Revenge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 İçmiyorum.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 fosur fosur hemde :/[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 içtim içiyorum içicem (kalp, tansiyon, nefes darlığı vs problemler eşliğinde)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 içmiyorum.[signature][hline]death øwnz lìfe
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: RayCharles, 29 Kasım 2005 22:45 tarihinde demiş ki: içmiyorum, daha içeceğimi de sanmıyorum(esrar varken sigara da neymiş peeh) @hergele benim bildiğim "kötüye bişi olmaz" diye bi söz vardı ama.. Ohaaaa neler görüyorum?!? püüü,kardeşlikten reddediorum seni be...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ya ama abla şey abla böhü söylicektim ben sana :([signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz
trapt Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 İçiyorum, mutsuzum paso öksürüyorum.. iki adım koşamıyorum bırakcam ama bırakamıyorum..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
robinson Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yok ağzıma sürmedim sürmemde...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: kanix, 01 Aralık 2005 15:40 tarihinde demiş ki: ama iradenin güçlü olması demek bırakmak demek değildir her zaman, başlamamaktır ve REDDEDEBİLRMEKTİR. sigarayı da bikaç gün içip tadını alıp kafamı döndürdükten sonra bıraktım. demekki iraden çok güçlü sayılmaz reddetmemişsin bide uyuşturucu konusunda bu kadar emin konuşma, kontrol senden çıkabilir bazen, biyolojik bi olay "hım tadını aldım güzelmiş bırakmalıyım artık" mantığıyla hareket etme hiç[signature][hline]Boo, are you happy now?
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kanka sen iradene sahip çıkabilion mu?[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nargile güzeldir devam et kanka :D[signature][hline]Boo, are you happy now?
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 no smoking yes mutlu olmaking[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 İçmiyorum[signature][hline]:))) !!! ........................
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Sigara iyidir iyidir bağırsakları çalıştırır için... =)[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected]
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 içmekteyim[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra
hyde Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hayır duman avcısıyım ben[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Öne çıkan mesajlar