Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silkroad online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler pati clanına alın benide tek takılmaktan sıkıldım simdi 12 level oldumm

bide bise sorcam cıkan armorları giyemiyorum levelim tutuyo cinsiyette tutuyo ama itemlker kırmızı neden dir buu ???[signature][hline]karakter: paper mage
level:62
ırk: ?
np:110 k
Mesaj tarihi:
abii levellar tutuyoo ama itemler kırmızı giyemiyorum bayan car women de yazıyo itemin ustunde genede giymiyoo ve söle diyoo

armor and taoist robe cannot be worn at the same time

böle diyoo[signature][hline]karakter: paper mage
Mesaj tarihi:
yani öle gibi ya bide bu nasıl girdin servera ya ben sabahtan beri uraşıyorum giremedim traffic atıp duruyo :'( ayrıca benim bütün patchler tamamdı şimdi oyuna girmeye çalışıyorum dl falan etmiyo yeni server açıldıgından sora bende hiç patch dl etmedi. acaba ondan mı ??:S
Mesaj tarihi:
sabahtan beri oyunun inmesini bekliyorum ya sonunda oyunu indirdim şimdi patch leri yüklemesini bekliycem sonra oyunu girmesini bekliycem toplam bi 19 saatin sonunda oyunu oynayabilicem sanırım :) :)[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61
np:55xxx
nation:karus
server:diez
İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares
İD: DiaboLique lvl 5x in cypher(sold)
Mesaj tarihi:
Ya pm nasıl atılıyor bu oyunda paticik guildine girmek istiyorum legolas ı gordum stall acmis awaydi pm atmayi ogrensem bide guildmaster in adini girmek istiyorum lvl 6 yim herbci gorevini yapiom[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Mesaj tarihi:
ben xian da archer olarak oyuna başladım ama statları hep str ye verdim :D yanlış vermişim lvl 18 dim bıraktım şimdi aegis e geçtim archer gene 2 int bi str vericem 40 str ye kadar. bu arada paticikten herkes aegis de oldugu için geldim bana biraz yardımcı olabilicek varsa çok memnun olurum
Mesaj tarihi:
benim nick erguvan aegdeyim. $erguvan yazıp mesaj yazarsanız pm olmus oluyo[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 18
Mesaj tarihi:
said:
Andr0medA, 25 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
ben xian da archer olarak oyuna başladım ama statları hep str ye verdim :D yanlış vermişim lvl 18 dim bıraktım şimdi aegis e geçtim archer gene 2 int bi str vericem 40 str ye kadar. bu arada paticikten herkes aegis de oldugu için geldim bana biraz yardımcı olabilicek varsa çok memnun olurum

ben level 13 um ve tum statları str ye veriyorum archerim yannısmı verdik yane diyosun simdii dex olsa verelimde arcla intin alakasını kuramadım :)[signature][hline]karakter: paper mage
Mesaj tarihi:
ewt yanlıs vermissin oyuna tekrar baslamak o levelden dönmek en dorusu olur tıpkı benimki gibi :D statlar 40 a kadar str sorasını bırak full int
40 olsun son verdin str yani
2 int 1 str die git 40 str ye kadar
Mesaj tarihi:
Bu update bayaa uzun sürecek gibi.
Birde bir clan daha lazım bize yahu dışarda kalanlar için bir klan daha kurulsa iyi olur.Paticik2 diye :D[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
  • Yeni Oluştur...