hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 saol hacı widescreen mod için. bu mod ile alakasız bir sorunum var. büyü cast edilince falan çok ışıklı bişiler efektler çıkınca garip bi lag yaşıyorum. ayarlardan bişi değiştirmem lazım ama neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ulan onu düzelttim bu sefer de oynuyorum saatlerdir banter yok oyunda tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 banterpack npc romance pack falan kullanan yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 widescreen disindaki modlari kullanmiyorum ben. gerekli degiller. farkettigin uzere de sorunlari bol oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abv bu modların cidden. fazla banter alalım dedik orjinal banterdan olduk kaç saat oynadım oyunu tek muhabbet geçmedi sildim şimdi. sırf widescreen ve dungeonbegone yüklücem sıçarım moduna ya save'ide silmek lazım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Windows 8'de çalışıyor: http://i.imgur.com/VGD1W.jpg Şunu izleyin: http://thunderpeel2001.blogspot.com/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html Sonra da şunu yapın: Mod guide is pretty awesome but there is some info missing for the new Windows. When you change the resolution game becomes unplayable under the new Windows. This is what you have to do: Download wined3d.exe ( http://www.nongnu.org/wined3d/ ) and open it with 7-zip, Peazip or whatever you are using and extract libwine.dll, wined3d.dll, ddraw.dll from $SYSDIR into your Planescape: Torment folder. That should solve the problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 gaza gelin: http://www.youtube.com/watch?v=ixv_jRI6VqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bone, yazdığım fixi Gog forumlarında uygun bir yere atsana. Oraya yollamak için yazmıştım ama bir türlü göndermeme izin vermedi forum. Buraya c/p yaptım ben de. Sınava gidiyorum şimdi, gelince Planescape: Torment maratonu yapacağım. Yeni OS'u açmanın en iyi yolu =) Sadece 3 düşman öldürülerek oyun bitirilebiliyor mitlere göre, deneyeceğim. Gerçi 20 altı becerirsem pacifist yolu becerdim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Abi oha, zorunlu fighta girdiğin yerler var ya.İmkansız 3 kişi öldürülerek oyun bitirilebilmesi. Hayır onu geçtim o kadar statı wis-int-charismaya verelim belki olur dicem, bu defa dövüşmek zorunda kalınca batırmamak elde değil(mage değilsen cnm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Figüran mobların olduğu yerleri koşarak geçmiştir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 annah ile stealth basıp geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 GERGE'nin dediği şeyi yüklemeye gerek kalmadan çalıştı win 8'de bende. tüm HD modları vs.leri de kurmama rağmen. fuck yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 O olay mit değil yalnız, hani planescapein asıl özellği olan ne istersen ne olayını yapamıyorsun. (Su undeadler vs chrome ratler kapışmasında mesela cok spesifi kbir yol izlemen gerekiyor) ama oyunu gercekten 3 mü 4m ü mob kesip bitirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Bu arada bu sabah bende bir planescape maratonuna başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Kimseyi oldurmeden oynamak mumkun degilmis, ama ne yapacagini bilirsen isimi karakter oldurmeden ilerleyebiliyorsun guzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Trias? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Daha gelmedim oraya. 3 kisi oldurulerek bitirilebiliyormus ama, o ucunden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 onu öldürmeden geçebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Daha ısımlı kımse olmedı ama cok save-load yaptım. Bazı gorevlerı hıc alamadım. Olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Silent King'in tahtina oturmak da bir son sayilabilir mi sizce? Direk son yani, oyunu bitirme yollarindan biri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Son tabi, ama bad ending. Hiç bi sonuca bağlanmıyor hikayen. Lothara ya da ladye karşı gelip yanarak/yok olarak ölmek de bi son mesela, ama onlar da bad ending. Hani silent king daha zor açılıyor ve isteyerek yapıyorsun diye good ending sayılmıyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Tam olarak bad de sayilmaz bence. Bu arada oyunu kac kere oynadim, ilk kez gordum bu endingi. Isimli hic bir karakteri oldurmemeye calisarak oynamak daha bir farkli oluyormus. Mortuary'deki catacomps gorevini yapamadim ama :( Necromanceri oldurmeden gecmiyor o. Dangerous Alley gorevlerini de yapamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Torment o açıdan zayıf biraz evet. Çoğu quest bi actiona girmeni istiyor. Zaten narration yeterince karmaşık, AD&D de sistemsel olarak desteklemeyince hiç girmemişler non-violent gameplaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Yok abi. Isimli karakterleri oldurmeden oluyor simdilik. Upper Ward'a gidiyorum simdi, Annah'i aldim; daha hic oldurmedim. Gidisati burada yazmaya devam ederim. Mortuary catacomps ve dangerous alley disinda da tum gorevleri yaptim. Plot icin onemsizl violent gorev olmasi bir-iki normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://i.imgur.com/065hx.jpg Yok boyle oyun, yeni oyunda da boyle seyler olsun lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar