BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 server traffic diyo delircem[signature][hline]Satılık GuildWars Serial Key(account) İlgileniyosanız PM Atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bi insan bu kadar mı newbie olur :) bakalım emeklemeye calısıoz :P[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 tam iyi exp veren bi yaratık bulmuştum disconnect verdi (lvl 4 :D)[signature][hline]Satılık GuildWars Serial Key(account) İlgileniyosanız PM Atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yaw bidaha sölüyorum aiges de yeni bi char açtım lvl 12 şuan bana bi iki sırt çıkıcak yada guilde alıcak yomu :D gerçi bu lvl de noob oldum için guilde almassınız ama valla 1 haftada 20yi geçerim. ZTN paso quist yapıyorum nick: Andr0medA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Heh 3 tane quest aldım 3 üde stone ghostlarla ilgili.Kasamıyorum yaf Xianda 20 yapmıştım charı.Burda daha 11 de felam.Canım sıkılıyo zaten ekran kartıda elimde kaldı.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: BioHazarD, 26 Kasım 2005 00:22 tarihinde demiş ki: server traffic diyo delircem Hala server yoğunluğuyla ilgili bi problem var. Eğer bunu çözemezlerse çok fena güme gider oyun. Oyuna girmek için 2 saat harcayamam hiç bi şekilde :S[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Oyun beta değilmi hala? Neden yakınıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sadece server degil oyunun kendisi bile su an beta. cok fazla ilgi oldugundan dolayi da asiri yuklenme var. es kaza towna isi dusmesin insanin, town degil nou camp serefsizim. o nasil bi kalabaliktir oyle.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 3 kuruş daha versinler alsınlar yeni bi server daha.Server trafficlerle uraşıyoz burda yahu.Duyun sesimizi Silkroad yöneticileri...!!! :lol: :horace:[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 abi adamlara o konuda kimse bişey diemez bence adamlar babalarının hayrına yapıyolar oyunu para alamıyolar belki sponsorları vardır ama oyundan bi gelirleri olmadı için böle server problemleri olması dogal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 beyler girmenin bi yolunu kesfettim. server traffic deyip dc vermezse entera basıp girmeye devam edin girio sanırım[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben girmenin yolunu buldum 10 kez denedim onundada öle giriliyo. eğer beni paticik guildine alıcaksanız sölim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 asdasfa ben azumii ile konusuyim bi guild daha kuralım. lvl 2 olmaya puanımız var paramız yok[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 valla ben daha lvl 12 yim xian dan geçtim lvl 18 di ama statları yanlış vermişim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 azumii afk şimdi gelsin bi konusalım[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oke bu arada burdan özel mesaj nasıl atılıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Buyse, 26 Kasım 2005 10:45 tarihinde demiş ki: beyler girmenin bi yolunu kesfettim. server traffic deyip dc vermezse entera basıp girmeye devam edin girio sanırım İşte Pati insanı beeee vallada giriyo billada giriyo ama ben aciyim biras konuyu şimdi Kullanıcı Adı Şifre Yi yazdıktan sonra 1 kere connect diyorsunuz due server traffic diyor ve ardindan enter a bikac sn basili tutuyorsunuz altta connecting cannot due yapiyor 2 kere 2. sinde oyuna giriyor :)[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 eh madem pati insanlıgından bahseddin bide guild işinde gelişmeler var bende sölim :D arkadaşlar silkroadonline.net e girin login olun orası altta kalsın oyuna girin en kötü 1. dc atıp oyunu kapamasından sora giriyo. ben çok denedim oluyo %90 şans deildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aha dc yedim. buyuk ihtimal yine adsl problemi. 20 olmamam için kasıolar ama vazgeçmicem[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aynen ya bana da dc attı ama seni buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 pm attım sana cevap yazmadın :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 abi gelmedi orta kapıya gel gelebiliyosan ben orda bekliom seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben pm atıyorum cannot find diip duruyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hey allahım dc ata ata bi hal ooldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben halen oyna giremedim paso dc dc dc diyoo cildircam[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar