Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İnternette gezerken gözüme carptı bir iki yerde.En son Wowguru da screenshotları da görünce buraya linkleyeyim dedim Race nin adı Tigon : (muş) (yeni race bu mu ?) Buyurun : http://www.wowguru.com/gallery/?screenshotID=925 http://www.wowguru.com/gallery/?screenshotID=926 http://www.wowguru.com/gallery/?screenshotID=927 http://img366.imageshack.us/my.php?image=tigon3dq.jpg [signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 09 Kasım 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sacma geldi bana hic duyulmamıs bi ırkı oyuna katmak.gerci gnomelarda pek duyulmamıstı warcraftta ama pek gercekci gelmedi bu bana.
Rock Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Gelecek bu bile olsa Blood Elfin yanında aliance!a haksızlık olur.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
kfg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 geleceğini sanmıyorum ama hoşuma gitti... eğer gelirse ilk defa doğru dürüst kasmak için ally açacağım galiba :)...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU]
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eq den aşırmışlar :)[signature][hline]Legions of Ebonlore
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 öeh bu ne?[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Copycat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Tiger'ı Tigon yapmışlar bildiğin gaplanı koymuşlar oraya :-P Görünüş olarak güzel ama gelmez diye düşünüyorum.(Gelmemesini isterim de)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 alakası yok böle bişey olmaz.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Blizzard sık sık insanları şaşırtır ama hayalkırıklığına uğratmaz. Böyle bir ırkın oyuna gelmesi imkansız, kim biliyor ki hem?[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arkadasim Gnomeleri nasil bilmezsin sen ya warcraft'da!![signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz..
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 wc de bole bi irk yok gnome war bu yok[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum.
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Tamam bende öle dedim zaten arkadas demiski Gnomeler yok gibisinden.. bende ona dedim GNOME'ler var ama bu irki ilk defa goruyorum.. ama blizzard'in yeniliklerini hep sevmisimdir..[signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz..
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 alliancea artik cirkin bi irk gelmeli ben dranei gelsin diyorum bole en cirkin irk yuzleri erimis[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum.
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Valla her yere baktim ama resim bulamadim.. varsa koysana![signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz..
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu olabilirmi?[signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz..
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 [signature][hline]OKUYUN OKUTTURUNBonePART's Blog Last Update: 02.09.2005-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum.
Andy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 night elfler bu tigonların kuzenlerine binmiyorlar mı ? kan çıkar[signature][hline]Viddii /BL
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Muhtemelen Dranei'ler gelecekte,binekleri nasil olacak ben onu merak etmeye basladim simdi :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya uydurur blizz bisi orumcege felan bierler[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum.
kfg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 blood elf in binekleri ne belli mi ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU]
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 essek felan olsun deisiklik[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum.
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Aha Bonepartın gösterdiği gelse güzel olur [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 09 Kasım 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Direk everquest deki kerra ırkından arak ve gelmesi saçma olur.Bence gelebilecek en dogru yani hikayeye gore draneai(nasıl yazılıorsa artık)[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 photoshop degilse bunlar baya sasirdim diyebilirim. eq 1 in vah shir lerine benziyorlar fiziksel olarak eq2 nin kerranlarindan cok. soe ile blizzard arasinda kan cikar boyle modellerle gelirlerse.[signature][hline]Ragdah , 60 orc warrior, Alaturqua Bladefist(retired) Pneuma,60 undead mage, Alaturqua Bladefist(retired) Namessar,12 dwarf priest, AlA Frostwhisper
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 http://wow.allakhazam.com/db/itemset.html?setid=463 bu setin bonusuyla donüşülen şekle çok benziyor. http://i9.photobucket.com/albums/a70/Ichron/ZG_Claw_Proc.jpg[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Öne çıkan mesajlar