CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: FreEmoon, 28 Kasım 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Hayır olmaz, kontrollü demage demek daha çok vurmak demek deildir, şu andaki paladin 250 normal 2000crit demage vururken (rakamlar sallamadır) samin istediği paladin 500 normal 1000 crit vurandır. ( rakamlar sallamadır). Yani Sam'in istediği paladin, birinci örnekteki paladinin 1000 normal 2000 crit vuran hali deildir. Böyle olsada degişecek birşey olmayacak emin ol. 2% spell crit veren bir Omfgzor imba Shaman setiyle cayır cayır 1200 critik attıgını söyleyen bir adam ben 1000 critliyorum o 1200 critliyor nerf shaman demeye devam edecektir..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: CapriceXante, 27 Kasım 2005 18:05 tarihinde demiş ki: said: Sam, 27 Kasım 2005 16:49 tarihinde demiş ki: tamam ben elemental gidenleri söylüyorum. neyi anlatıyorsun ki? aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun, kalkanlı şaman kalkansız warrior ile aynı ya da daha fazla armorla gezmiyor mu? armor tanımayan dmg vermiyor mu? ben bunu diyorum, bildiğim şeyleri çevirip çevirip anlatıyorsun lakin benim anlattığımı çürüten bir yanı yok.. Sen ya hayatında warrior görmemişsin yada bol keseden atıyorsun artık Sam. Diyecek hiçbirşey kalmadı artık armor'lara b.k atıyor duruma gelmişsin. 120 vuran warrior şakasından sonra hala savunuyorsun düşüncelerini Harmstrin ve MS den bir habermisin de gelip armor muhabbetleri yapıyorsun Sunder Armor hiçmi duymadın hala savunuyorsun.. başka şeyler zırvalamışsın adabını bozup lakin şu saçmalığa cevap vereyim. sunder armor için rage heba edip de başarılı olan kimseyi görmedim. 5 tane sunderı biriktirene kadar yarılarlar canını. hamstring neyi değiştirir zaten EB var, şamanaın da kaçmaya ihtiyacı olmaz shieldli warriordan. ha zaten kalkan giyen warrior neden MS alır orası ayrı mesele, ya da MS warrior neden kalkan giyer.. ben basit bir örnek verdim pvp'ci şamanların hiç de dayanıksız olmadığını gösteren, siz saçmasapan bir kıyaslama yaptınız..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 @CapriceXante Daha öncede yazdım , ben Sam'in fikirlerine katılmaktan ziyade onun farklı görüşlerini okumayı seviyorum, yani "Sam yukarda yazdığım değişiklik olursa eleştirilerini keser" demiyorum. Ancak adamın 500 kere yazdığı ve artık çok net olan isteklerinede "paladin warrior gibi damage veremez, zaten birsürü buff'ı, heal'ı, balonu var" diye cevap verilmez artık. Benim derdim bu, yoksa Sam'in katılmadığım fikirleri hakkında bi yazı yazsam 10 sayfa sürer. Ama yiğidi öldürüyosanızda hakkını teslim edin bari.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 dünde bizim guildde bir eleman başka bir serverda ki paladini ile [60] 2 rogue[60] aldığını söylüyordu. hmmz dedim,nerflemek lazım ozaman bunları 2 ye 1 ne demek?[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 karsındakiler rogue yalnız farkındaysan adamda plate var heallanabiliyo ve karsıdakiler heallanamıyor. 1. warrior ve pala= rogue avcısı roguelar bu 2 classa damage veremiyor adam gibi 2.paa rogueları cok da güzel keser heallanır fln döver de biçer de ama baska classlara boyle degil[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 peki 1 rogue 2 caster ı alabilirmi? alamaz. 1 palanın 2 rogue alması demek,pala nın overpower olması demek, Karşındakiler 2 rogue değil 2 insan.Düşün 2 kişi giriyorsun adam sizi yatırıyor,hani 10 level olsa belki derim ama bune ya bu nebiçim iştir.Saçmalık[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 İlk dalan rogue olursa alabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hı sap le sanırım? Ya ozaman bitek ben 2 classı aynı anda alamıyorum :( Buff Druids[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) [Bu mesaj Suark tarafından 28 Kasım 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 @Sam Adabın ne oldugunu senden ögrenecek degilim Sam.. Harmstringle EB'yi aynı görüyorsan o senin bilecegin iş Insignia ile 1 kere kaldırıyorsun ve Totemde ölümsüz degil bayada CD si var.. Intercept ve MS nin faydalarından bahsetmiyorum bile.. Öyle yapanı görmedim... Böye yapanı görmedim..Şunu kullananı görmedim.. Ne gördün peki ? Takıl devam et sen.. @FreEmoon Zaten bende senle ilgili birşey söylemedim senin yazdıklarının Sam üzerindeki etkisinden bahsettim..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Suark, 28 Kasım 2005 15:16 tarihinde demiş ki: dünde bizim guildde bir eleman başka bir serverda ki paladini ile [60] 2 rogue[60] aldığını söylüyordu. hmmz dedim,nerflemek lazım ozaman bunları 2 ye 1 ne demek? eşyalara bakar, yeteneğe bakar. anise (rank 14 human warrior) videosu izleyin, tek başına 2 rogue, 1 priest ve 1 warrioru alıyor. hepsi de 60. sonra warriora nerf isteyin.. :-)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya o safir o ayrı bişi.Bu bızım guılldekı capulcu bı eleman =)[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Suark, 28 Kasım 2005 15:31 tarihinde demiş ki: hı sap le sanırım? Ya ozaman bitek ben 2 classı aynı anda alamıyorum :( Buff Druids bu biraz senin itemlarına ve talent buildine bağlı,bende druid olmama rağmen alıorum 2 adamı[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bizim guilde biri var 10 paladini çıplak kesiyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yalnız maşallah herkez 2 kişi alıyor =). 3 alıcam lan ben 3 tane paladin alıcam videoya çekip same yollıcam :-p[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ben genelde alamıyorum ama PvP pek yapmadığımdan olsa lazım. :) Ama teoride acaip alırım o ayrı hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 warriora 2 h ile bile 1200 cirtleyebilen shamnın elini opcem elimde oyunun en iyi silahlarından biri war the ustoppable force 65 dps em war 3.8 speedim war warriorun shieldla 60% larda gezen dmg reductionuyla critlesem bile 400 vuruyorum max max ha tamam priest dersen eyvallah 1.8 k critli scr shotim war ama okuz warriora nasıl 1200 ya[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bende ufak bir yazı yazayım dedim Elune (normal) serverında lvl 60 bir paladinim var. Açıkçası warior ve paladin açmak istiyorsan ilk önce kendin için hangisinin iyi olabileceğine karar vermen gerekli. Paladin için pve de söyliyebileceğim çok aşırı rahat olduğudur.Rahat olmasının getirdiği dez avantajda questeri yaparken çok vakit alması.Damage kontrolunuzun olmadığını düşünürsek sağ tıkı bırakmak en mantıklısı.Nasıl olsa armor bazında çok güçlü olduğunuz için ölmüyorsunuz.Pve serverında oynadığımdan ganklenme olmadığından aşırı rahat olduğunu söyliyebilirim.npc lerle dövüşürken kendinize çay falan koyabilirsiniz seal açığ sağ tıkı bırakıyorsunuz :) Ayrıca dungeonlarda aranan adamlarsınız aura , off tank , off healer olabiliyorsunuz.Blessing of protectionda priestları kurtarmakta birebir tabiki savationıda unutmamak gerekli. Paladinin kötü yanlarından biri ise gear çok iyi olması gerektiği.Ne kadar iyi gear o kadar iyi damage daha fazla mana vs vs. Gerçi bu oyunda bütün classlar için item gerekli. Pvp ye gelirsek paladin için 1 v 1 baya zor oluyor karşındaki classa göre savaşmak çok önemli birde talentlerini ona göre ayarlaman gerekli.gerçi talentler değişecek dungeon buff sorunu da bir miktar azalıcak 20 kişilik raidi 5 dakika da bir bufflamak gibi bir şey olmayacak :D Neyse pvp ye dönelim pala vs pala yı hiç saymıyorum duel bile yapmayın cansıkıcı derece de uzun sürüyor. Druidlerlede aynı şekilde saatlerce savaştığınız oluyor ama diğer class lar için silah değiştirme macroları gerekiyor. rogue ile dövüşürken silah kalkanı öneririm. holy shield ve reckoning skilleriniz varsa rogue ları ağlatabilirsiniz siz çok az vursanızda rogue sizle dövüşürken kendi kendini öldürdüğü için değişik bir zevki var ama en önemlisi divine içinde mana harcamayın karşı tarafın kendini heallamassını sağladıktan sonra bandaj çok faydalı oluyor. Mananız olduğu şekilde yeniden dövüşe başlıyorsunuz tabi bu roguelar için :D mageler içinde avantajlarınız auranız freedomınız ve cleansiniz genelde onlarla dövüşürken sürekli eliniz havada oluyor üzerinizdekileri kaldırıyorsunuz.ve cloth armaor giyen birine seal of comman ve 2h weaponın critlemesi güzel oluyor. Ama unutmamak gerekir ki mageler stunınızdan kaçıyor. Ama genelde bütün savaşlarınız uzun sürdüğü için çok zevkli oluyor diye bilirim. Tabi ben kalkıp astronomic rakamlar vurucam diyorsan paladin açma kesinlikle umduğunu bulamassın uzun vadede savaşı kazanacaksın. Tabi lay of handi unutmamak gerekli paladinin en güzel özelliklerinden biri melee savaşlarda 3 ye hpniz bittiğinde lay of handinizin cooldownu yoksa ki cooldown 1 saat :) kesinlikle kazanırsınız. Melee olarak savaşanlarda böle bir güzelliğiniz var. Gelelim tartışılan konuya şaman muhabbetleri. Bir paladin olarak gerçekten de beni çıldırtan bir class shaman (warlocklardan sonra fear fear gelicez o konuyada) ama onunla da başa çıkma çareleri var. Shaman oynamadığım için tam olarak nasıl bölündüğünü bilmemekteyim. ama genelde kılıç kalkan çoook uzun vade de savaşıyorum bu karakterle o da birebir çok zor geliyor.Sırf bg yapıcam diyorsan zaten dert etmeyede gerek yok. Ama benim gibi manyaksan ve normal sunucuda pvp flag on gezip insiyatifi karşı tarafa veriyorsan sürekli biraz zorluyorlar seni. Shamanlar savaşırken ki paladinde flash healla kandırıp 6 sn yilik cooldown içinde kendine crit heal yapıp harcadığın mananı da geri alıcaksın totemleride kaldıracaksın tabi.Senin en büyük özelliğin freedom diye bir buffın olduğu için durmuyorsun. Tabi crit heal dedim oda şöyle oluyor : holy talentlerin : 1 point divine favor 5 point illumunation. divine favor sana critical heal yapmanı sağlıyor 5 point illumunation %100 de 100 mananı geri veriyor eğer critical heal yaparsanki bu rakam blessing of light varsa üzerinde 2800 civarında tabiri caizse beleş healın oluyor.Mananı korudukça kazanırsın uzun vade de bandaj kullanınca buda oluyor. en tehlikeli düşman olarak priest ve warlocklardır paladine karşı .Özellikle warlocklara 1 dmg bile vuramayıp kaybettiğimi bilirim.instant fear felhounter silence yapıyor sanırım ölüyorsun.Ama engineering varsa oda biraz kolay oluyor. Priestların da kötü yanı çok damage vuramadığın için kalkanlarını kıramıyorsun mana burn mana burn fear falan. üzerindeki painlerden falan korkmaya gerek yok onlar nasılsa cleanse le hallediliyor. Paladinin diğer classlar tek farkı diye düşündüğüm engineerı kesin kasman gerektiği. Ben goblin kasıp kendine knock back head aldıktan sonra gnome a dönmeni öneririm. casterlar armora bakmadığın için onlarla savaşta knockback had deathrelay kullanışlı tabi holy shield içindeyken kullanıcaz death relay'ı :) Genel olarak övmüyorum paladini ama uzun süre savaşarlardan zevk alıp 250 250 vururken bir anda seal of cammand la critlersen çok güzel şeyler ortaya çıkabiliyor. Yada reckoning talenti 5 liyim rogue ile dövüşürken poitn toplıyıp bir kerede hepsini critlersen çok feci şeyler olabiliyor. Mesela ben 5 kere vurdum bir kerede rogue arkadaşa canı acıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 measjı değiştiremediğim için yukarıdaki yazımı değiştiriyorum. Paladin eğer warlock biraz akıllıysa yenebilmesi imkansız instant fear var ve bu benim sonum demek O_o[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: BonePART, 28 Kasım 2005 17:45 tarihinde demiş ki: ama okuz warriora nasıl 1200 ya abi nasıl okudun yahu lol 1200 dediğim şok crit. 10k armora da aynı vuruyor 500 armora da. warriorun hp'sinin dörtte birini instant alıyorsun yani..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bi kere, 1200 sok criti elemental shaman oldugum 4 ay icerisinde 3 kere gordum, genelde 1040 filan vurur. ikincisi, shamanin spell crit arttiran talenti yok, yani crit sansi = %5 + %2 intelligenceden + %3 itemlerden olsun, %10 (bu da iyi itemlerle yani). simdi, warrior dedigin adamin 5k healthi filan olur, 5 saniyede bir 530 dmg + 10 keresinde bir 1050 dmg = 50 saniyede ortalama 116.4 dps. elindeki kalkan/silahla da, dps olarak 50 diyelim reductionla beraber (wf yi de sayiyorum), 166 dps. 30 saniye boyunca meleeleyip shocklarsan, warrior olur. ha bu arada, 1050 crit icin 21 talent point veriyosun, ayrica NS olmayan shaman shaman olamaz, NS siz duzgun heallayamazsin kendini warriora karsi zaten, o yuzden melee talentleri hic olmamasi lazim shamanin. 450 x 6 = 2700 mana. Shamanimizin 6k mana 4k health (tier1) i var diyelim, yeter de artar. soyle dusunun, bu warrior 30 saniyede oluyo, ama 30 saniye icinde warrior melee range icinde shamana cok rahat illallah dedirtir. OEB/ spinal reaper gibi silahlari kullanan warriorlar, 30 saniye icinde %50 reductionlu 4k healthi cok rahat alir :) healing eklersek shamanin dpssi duser, ama shamanin uzerindeki MS in gecmedigini dusunursek (cooldownu suresinden kisa), %50 heal = NS + healing wave = 800 health, 1.5 saniyelik heal = 450 health. bide bu ikisi 2.5 saniye + 1000 mana. tabii bunlarin hepsi cok teorik, ama zaten sam teorik konusmaktan baska hicbirsey yapmadigindan, gecerli olacagini dusunuyorum (ab oynayan herkes zaten shamanin overpowered olmadigini soyleyecektir).[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben cidden anlamıyorum nasıl bir anlama güçlüğü var insanlarda. onu da geçtim ingilizce konuştuğum yabancılarla daha rahat anlaşabiliyorum buradan.. 2h kullanan ms'li warrior yenebilir demişim. resto&elemental build, kalkanlı şaman demişim. spell dmg ve int gear demişim.. it's fine, learn 2 read..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sam senı bı ben anladım oda yanlıs anladım galıba :P[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Test serverina anca girdim ilk kez, paladin talentları resmen baştan aşşağı yenilenmiş, anlamıyorum hemen nası sildiniz paladini? Eye for an eye nedir? +8% speed nedir? stat mı utility mi? Zaten survivable oldugunu bildiğimiz class a baya değişik utiliyler gelmiş... Bence erken konuşmayın yok paladin böle igrenc eski agaclar böle gözel diye, ne demişler erken öten horozu keserler, bi bekleyin daha ne talent treeler , combolar cıkacak bu yeni ağaçlardan. Bide kişisel merak Sam buildini merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yav 1.8 testinde lf setle ar ile 750 critliyordum.1.9 da lwb setle max 500. socu hatirlamiyorum 1.8 de ama 1.9 da max 500 gordum 3 saat test ettim.benim su andaki dandik setimle 300-800 critliyorum. full retri gittiginde 35 talent harciyorsun. ne oldu holy agacindan Illumination sadece 1 talent verebiliyorsun.holy desen holy power ve anti fear disinda geri kalanini cevir kazi yanmasin yapmislar yok iki asagiya yok 3 yukari. bir miktar prot iyi geldi bana pro + retri gidilebilir ama oda ne adar zevk verir bilemem valla.ayrica pala ile duel yaptim 4 kere bom attim kendime siz dusunun artik :) hee bide greater bom bok bow geldi evlere senlik guildden para toplayacagim valla malzeme icin :) ne ole 15 dk 15 s .simdi mage dersiniz sizler :) portal parasi :) instansin sonunda 1 kere aciyorsun 1 inst.te 1 kere 15s :) biz bir mc de (ortalama 5 saat) 3g ye gelir :) 8 pala olsa 24g :) farm dayanmaz valla :) hiz denmis :) millette free olan olaya biz 2 talent harciyacaz.hikayeden bi talen :) 1.8 dede mc icin talent cikaramiyordum, simdide cikaramiyorum :) naaptim mc icin pala zevk icin warrior :) bl asheni :) birde test patchini blizzden 4 saatte cektim 7k sirayi 6 saatte asip test ettim :) :) [signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood [Bu mesaj jonywayt tarafından 29 Kasım 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj jonywayt tarafından 29 Kasım 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Jony konu ile alasiz ama amma cok gulucuk(:)) kullanmissin be abi.hehehe :P[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar