keza -kendi adıma- aynı fikirde olmadığımız zaman yapıcağı iki şirinlik iki hareketle yine yelkenlerim suya iniyo. Ama dışardan bakıldığında ben sert ve soguk bir adamım birde onu bana sor eheh. Konuyu açan arkadaşa; bende ilk okuyan herkez gibi
-kendini oyuncak etmiş- dedim ama kızda özel birşeyler bulduysan ve kızda gerçekten farklıysa bir yere kadar köpek olunur :)
Özel not: Bugün bir kıza açıldım sıcak sıcak yazıyorum herşeyi yani hehe

[Bu mesaj Defensive tarafından 03 Aralık 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...