Feradot Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 http://www.silkroadonline.net/ güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feradot Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ve oyuna başladım,yönetim şekli roseyi andırıyor,ata binme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bende çektim bakalim server jammed diyor giremiyorum şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feradot Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 dün haritada açık olmayan yerler , bugün açılmış ondan girememişsindir herhalde,demin oyundaydım.Oyun güzel benim hoşuma gitti,ilk baslarda isimler garip geliyor,Npc isimleri ,yer isimleri falan oynadıkça alışılıyor.ben bu niki kulanıyorum oyundada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 indiriyorum[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feradot Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kolay gelsin,skiller lvl'e göre acılıyor.bu saattlerde server jammed görünüyor,bir iki saat içinde normale döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bi oynıyamadım doğru düzgün ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feradot Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Şimdi dene ben oyundayım şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Sayfasındaki download linki çalışmıyor. 404 Not Found The requested URL '/joymax/SRO_Client/SilkroadOnlinevGlobalOfficial%20v1.00.exe' was not found on this server.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feradot Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 flashgetle indirdim birkaç defa bendede başlamadı,birkaç defa daha dene olur bende öyle yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yaa off oyunu indiricem die nvidia surumunu indirmisim yanlislikla bende diyorum ne kdr cabuk iniyor oyun bahh :PP[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Valla ben download manager programı ile 4 saatte indirdim 256 adsl ile.Oyuna girdim karakter yaratma ekrani diğer oyunlara göre daha kısıtlı gibi görünsede güzel kombinasyonlar yapabilirsiniz.Archerli bi char açtim oyun ufaktan knight online'na benziyor ama trade olayi sanirim baya bi detayli olucaktir.Sonuçta oyun ipek yoluyla ilgili aslinda merak ediyorum.İleride ipek yolunu elinde tutma savaşlari olurmu türklerle çinliler arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Biraz bilgi verirmisniz tarzı nasıl...Ko gibi demişsiniz yine aynı yöntem upgrade olayları,drop olayları yada party/exp olayları nasıl bilgilendirirmisiniz şu an indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arkadalar hiç indirmeyin derim... büyük bir hevesle indirdim ve oyuna girdim...makina p4 1.8 256 ram ama felaket kastı.... Gereksinimleri baya bi yüksek galiba... BEni sarmadı bu yüzden bilgilendriyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Oyunu beyendim ben.level 20de mesleğini şeçiyorsun ve classlar yok.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: dexter, 27 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Arkadalar hiç indirmeyin derim... büyük bir hevesle indirdim ve oyuna girdim...makina p4 1.8 256 ram ama felaket kastı.... Gereksinimleri baya bi yüksek galiba... BEni sarmadı bu yüzden bilgilendriyim dedim O sistemi de kasmasaydı oynanmazdı zaten.. :D Ayrıca oynamayın bu oyunu İstanbul Constantinople diye geçiyor...... Ahanda burda...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Niye orda Turkey var o zaman..[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 eee indirdim oyunu message string error die bisiy verio...[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 arkadaslar ben oyunu yukledim fakat oyuna giremiyorum.Surekli disconnect veriyor...:( Neden bole bir bilgisi olan varmi yoksa budami knight online gibi surekli boyle hata veriyor:( [Bu mesaj quatim tarafından 29 Ekim 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 dolu cunku :) tek sunucuları var ama evet güzel oyun :)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Daha yeni başladı, ileride çok güzel olabilir.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 download edilemiyor[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feradot Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 tekrar dene,bir kaç deneme yap olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 http://joymax.nefficient.com/joymax/SRO_Client/SilkroadOnlinevGlobalOfficial v1.00.exe bunu download programına yazınca sorunsuz indiriliyor[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Arkadaslar oyuna girdim.Bayagida oynadim pek güzel bir yanini goremedim:( Zaten ilk onume cikan monster in goruntusu ve ismi yetiyo monsterin adi mangyang puhahaha :)Yani oyun beni pek sarmadi... Artik yapacak bisi yok cikacak oyunumu yani NwN 2 beklemek:( Neyse arkadaslar herkeze iyi oyunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar