jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 :) cok gulerim zati ondan :) bide palayi bu hale soktular critli gulme oranim artti :) hale bakin yav hunteri revize ettiler hunterlar bayram ediyor,druidler revize ettiler druidlar bayram edityor.palayi revize ettiler palalar yas tutuyor.bu arada hunterda beast e giden biri gorunce pati healliyorum nede olsa benden daha iyi yakin dovuste :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 abi siz tum raide atıyorsunuz ama.Düşün 20 kişisiniz.4 gurup var 4 paladin var,her seferinde 1 paladin atsa parayı bolussenız karlısınız. Ama biz druidler mesela sadece gruba atabiliyoruz.4 grup olsa 4 druid olsa her seferinde 4 kere atılacak.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ben priest for buffının parasında degilmi mana kısmı uzun sürüyor birde tek tek teamleri seçmesi falan. Direk bi tuş olsa buff all raid diye ona basınca direk 8 reagent alıp manamı sıfırlasa ama butun raide fort bassa :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Virtue-L, 29 Kasım 2005 14:17 tarihinde demiş ki: Test serverina anca girdim ilk kez, paladin talentları resmen baştan aşşağı yenilenmiş, anlamıyorum hemen nası sildiniz paladini? Eye for an eye nedir? +8% speed nedir? stat mı utility mi? Zaten survivable oldugunu bildiğimiz class a baya değişik utiliyler gelmiş... Bence erken konuşmayın yok paladin böle igrenc eski agaclar böle gözel diye, ne demişler erken öten horozu keserler, bi bekleyin daha ne talent treeler , combolar cıkacak bu yeni ağaçlardan. Bide kişisel merak Sam buildini merak ediyorum ben yazmaktan sıkıldım ama siz sıkılmadınız. +8% speed hiçbirşeyle stack olmuyor ve minor boots enchantına denk. AB ödülü botların bonusuyla aynı. ona 2 talent harcayacağına 3g verip botları enchantlatırsan aynı şey, stack olmadığından +70hp ya da +7agi'ye denk iki talent. siz hesaplayın ne kadar gereksiz, daha gereksiz talent yok oyunda sanırım ki.. eye for an eye kullanımı inanılmaz derecede sınırlı birşey. size 2000 sbolt critlediler mesela, 600 reflect ediyorsunuz. iyi gibi duruyor ama çok sınırlı olur kullanımı, hakiki grup pvp'de zaten oun reflectiyle pek birşey olacağına ihtimal vermiyorum. 3400 frostbolt yeseniz 1100 küsur vuracak, siz öleceksiniz adam oturup yemek yiyecek. belki denerim ama retribution ağacının yeni hali gayet zayıf kalmış diğer ağaçlar yanında bariz şekilde. vindication debuff proclayacak da düşürse düşürse ne kadar düşürecek str ve agi. hesap ettim genel olarak kullanılan epic ve mavi eşyalara göre, rakip hele pvp seti giyiyorsa süper manasız. caster ise zaten anlamı hiç yok.. bugları düzeldiyse belki reckoning denerim yeniden ama doğru düzgün bir build oluşturamadım henüz bana göre. eski talentlarımı alamıyorum önemli olan yegane talentlar yukarılara çekilip yerlerine çerçöp konduğu için..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Speed enchant konusunda yanılıyosun 8% mount+ walk run speed i geçebilmek için bi yöntem yok. Süper bi rahatlık, bırakta stack olmasın. Mage in peşinden koşarken yakalayacagını biliceksin daha ne? Afedersinde blink in mesafe açacagı falan yok, 15 sn de 20 yard mana cost 424... Hiçbir şekilde yawaşlamayan bi class hayatının yarısında bof sayesinde herkezden hızlı kosucaksın, AB bot+minor speed enchantı bile yakalıyosun.Anlamadım nesi kötü? minor enchant= 3% speed artırımı Durdugun yerde reckoning+reflect ile baya bi can yakarsın eminim. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 29 Kasım 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Virtue-L tarafından 29 Kasım 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 eğer mage AB boots giyiyorsa ya da minor speed enchant yaptırmışsa yakalaman mümkün değil gene. o enchantı pvp ile ilgilenen herkes yaptırıyor aşağı yukarı. (misal pope) ayrıca neden 3g'lik enchant için 2 talent harcasın bir kişi? minor enchant = +8%, aylar önce thott'ta yazılmıştı bu ve test sunucusundan başka insanlar da hızın aynı olduğunu doğruluyor. en gereksiz talent açık ara farkla.. hem reckoning hem reflect almak mümkün değil spiritual focus tier yükseldiği için..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hmm imp rend var daha gereksiz lvl 60 da +40 dmg over time ekliyo 100 dmg over 30 sn gibi bişeye süperdir kendileri edit: ha bide 2 değil 3 talent point istiyo =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 29 Kasım 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ab botları zaten stat ziyanlıgı bide enchant tan feragat nerden baksan 10-15 stat+ rahatlık. bilmiyorum bana sıcak geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 AB botlarını geçtim, alırsın epic basarsın minor speed enchant'i. o 2 talent da yanına kar kalır, doğru düzgün birşeylere harcarsın, gayet net bir hesap.. :)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Sam,merak ettigim icin soruyorum; Baskalari minor speed yaparken sen speed yerine +7 agi yada 70hp enc edersin o zaman.Boylece her ikisini birden aliyorsun,bir avantaj degil mi sence? Yada soyle sorayim, bu avantaj icin 2 talent puan harcamaya deger mi?[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kesinlikle değmez. bir talent da değil yani, iki talent. conviction var +1 crit veriyor ki paladin için 10 agi'ye denk reel olarak. (20 agi = 1 crit + 1 dodge) ya da diyelim yeni gerizekalı pre-req olarak divine str/int var. onlar da dandik ama bu kadar değil..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Yani sen, yuzde 8 hiz yerine bot a speed enc ederim, artan 2 talent puanida convic.e veririm 20agi degerinde critim olur diyorsun yanlis anlamadiysam? Eh saol cevap icin :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 eger stam gear giymezsen warriora karsi, execute rangeye cok hizli girersin, 7200 mana filan icin healthini 3000lerde birakman gerekir. MS/2hand i olmayan warrior kac tane var allahaskina? bizim ragnaros/onyxia yi tanklayan adamlarimiz bile MS li. kimse protection gitmiyo artik, belki nefarian/chromag da filan gerekir, ama onlara da gelmedi benim guild henuz :) shaman warrioru yenebilir duellerde ama warrior shamani cok daha rahat alir. ayrica duel basinda charge yemis shaman = olu shaman.[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Jadelith, 29 Kasım 2005 22:43 tarihinde demiş ki: eger stam gear giymezsen warriora karsi, execute rangeye cok hizli girersin, 7200 mana filan icin healthini 3000lerde birakman gerekir. buyruuuunnn: http://wow.allakhazam.com/profile.html?68407 ben bu adamlara karşı pvp yapıyorum hergün ve ölmüyor adam kafasına 3-4 kişi vururken bile birisi stunlamaz ya da MS koymazsa. 1200 ES critliyor, 1000 küsur lesser heal atıyor. paladin halt etmiş.. said: MS/2hand i olmayan warrior kac tane var allahaskina? bizim ragnaros/onyxia yi tanklayan adamlarimiz bile MS li. kimse protection gitmiyo artik, belki nefarian/chromag da filan gerekir, ama onlara da gelmedi benim guild henuz :) shaman warrioru yenebilir duellerde ama warrior shamani cok daha rahat alir. ayrica duel basinda charge yemis shaman = olu shaman. cidden anlama kıtlığı var emin oldum. 2h MS warrior alır demişim yukarılarda kaç kere sen aynı şeyi kaç kere tekrarlıyorsun ben aksini demişim gibi. gına geldi cidden çünkü okumadığınız belli. bazı arkadaşlar 1h + kalkanla da alır dediler ki alamaz hayatta..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 29 Kasım 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Sam, % kac critliyor o 1200 shocklari o arkadas?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 O adamin karsisina yesilli mavili Warrior koyarsan dover de Might-Wrath karisimi ya da FM setli Warrior kafasini kirar afedersin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 şimdi baktımda bu yeni paladin talentleri olmamış. Dps mizin de düşürüldüğünü öğrendiğimize göre garip şeyler eklemişler doğru diye kabul ettiğimiz bütün kombinasyonlar yalan olmuş.Olmassa olmazlarımızda olmaz gibi bir şeyolmuş. Blizz ne istiyor ki bu classtan onu anlamadım.Paladin açan karakter aylık para yatırmıyor diye bir olay da yok. Eğer gördüğüm tree doğru ise olmamış cidden.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Sam, 29 Kasım 2005 23:23 tarihinde demiş ki: buyruuuunnn: http://wow.allakhazam.com/profile.html?68407 PVP yeteneklerini geliştirmeni öneririm Sam az bucuk pvp yapmiş hiç bi enginar paladinin 22/7/22 Shamana ölmemesi gerekir 1 vs 1 de biraz mana boost yap derim nediyim ki adam element ve trinketi imp ch ele mas bile yok nasil ölüyorsun geliştir yeteneklerini...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 30 Kasım 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yahu regalya 1vs1'i napayım, duel değil ki bu oyun. bu adam mesela yanında warrior veya magele geliyor, bunu kesmeden onları kesemiyorsun. bunu da kesemiyorsun yani. ne öneriyorsun bana manapool filan demişsin, bambaşka bir build. ha diyelim teketek, 4000-5000 mana da yetmez outlast etmeye, 6000 mana ile de gıdıklayamazsın adamı, dövüşürsün dövüşürsün ghost wolf olur gider sonra bakarsın öyle. versinler bana talent ile spell interrupt ya da en azından spell casting uzatan judgement filan, halledeyim. her sınıfta talentla bile olsa böyle birşey var yani.. hayır kaldı ki mesele ben değilim önceki yazılara bakarsan, "olmaz öyle bir şaman" denmiş, ben de proifili aynen koydum. daldan dala atlıyorsunuz yanlış olduğunuz ortaya çıktıkça..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 E samcim sende yapış warriorunuzun arkasina o ezsin geçsin bunu 5 snyde hmj ile assist et warrriorunu şamani köpek eder lol ama sen tutupda Safir goes dps Safir smashh safir smashhh diye gezersen icy yerine crisider basarsan en azından warriorunu asist edip 3-5 snyde o şamani harcatmiyorsan suç kesinlikse senindir.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Direk basliga cevap : Kesinlikle Warrior, bir tane daha aglak fazla bu foruma. Sam'cim... Support, you know? Simdi sen olmeden senin yanindaki Mage Warrior oluyor da onun yanindaki Mage Warrior o olmeden olmuyor mu? Sen PvP set giymissin, adam healer set giymis. Aaa, yoksa sen shield kullanmiyor musun? Ama tabii.. Senin vurman lazim pata kute. Pardon. Kontrollu dps verin Sam'e.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yok cidden komiksiniz siz. öyle böyle değil. şu seçenekler var: - türkçeniz zayıf - sağır duymaz uydurur taklidi yapıyorsunuz - okumuyorsunuz bilmiyorum bunlardan hangisi ama gına geldi aşırı derecede.. sam 2-3 mesaj yukarıda demiş ki: "ben bu adamlara karşı pvp yapıyorum hergün ve ölmüyor adam kafasına 3-4 kişi vururken bile birisi stunlamaz ya da MS koymazsa." it's fine, learn 2 read.. drake talon cleaver'lı, BWL epic parçalı, priestleri 2-3 vuruşta harcayan warrior tek başına kesemiyor bu adamı. görmeniz lazım yani. ancak ben de 'crusaderlı' silahımla vurursam öyle ölüyor adam. 1h+shieldle gezip healliyorum milleti ama healin kurtarmadığı durumlarda ya da oom olunca kendim de 2h ile vurup öldürebiliyorum birilerini. karşı taraf iyiyse heal attırmıyorlar kimseye, onların healerları kesemezsen (4 şaman birarada geziyordu bugün, hepsi birbirini healliyor beni arka arkaya şokluyorlar, hp azalınca hooop hemen dolduruyorlar zaten, 1,5sn heali interrupt etmek ne kadar zor pope'a sorun) zaten hiç şansın yok, herkesin beynine MS çakıyorlar birer tane. al sana support class. 2.5sn boyunca ne kadar interrupt effect varsa hepsini yiyorum. ilk healerlara saldırmayacak kadar acemiler ancak pickuplar.. aaa, sizde herhalde adam gibi horde guildi yok 15 kişi AB yapan, pve gibi geniş geniş healliyordur paladinleriniz..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Valla bizim Paladini interrupt edecem diye zaman kaybederlerse orda bizim Priestler Druidler utanmayip Res. falan bile yapar... Tek healer sensin sanirim sizin raidde. Sen heal yapacak oldun mu herkes sana calisiyor...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 valla adam mage kovalarken hedefi değiştirip pummelı çakıp devam ediyor işine. ya da mage warrioru nukelerken tab'le cs basıp devam ediyor. işini bilen warlocklar curse of tongues atıyor o komedi agony vs filan yerine. stunlock rogue ve elemental şamanları saymıyorum bile.. mesele en acemi oyuncuların bile 2,5sn sırasında interrupt kullanabilmesi. 1,5sn'yi interruptlayabilmek herkesin yapabildiği bir iş değil. dikkat ediyorum en iyi oyuncular bile kick, oummel, cs filan kaçırabiliyor flash heallerde. bir hesaba katılması gereken şey de global cd. diyelim bir instant attack kullandınız yahut spell attınız, geriye 0,5sn kalıyor interrupt edebilmeniz için. ama paladin heallerinde 1,5sn'lik bir pencere kalıyor halen. adam backstab basıp üstüne kickleyebiliyor. ama aynısı şamanlara yahut priestlere (priestlere lafım yok hiç, siz gene yanlış anlarsınız diye yazayım) yapılamıyor.. merak etmeyin, ben önce healliyorum sonra sallıyorum silahı. zaten silah sallarken cleanse ve bless de atılıyor gayet güzel. nice paladinler var 5-6k mana ile gezip tek heal atmayan, madem heallemeyeceksiniz neden raid eşyalarıyla geliyorsunuz..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: -Wissy, 30 Kasım 2005 04:09 tarihinde demiş ki: Tek healer sensin sanirim sizin raidde. Sen heal yapacak oldun mu herkes sana calisiyor... Sam senin anlattiğin şekil aynen bu yukaridaki şey spinall drake talon cv ne bilim bone re li bi ms warriorun arkasina healer ver ortami yarsin "drake talon cleaver'lı, BWL epic parçalı, priestleri 2-3 vuruşta harcayan warrior tek başına kesemiyor bu adamı." diyorsun o warrior gitsin kumda oynasin ver heal cleanse ne şaman ne bişi kalsin şaman öyle bi anlatiyorsunki Allah haşa bizim serverimizde Şamanlar değil mageler warriorlar öttürüyor sizinkini bilemem tabiikide ama karşi tarafda paladinolduğu içn warriorlardan çok çekiyoruz zira horde priest (warlock) le dahili tek paladinin yaptiği decurseyi yapamiyor cursede kaldirsaniz tamam olacak ya neyse konumuz o değil dediğimiz gibi acındırarak anlatiyorsun paladini ama biz öyle görmüyoruz bence şaman acinacak durumda olan.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 30 Kasım 2005 04:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar