Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İnternette gezerken gözüme carptı bir iki yerde.En son Wowguru da screenshotları da görünce buraya linkleyeyim dedim Race nin adı Tigon : (muş) (yeni race bu mu ?) Buyurun : http://www.wowguru.com/gallery/?screenshotID=925 http://www.wowguru.com/gallery/?screenshotID=926 http://www.wowguru.com/gallery/?screenshotID=927 http://img366.imageshack.us/my.php?image=tigon3dq.jpg [signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 09 Kasım 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sacma geldi bana hic duyulmamıs bi ırkı oyuna katmak.gerci gnomelarda pek duyulmamıstı warcraftta ama pek gercekci gelmedi bu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Gelecek bu bile olsa Blood Elfin yanında aliance!a haksızlık olur.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 geleceğini sanmıyorum ama hoşuma gitti... eğer gelirse ilk defa doğru dürüst kasmak için ally açacağım galiba :)...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eq den aşırmışlar :)[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 öeh bu ne?[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Tiger'ı Tigon yapmışlar bildiğin gaplanı koymuşlar oraya :-P Görünüş olarak güzel ama gelmez diye düşünüyorum.(Gelmemesini isterim de)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 alakası yok böle bişey olmaz.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Blizzard sık sık insanları şaşırtır ama hayalkırıklığına uğratmaz. Böyle bir ırkın oyuna gelmesi imkansız, kim biliyor ki hem?[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arkadasim Gnomeleri nasil bilmezsin sen ya warcraft'da!![signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 wc de bole bi irk yok gnome war bu yok[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Tamam bende öle dedim zaten arkadas demiski Gnomeler yok gibisinden.. bende ona dedim GNOME'ler var ama bu irki ilk defa goruyorum.. ama blizzard'in yeniliklerini hep sevmisimdir..[signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 alliancea artik cirkin bi irk gelmeli ben dranei gelsin diyorum bole en cirkin irk yuzleri erimis[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Valla her yere baktim ama resim bulamadim.. varsa koysana![signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu olabilirmi?[signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 [signature][hline]OKUYUN OKUTTURUNBonePART's Blog Last Update: 02.09.2005-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 night elfler bu tigonların kuzenlerine binmiyorlar mı ? kan çıkar[signature][hline]Viddii /BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Muhtemelen Dranei'ler gelecekte,binekleri nasil olacak ben onu merak etmeye basladim simdi :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya uydurur blizz bisi orumcege felan bierler[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 blood elf in binekleri ne belli mi ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 essek felan olsun deisiklik[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Aha Bonepartın gösterdiği gelse güzel olur [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 09 Kasım 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Direk everquest deki kerra ırkından arak ve gelmesi saçma olur.Bence gelebilecek en dogru yani hikayeye gore draneai(nasıl yazılıorsa artık)[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 photoshop degilse bunlar baya sasirdim diyebilirim. eq 1 in vah shir lerine benziyorlar fiziksel olarak eq2 nin kerranlarindan cok. soe ile blizzard arasinda kan cikar boyle modellerle gelirlerse.[signature][hline]Ragdah , 60 orc warrior, Alaturqua Bladefist(retired) Pneuma,60 undead mage, Alaturqua Bladefist(retired) Namessar,12 dwarf priest, AlA Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 http://wow.allakhazam.com/db/itemset.html?setid=463 bu setin bonusuyla donüşülen şekle çok benziyor. http://i9.photobucket.com/albums/a70/Ichron/ZG_Claw_Proc.jpg[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar