Blackfake Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 uden = help genelde beni goren böle diodu lvl 30 dan beri :D evet itiraf ediyorum shamanım[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 lo = me demek[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bayaa önceden guild chatten biri "maza maka" dersen allylara onlarda "noob ally" diye çıkıyo demişti test etmek lazım ne kadar doğru...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chameleon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Uden Lo diye guild var bu arada şimdi dank etti ne olduu =) Hordelarda "zaga" diye bişi ver oda "hehe" gibi bişimi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kator Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yell de cümleleri birer boslukla yazarsak her iki tarafata okuyabiliyormuş diye duydum dogrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yalan[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 gecen gün bi ne hatun geldi ve sunu dedi "ME LOVE YOU" dumur oldum direk.millet ucundan ucundan çözmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Wispy, 02 Aralık 2005 02:12 tarihinde demiş ki: kesin var bir algoritma ama bulması sıkar biraz böyle bi translator add-on vardı yanlış hatırlamıyorsam, ama bunlar oyunda kullanılmasına izin verilmeyen şeyler, yani kullananın başına ne geleceği belli olmaz. blizz karşı tarafı zınk diye anlamamızı istemiyo...bi aralar leet dilinde (harflerin yerine sayıları kullanarak) anlaşılıyodu da ama blizz onuda kaldırdı...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Sineclipse-BL (En sonunda...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bence uden = horde demek.[signature][hline] power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hayır Horde = Majis Help=Uden inv=mod lol=bur agol da ya rofl demek ya da noob demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 simdi benim ogrenmek istediim sey sudur mesela lol derse insan orc bunu bur diye goruo ama bur der ise insan cok alakasiz bisi olarak goruo yani mühim olan xyz yazınca karsiya lol gozukmesi onların kodlarını bilen varsa :D ADAM kufur edio yaawww :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Tüylü diye bir char vardı BL de shaman.. o yazmıştı A N A N I şeklinde :)... biz tabi ally olarak dumur. takdir ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 abi bi de ver war o ne demek wer wer die baarıp duruolar werecem bi gun[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır, Druid savaşırken grubu korur, Shaman karşı tarafı engellerken savaşır BY suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Valdir = charge uden lo = help mi Agol = haha yada rofl bur = lol kek = lol wos = heh bide me love u yazıyor alienler bulmuşlar bi şekilde :P Lars ı unuttum lars neydi[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: muzcu, 01 Aralık 2005 17:04 tarihinde demiş ki: aslında bunun ui'si çıkarılabilir. translator. koalysa sen çıkar felan dicekseniz demeyin :D Böle birşey olsaydı emin ol her ay sitede açıklama olurdu "kötü söz kullanımından dolayı 1k acc ban" filan die sonuçta hangimiz ölünce hehe adam ne güzel beni kesti diyoruz eminim çok güzel sözler söyleriz :) böle daha iyi ne biz anlıyoruz ne onlar sövsek bile hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 A C Kip Kap[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: cucehan, 02 Aralık 2005 12:27 tarihinde demiş ki: Tüylü diye bir char vardı BL de shaman.. o yazmıştı A N A N I şeklinde :)... biz tabi ally olarak dumur. takdir ettim valla. Buradaki nicki "obaa" o arkadaşın :)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bi arkadaşımla test ettim: gutterspeak = common Commonda lol = bur Gutterspeakta lol =bur help = uden me = lo vs vs. Gutterspeak= common işte lollerskats[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 aah gece gece okuyim derken midem bulandı be[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bana para verirmisin nasıl diycez =)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bi gnome beni kesip "you lose" yazmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Hep '' Uden '' goruyorum ve hep 1 vs 1 pvp'de demekki '' Help '' mis hehe[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 UDEN UDEN LO[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bu arada algorithma cidden cok akrisik harf vs harf moduyla deil her yazilan kelimeye uygun calsiyio yane harf sayisi araliklar. En basiti sayılarla karsı tarafta harf olusturmak . Onnar icinde su siteyi vetriyim http://projectazeroth.xwiki.com/xwiki/bin/view/Main/TranslationAnnex[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar