Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lol vs kek

revhas

Öne çıkan mesajlar

yalan[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 02 Aralık 2005 02:12 tarihinde demiş ki:
kesin var bir algoritma ama bulması sıkar biraz

böyle bi translator add-on vardı yanlış hatırlamıyorsam, ama bunlar oyunda kullanılmasına izin verilmeyen şeyler, yani kullananın başına ne geleceği belli olmaz. blizz karşı tarafı zınk diye anlamamızı istemiyo...bi aralar leet dilinde (harflerin yerine sayıları kullanarak) anlaşılıyodu da ama blizz onuda kaldırdı...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...

Talaras, Lvl 60 NE Druid of Sineclipse-BL (En sonunda...)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 01 Aralık 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
aslında bunun ui'si çıkarılabilir. translator. koalysa sen çıkar felan dicekseniz demeyin :D

Böle birşey olsaydı emin ol her ay sitede açıklama olurdu "kötü söz kullanımından dolayı 1k acc ban" filan die sonuçta hangimiz ölünce hehe adam ne güzel beni kesti diyoruz eminim çok güzel sözler söyleriz :) böle daha iyi ne biz anlıyoruz ne onlar sövsek bile hehe
Sosyal ağlarda paylaş

aah gece gece okuyim derken midem bulandı be[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada algorithma cidden cok akrisik harf vs harf moduyla deil her yazilan kelimeye uygun calsiyio yane harf sayisi araliklar.

En basiti sayılarla karsı tarafta harf olusturmak
.

Onnar icinde su siteyi vetriyim

http://projectazeroth.xwiki.com/xwiki/bin/view/Main/TranslationAnnex[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...