Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silkroad online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw bidaha sölüyorum aiges de yeni bi char açtım lvl 12 şuan bana bi iki sırt çıkıcak yada guilde alıcak yomu :D gerçi bu lvl de noob oldum için guilde almassınız ama valla 1 haftada 20yi geçerim. ZTN paso quist yapıyorum
nick: Andr0medA
Mesaj tarihi:
Heh 3 tane quest aldım 3 üde stone ghostlarla ilgili.Kasamıyorum yaf Xianda 20 yapmıştım charı.Burda daha 11 de felam.Canım sıkılıyo zaten ekran kartıda elimde kaldı.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Mesaj tarihi:
said:
BioHazarD, 26 Kasım 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
server traffic diyo delircem

Hala server yoğunluğuyla ilgili bi problem var. Eğer bunu çözemezlerse çok fena güme gider oyun.

Oyuna girmek için 2 saat harcayamam hiç bi şekilde :S[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
sadece server degil oyunun kendisi bile su an beta. cok fazla ilgi oldugundan dolayi da asiri yuklenme var. es kaza towna isi dusmesin insanin, town degil nou camp serefsizim. o nasil bi kalabaliktir oyle.[signature][hline]Nick: Roguenler
Lvl: 6x
Nation: Orc
Server: Diez
Status: Satilik

bedava kosp
Mesaj tarihi:
3 kuruş daha versinler alsınlar yeni bi server daha.Server trafficlerle uraşıyoz burda yahu.Duyun sesimizi Silkroad yöneticileri...!!! :lol: :horace:[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Mesaj tarihi:
abi adamlara o konuda kimse bişey diemez bence adamlar babalarının hayrına yapıyolar oyunu para alamıyolar belki sponsorları vardır ama oyundan bi gelirleri olmadı için böle server problemleri olması dogal bence
Mesaj tarihi:
beyler girmenin bi yolunu kesfettim. server traffic deyip dc vermezse entera basıp girmeye devam edin girio sanırım[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 18
Mesaj tarihi:
asdasfa ben azumii ile konusuyim bi guild daha kuralım. lvl 2 olmaya puanımız var paramız yok[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 18
Mesaj tarihi:
said:
Buyse, 26 Kasım 2005 10:45 tarihinde demiş ki:
beyler girmenin bi yolunu kesfettim. server traffic deyip dc vermezse entera basıp girmeye devam edin girio sanırım

İşte Pati insanı beeee vallada giriyo billada giriyo ama ben aciyim biras konuyu

şimdi Kullanıcı Adı Şifre Yi yazdıktan sonra 1 kere connect diyorsunuz due server traffic diyor ve ardindan enter a bikac sn basili tutuyorsunuz altta connecting cannot due yapiyor 2 kere 2. sinde oyuna giriyor :)[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Mesaj tarihi:
eh madem pati insanlıgından bahseddin bide guild işinde gelişmeler var bende sölim :D arkadaşlar silkroadonline.net e girin login olun orası altta kalsın oyuna girin en kötü 1. dc atıp oyunu kapamasından sora giriyo. ben çok denedim oluyo %90 şans deildir
Mesaj tarihi:
aha dc yedim. buyuk ihtimal yine adsl problemi. 20 olmamam için kasıolar ama vazgeçmicem[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+
  • Yeni Oluştur...