Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Band of Brothers-Kardeşler Takımı


MADBOY

Öne çıkan mesajlar

Beyler bu dizi yi biliyorsunuz trt 1 de veriliodu ve çok güzel bi diziydi tabi sadece 2. bölümünü izlemiştim ama 2 saatlik bölümleri falan vardı ve herşeyi süperdi yani er ryandaki çoğu özelliği taşıyan bir dizi düşünün zaten yönetmenleri tom hanks ve steven spielberg olunca kim izlemez. E tabi şimdi bitti verilmio ama gidin dvd cilerden alın her cd de iki bölüm var ve toplam 10 bölüm. Kiralarsanız daha iyi olur ben öyle yaptım aylarca etkisinde kaldım 2.dünya savaşındaki paraşütçüleri en iyi anlatan dizi zaten filmleri de geçer. Filmdeki askerlerin hepsi gönüllü ve piyadeler gibi bilinçsiz diiller yani sıradan asker diil paraşütçüler. Daima hep ön saflarda savaştılar ve kayıpları bayağı oldu yedeklenmeler oldu. Bu bir hikaye değil kelime kelimesine dediklerinin hepsi aynı ve gerçekte bunlar yaşandı. Hatta bölümler başlamadan önce o kişiler yaşlı hallerle röpörtajlara o savaşın nası geçtiğini zorluğunu fln anlatıyolar. Askerler gönüllü olup Georgia da Paraşütçü kampı Camp Toccoa daki zor eğitimde ve Currahee dağına koşarak hergün çıkarak başarı sağladılar ve ingiltereye tayin olup ordan uçaklardan hitlerin kalesi avrupaya normandiya çıkarması başlamadan 5-6 saat önce kendilerini attılar. Burdan sonra hollanda daki zor savaştan sonra bastogne daki buz gibi soğukta malzemesiz cephanesiz savaştılar ve çok ağır kayıplar verdiler ve ordan sonra hitlerin kartal yuvasına kadar berline kadar girdiler ve savaşın sonunu gördüler.

Bu diziyi çok güzel çekmişler sıradan er ryan özentisi gibi birşey falan değil ve diyaloglar çok iyi olmuş. Bence alıp izleyin eğer er ryanı beğendiyseniz. Tabi ilk bölümünden izleyin yoksa kişileri falan anlamazsınız. Bu arada bileceğiniz aktörlerden Friends dizisinden Herbert Sobel rolünde David Schwimmer ve Mark Wahlberg'in abisi Donnie wahlberg var diğerlerini çok tanımıyorum. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu dizinin divx ini şu anda indiriyorum 4 bölüm bitti :)
ama şu ana kadar yaptığım en uğursuz download normalde bir bölümün max 16 saatte bititrmem lazım ama herşey kitabına uygun yürümüyor. Neyse azimliyim 1-2hafta içinde bitiririm.
İsteyen olursa bana ulaşabilir boş cd verirlerse çekerim (boş cd kalmadı :) )[hline]NO PAIN NO GAIN
icq:108382340


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hemen download eticem Roswell'ler bitsin gayet baba bir dizi "er ryan'i kurtarmak" havasinda yonetmen tom hanks ve biliyoruz ki tom hanksin arkasinda spielberg var goruntu yonetmeni bile ayni galiba cunku renk tonlari fln cok benzer

simdi baktim kazaadan,off bolumleri cok uzun bunun downloadu bitmez![hline]Mors certa et hora certa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 11 August 2003 13:50 tarihinde demiş ki:
super ya o bi bolumu vardi adam koşuo koşuo alman kampını goruo bole 300 kişi başlıo vurmaya teker teker[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor the Wizard



Eft o crossroads bölümü. Orda yüzbaşı winters geceden sabaha askerlerle sabahlıyo ve oraya saldırı düzenlicekler kırmızı duman bombasını atıyo duman sızmaya başlayınca gelin arkamdan diyo kendisi önce koşuyo duman sızınca diğerleri gidio sora kamp var minik tümsekten çıkıyo bi asker görüyo ama çocuk gibi 15 16 yaşında falan şaşırıyo tak tak vuruyo sora yan tarafa bi bakıyo 300 alman falan Tak tak vurmaya başlıyo. Sonra yannız bastogne bölümü çok acıklı bide 6. bölüm çok kanlı. 6. bölümde söyliim dicem ama sölemiim sürprizi izleince görün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 yıl sonra ...
show tv'de dublajlı olarak izlemiştim, dublajda zırvalamışlardı resmen.

alman topçu bataryalarını imha etmeleri gerekiyordu o bölümde, ama ellerinde patlayıcı yoktu. topların namlularından içeriye el 3-4er tane el bombası atıp imha ediyolardı. el bombalarını attıktan sonra " deliğe ateş et!" diye bağırmalarına anlam verememiştim.

fire in the hole.. abv çevirmen gibi..

ama tekrar bi izleyeyim, gaza geldim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...