MysterySpectre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yanlis silah kullaniyosundur o skill icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya hay a.q. ama insan çıldırıyo connecting due server traffic mi ne öle bi hata veriyo dc atıyo sinir oldum oyuna giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 beyler pati clanına alın benide tek takılmaktan sıkıldım simdi 12 level oldumm bide bise sorcam cıkan armorları giyemiyorum levelim tutuyo cinsiyette tutuyo ama itemlker kırmızı neden dir buu ???[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 1-) bak şimdi item setin uygun deildir hepsi aynı katagoride olmak zorunda die biliyorum. 2-) sen oyuna girebiliyomusun şuanda??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 evet oyundayım suan[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 abii levellar tutuyoo ama itemler kırmızı giyemiyorum bayan car women de yazıyo itemin ustunde genede giymiyoo ve söle diyoo armor and taoist robe cannot be worn at the same time böle diyoo[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya 3 çeşit armor tibi var 1. ile 3. sü bi arada giyilemiyo o yüzdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 BEN BEYAZ renkliolandan giydimm hep beyaz renk giycez yani rahibe terraassa gibi ahah :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yani öle gibi ya bide bu nasıl girdin servera ya ben sabahtan beri uraşıyorum giremedim traffic atıp duruyo :'( ayrıca benim bütün patchler tamamdı şimdi oyuna girmeye çalışıyorum dl falan etmiyo yeni server açıldıgından sora bende hiç patch dl etmedi. acaba ondan mı ??:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bende pach cekmedim ama simdi server dc olduu server coktu[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Armor ve Protect leri bir arada giyebiliyorum.Ama diğer kombinasyonları denemedim.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sabahtan beri oyunun inmesini bekliyorum ya sonunda oyunu indirdim şimdi patch leri yüklemesini bekliycem sonra oyunu girmesini bekliycem toplam bi 19 saatin sonunda oyunu oynayabilicem sanırım :) :)[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:55xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher(sold) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ya pm nasıl atılıyor bu oyunda paticik guildine girmek istiyorum legolas ı gordum stall acmis awaydi pm atmayi ogrensem bide guildmaster in adini girmek istiyorum lvl 6 yim herbci gorevini yapiom[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 serverlar açıkmı şu an ? ben giremiyom :S dc veriyo[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:55xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher(sold) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ben xian da archer olarak oyuna başladım ama statları hep str ye verdim :D yanlış vermişim lvl 18 dim bıraktım şimdi aegis e geçtim archer gene 2 int bi str vericem 40 str ye kadar. bu arada paticikten herkes aegis de oldugu için geldim bana biraz yardımcı olabilicek varsa çok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 benim nick erguvan aegdeyim. $erguvan yazıp mesaj yazarsanız pm olmus oluyo[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 pati clanın lideri azumiymis azumi bi ara al clana nick BLACK_SUN[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Andr0medA, 25 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: ben xian da archer olarak oyuna başladım ama statları hep str ye verdim :D yanlış vermişim lvl 18 dim bıraktım şimdi aegis e geçtim archer gene 2 int bi str vericem 40 str ye kadar. bu arada paticikten herkes aegis de oldugu için geldim bana biraz yardımcı olabilicek varsa çok memnun olurum ben level 13 um ve tum statları str ye veriyorum archerim yannısmı verdik yane diyosun simdii dex olsa verelimde arcla intin alakasını kuramadım :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ewt yanlıs vermissin oyuna tekrar baslamak o levelden dönmek en dorusu olur tıpkı benimki gibi :D statlar 40 a kadar str sorasını bırak full int 40 olsun son verdin str yani 2 int 1 str die git 40 str ye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 oyuna girebilen var mı?????[signature][hline]Aege Jasper Paticik Guild Ares Thalia_El_Fayed-Jasper-Rainstely:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ben girdim zorla baya yarım saat uraştım girdim şimdi lagsız güzel olmuş eskisi kadar lag yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bayagi sardi yahu, lvl 12 yaptim bi oturusta. clan konusunda soyle saglam party yapan bir clan yok mu? nick: MrAltun[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bu update bayaa uzun sürecek gibi. Birde bir clan daha lazım bize yahu dışarda kalanlar için bir klan daha kurulsa iyi olur.Paticik2 diye :D[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 iki gün önce indirmeme ragmen hala giremedim :( dc dc dc..[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 girdim :P[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar