nickyoksunu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 benim oyundaki bilgilerim; Nick: PuDinG Lv. 6 Exp. 72,87 Para 27,369 server aege bir clan takım gibi bir şeyler kuralım[signature][hline]Efendi Olup Dünyanın Kahrını Çekeceğine Serseri ol ki Dünya Senin Kahrını Çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paticik clanı var ztn ama dolmuş şimdi paticik_2 falan kurulsun diorum bence benden 50k çıkar 500k lazım 1 clan için. bu arada bu gün nedense hiç oyuna giremedim çok uraştım bütün taktikler nafile :D . + oyunda islam çin türk çart çurt yok. char yaratıyosun lvl 20 den sora meslek seçiyosun thief trader yada hunter ı ondan sora işte pvp, quistler vs vs.[signature][hline]Oyun: Silkroad Nick: Andr0medA lvl: 1x job: Archer force: Fire server: Aege Dipnot: alayını keserim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu gun oyuna girebilen varmi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bn giremedim[signature][hline]Oyun: Silkroad Nick: Andr0medA lvl: 1x job: Archer force: Fire server: Aege Dipnot: alayını keserim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ben yeni çıktım :) level 11'im aegn mı ne ordayım. nick voys.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 level 19 oldum %50 yim suan görevleri yapinca baya hızlı level atlanıyo bide artık azumi clan atsa tam olcak herneyse gogogo silk road :)=[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bugun ilk kervanımız yaptık saldurla ve guildden bi arkla. 10k lık malla 40k kazandım. ama o kadar uğraşa değmesi için şöyle 5 6 deve ile yapmak lazım[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 oooo siz kopmusunuz yaw biz oyuna giremiyoz millet kervan olayina girmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 oyuna başladım, kasışlardayım. level 17 oldum. fakat bu oyun işkence. güzellik açısından ko' dan daha güzel ama, exp kasmak için towndan çıkıp uzun yol katediyorum. ondan sonra gittiğim yerde 1k exp kasamadan lag yüzünden yatıyorum. sonra o yolu bir daha gitmek zorunda kalıyorum. bunun çaresi yokmu ya . yol gitmekten level kasılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Oyun hoş gibi güzel iyi de bu kadar kötü bir ingilizce içeriğe sahip başka bir oyun görmedim ben . Ayrıca bu nedir :[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillingFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Spearman ve glavie kullananların statları nası olmalı yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ben daha yeni indiriyorum oyunu nedir ne değildir birazcık bilgi istiyorum!!!!!!!!!!!!! :) tabi nick im shewky olacak yardım edebilecekler nick lerini verirse sevinirim vede bişey sorucam knight online gibi dandik değil inşallah?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ben de indirdim nerdeyse bitti de, sanırım her zaman server dolu hatası var ? rose online da da betanın bir yerinden sonra böyleydi gece 2 de falan girmeye kasıyorduk, umarım bu da böyle değildir. KO gibi değil sanırım, screenshotlar daha güzel gözüktü. daha oyuna giremedim serverlar hep full,dc veriyor.. free oyunlarda anlarım dc oluşunu falan da account alımını kapasınlar, böyle giderse kimse istediği zaman oynayamayacak. [signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam) Marsin Coldblood L7 W/Mo [Bu mesaj Fly tarafından 27 Kasım 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozblod Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ßeyler ßenim Aege'de AkashivA die charım vardı skilleri yanlı$ vermi$im yeni kastım nick _AkashivA_ lvl 19 um mesleq seçimine yaqla$tım mesleq seçimi ile ilgili ßilgisi olan varsa MSN eqlesin MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 disconnect olma yüzünden bu oyunun tutacağından şüpheliyim. oyuna girmek imkansız. son 3 saattir sabırla denememe rağmen giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 üü serverlara bitürlü giremiyorum :/[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 3 saatmi :S?? wallahi ben 2 saat icersinde abartmıyorum 3 kere girdim. toplamda 15 dakika deneme ile. bal meselesi. denemeye dewam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Şu tür oyunları iyi güzel hoş yapıyorlar da sevap mı almak istiyorlar anlamadım neden paralı yapmıyorlar . İşkence , bi de dev. e ingilizce bilen birini almaları şart . Welcom tarzı şeyler var oyunda kötü .[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadLy_TurK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Blacksmith ten bi görev aldım. Hunting 200 head of Bandit archer dior ama bandit archer öldürünce bişi olmuo. Yani hep 200 de kalıo. Acaba 200 tane Bandit archer öldür diilde başka bişi mi dio acaba? Yardım ederseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Haydin gençler mmorpg manyağı gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: DeadLy_TurK, 28 Kasım 2005 04:25 tarihinde demiş ki: Blacksmith ten bi görev aldım. Hunting 200 head of Bandit archer dior ama bandit archer öldürünce bişi olmuo. Yani hep 200 de kalıo. Acaba 200 tane Bandit archer öldür diilde başka bişi mi dio acaba? Yardım ederseniz sevinirim.. bandit bowman keseceksin. bandit archer deil :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 warrıor ful atack tarzında bir char. yapmak icin ne yapmalıyım spear mı glaive mı olucam male mı daha ıyı femalemı yardımlarınızı beklıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bu bazı sozcuklerin kullanılmaması olayı kabak tadı verdi. cok basit cumleleri kuramıyorum. take care your own bussiness diyinceye kadar ne i$kenceler cektigimi anlatamam. hadi kufurleri anladımda, basit cumleler neden kapalı onu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 how, you, can vs. bir sürü kelime kullanılamıyor. geçen derdimi anlatıcam diye kaç takla attığımı bilmiyorum[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 skillerin sitede anlatılmaması ve haritadaki isimlerle vendorların verdigi isimlerin tutmaması oyunu zorla$tırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar