senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende girdim oyuna nickim senko ya oyunda adamın gitceği yeri işaretliyorum 5sn sonra gitmeye başlıyor bu herkeste mi böyle yoksa sadece bende mi?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Senhyeo mudur nedir onun questini bitirdim Chinese Tutorialı da başka vermiyor nerden alıcam ki diğerlerini ?[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 LvL atladıkça veriyor Questleri.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ROFLLMAO!!! dünden beri girmeye çalışıyorum serverlar hep full :D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 NBL North'a girmekten daha zor her halde :). Nasıl uğraşırdık ya o zamanlar, millet giriş teknikleri geliştiriyordu. Yok alta basılı tut, tam loginde shifte bas falan filan lol.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kufurluk yaw questler yaratıklar ... ınsan utanır gıt sundan 600 tane oldur dıyecegıne 50 şer tane oldurmen gereken gerekirse 20 tane quest ver ... zaten dogru durust item da dusmuyor yaratıklardan ... uzerine overburden serverlarda tuz bıber ekıyo ... lvl 20 ye getırdım 3 char sımdı bıde archer actım onuda 20 yapıp muhtemelen bırakacam oynamayı ... bu ne yaw ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozblod Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Valla sorun ßende mi ßilmiorum ama her zaman en fazla 2-3 dk. içerisinde giriyorum anlayamadım gittii ;) her neyse MSN i ßo$verin de ßu konu üzerine mesleqler haqqında ufaq ßi yazı ßeqliorum lvl 19 oldummm Nick : _AkashivA_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: The_Delucian, 28 Kasım 2005 19:47 tarihinde demiş ki: kufurluk yaw questler yaratıklar ... ınsan utanır gıt sundan 600 tane oldur dıyecegıne 50 şer tane oldurmen gereken gerekirse 20 tane quest ver ... zaten dogru durust item da dusmuyor yaratıklardan ... uzerine overburden serverlarda tuz bıber ekıyo ... lvl 20 ye getırdım 3 char sımdı bıde archer actım onuda 20 yapıp muhtemelen bırakacam oynamayı ... bu ne yaw ... sende en zevkli olcagı yerde bırakıosun. 600 tane gorevi gayet kolay lvl 20 olmuş birisi için. lvl 20 olduktan sonra kervan yap thief ol gez dolan eğlen hep de quest yapma. insan ko dan çıktıktan sonra lvl kasayım die uğrasıo ama baska seyler de yapabilirsin. misal benim trader lvlim 2 oldu. gayette zevkli kervancılık 2 3 arkadaşla beraber[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bir sorum olcak lvl 20 den sorna skiller degistiriliyor diye yazilmis nasil yapilacagini soylermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: quatim, 29 Kasım 2005 12:44 tarihinde demiş ki: Bir sorum olcak lvl 20 den sorna skiller degistiriliyor diye yazilmis nasil yapilacagini soylermisiniz? Lv20 Cursed hearts (Skill reset quest) Herbalist in any city 10 Cursed hearts Skill restat(restat 80%SP points) Yukardaki görevi yap her 10 cursed heart ta 1 pot. alıyorsun. Herbaliste gene gite ve ???? seçeneğini seç. Her bir pot için 1 delvl yapıyorsun ve belli bir miktar para ödüyorsun. Acaip yavaş bir iş, eğer skilleri çok saçmaladıysan yeni karakter açmak daha kolay valla :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Saol buyse ben o heart cursed den 10 tane topladim :) mana satan npc ile konustum 1 tane ressuraction diye bisi verdi :DYanliz sonra ??????? su secenegi secmedim olmadi diye :D Bu arada okadar igrenc yapmadim chari sadece str oldugum icin bosuna heal force skilini verdim onlari vermicem :D Neyse herkeze iyi oyunlar......(Buarada oyundaki char.. nick: Black :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 oyunda questleri nerden alıyoruz okadar dolandım kalabalıkdan birsey bulamadim yoksa direk yaratıkmı kesiyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 lvl aldigind alacagin questi ve hangi npc den alacagini gosteren bi pencere aciliyor o npc yi aramalisin ayrica bunlar onceki sayfalarda yaziliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ozurdilerim yazilanlara bidaha baktimda bir yanlislik olmus Blackbox1 witdraw skill konusunda tessekkur ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben bu silkroad i indirdim. 3 saaat ugrastiktan sonra fakat oyunun setup exe sini calistirdiktan sonra % 40 ini yukluyor.sonra zip archivi bozuk diye bir hata veriyor bunu nasil duzeltecem.... YARDIM plsssssssssssssss.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bozuksa bir daha indirceksin; başka yolu yok.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 quest ile ilgili bişi sorucaktım.Chinese tutorial gorevıni bılen varmı acıklarsa sevınırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Czentovic, 30 Kasım 2005 17:38 tarihinde demiş ki: quest ile ilgili bişi sorucaktım.Chinese tutorial gorevıni bılen varmı acıklarsa sevınırım... Level 1 - Beginner Quest NPC: General SONHEYON(near the west gate) Step 1: Visit JANGBUIN the protector merchant/go back talk to SONHEYON Step 2: Visit JINJIN owner of the general shop, equip what she give you, then talk to her again/go back talk to SONHEYON Step 3: Visit YANGIKJI the herbalist shop owner/buy a hp herb from him/go back talk to SONHEYON Step 4: Kill 30 Mangyangs/go back talk to SONHEYON Reward: newbie gears/HP recovery Bu da NPC'lerin yerlerine bakabileceğin harita[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 oyun ko'a çok benzetilmis, hp ve mana bar, sonra merchant mode vs. ama oyunun asıl sorunu çok laglı olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Öeahh.Çalışıyorum ben yahu.Anca akşamları girebiliyorum.Benim 35 olmam 2 haftayı bulur ehehe.Zaten zevkine oynuyorum.Günde 2 LvL alıp kapatıyom.17 yim daha :D[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Evet zevkli olduğu doğru :) Spear kasıyorum şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Merhaba beyler bende en sonunda ko belasından kurtulacam inşallah. bu forumlar sağolsun bu oyunu gördüm şimdi dap ile indiriyorum ancak daha hiçbirşey bilmiyorum biraz lvl kasınca artık aranıza alırmısınız? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 arkadaşlar oyunhu sakın ie nin veya firefoxun kendi hedesiyle indirmeyin 514diğiniz anda kitlenir falan sonra lanetlerden lanet beğenirsiniz... :p[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gayet rahat indirdim nese, ya sizler hangi serverdasıız?[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Suanda oyunda olan varmi!!serwerlarin yaninda check filan yaziyo oyuna giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar