Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

freddie mercury'in son halleri :S

hellspe

Öne çıkan mesajlar

lan adam sağlığında pehlivan gibiydi, o kadar şişman deildi de boksör dielim. yani boksör gibi adamdı, ipek gibi de sesi vardı ya. of ulan of. her queen dinlediğimde içim parçalanıo zati. keşke görmeseydim bu fotoları la ühühühühüh. o çarpık dişiyle elindeki mikrofonu oyuncak ettiği günner hey gidi be. MGAIC TOUR lan magic tour of of. kral gibiydi adam ya. yine de çok fazla göçmemiş yani, neyse show must go on.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

hayatında tek bi kadını sevdiğini söyler ve şöyle bi lafı vardır 2 cinsiyette de mutlu olmayı denedim ama olamadım ayrıca axl rose eğer o olmasaydı ben asla bu işte olmazdım onun lirikleriyle kendimi geliştirdim der benim okuduğum ve güldüğüm olay ise
bir konserde freddy yeni bıyıklarını gösterir ve erkeklere yeni bıyığım nsl olmuş der büyük bi alkış kopar ve sonra bi uhultu kadınlara sorar daha çok uhultu çıkar beğenmiyen diktirsin gitsin bu bıyıklar kalcak der ve konser başlar ama her şarkının sonunda bi kadın çığlığı duyulur ve freddy sonunda tamam kadın daha fazla çığlık atma kesicem kesicem aman allahım bu nsl bi çığlık der:D[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korax, 28 Kasım 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
vay anasını vay gariban laa

Bi klibini gördüm ve yanlış hatırlamıyosam acaip hareketli bi adam. Üstelik acaip bi vokalist; hatta Queen, Blind Guardian'ın en büyük ilham kaynağı (ANATO).
Harbi yazık gayriban adama. Ama ah be kardeşim, ne işin var adamlarla; bak gelmiş geçmiş -belki de- en ii vokalistsin ama AIDS adamı güme götürüyo işte...[signature][hline]Miburo!
Whadda?!? O_o
Sosyal ağlarda paylaş

kojiroh kızma ama abi sana ne hayat onun deil mi istediği gibi yaşar istediğini yapar ünlü diye onun hayatına biz karar veremeyiz o kendi kararı saygı duyalım o kadar[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

Karar marar adam öleli yıllar oldu şimdi mi tartışılcak bu?İkon bir adamdı hatta en önde gideniydi kimilerine göre tarihin en büyük gurubunun frontman'iydi..Boh. Rhapsody'yi dinleyip sadece susalım bence..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hellspe, 28 Kasım 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
sunuda ekliym gozundeki morluklar aids'in yol actıgı bir şey
ve bu halde show must go on,mother love şarksını söyler

freddie mother love ın ilk 2 kıtasını söyler..ve daha fazla gücü olmadığını iyi hissedince gelip söyliceğini belirtir..ne varki bir daha iyi hissedemez yakşalık 2 ay sonra ölür

bunun vidyosunu yükleyebilceğim bi yer varmı son konser gibisinden bi vidyo falan gibi yani..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...