dooman Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 maç tahminini ve olası tribün faaliyetlerini tartışmayı bi forum 5-6 gün kaldıramıyorsa hiç takip etmeyin o zaman. tribünlere gelince, fenerliler eski açıkta numaralı tarafına ayrılan yerde izleyecek maçı. isviçre maçında konuştuğum bir gfb'li eleman fenerlilerin gizlice eski açığa gireceğini söyledi. ne kadar oluru var bilmem ama böle birşey büyük olaylar doğurur. tüm uA üni ve BH eski açıkta olacak. ayrıca kapalı'da dev bayrak organizasyonu biraz daha belli oldu. 5 metrekare yeni basım onlarca bayrak hazırlanıyor. yaklaşık 100 tane de numune resim mevcut. maç günü hepsini görürüz. eski açıkta da sopalı pankartlar yenileri eklenerek açılacakmış. güzel bir maç olması dileğiyle benim tahminim 3-1 veya 3-2 galatasaray. fenerbahçe 5 yıldır kazanamıyor samiyen'de ve bu maçların hiçbirinde iyi de oynayamadı. gs-fb derbisinde deplasman takımının şansı çok zayıf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 eski açığın numaralı kısmında durucakları ne alaka nerden duydun onu?kapalının yanında olsunlar[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 büyük bi heyecanla maçı bekliyorum..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 fenerin şow gecesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Fener'in işi çok zor, hele ki GS'de moraller yüksek ve çarşamba akşamı FB'de morallerin düşme ihtimalinin yüksek olduğu da hesaba katılırsa...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bence en iyisi milan maçı bitsin öyle konuşalım gs - fener maçını..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: TRA_GS, 21 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki: eski açığın numaralı kısmında durucakları ne alaka nerden duydun onu?kapalının yanında olsunlar yannış yazmışın kapalı kısmında duracaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Patos, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: hic mac oncesi yorum yapmiyorum ama yani objektif olan herkesinde gordugu uzere her turlu favori fb daumun buyuk hatalari olmasa gs nin hic sansi yok bile denir. ama derbi maci olusundan, gs nin daha cok ihtiyaci olmasindan, kendi taraftari onunde oynamasindan, fb de daumun olmasindan dolayi, bi yorum yapamiyorum. yorgunluk meselesine de hic katilmiyorum, daumun kazandirdigi en buyuk sey kondisyon. 3 senedir hicbir yorulma problemi ile karsilasmadi fb, 90dk mac izlemek lazim tabii bunlari bilmek icin. bi kac senedir pek zevkli gecmiyor gs maclari, futbol bakimindan. zevkli gectigi surece kimin yendigi onemli degil. Dikkat edersen son 6-7 senedir hemen hemen her seferinde favori takım kaybediyo fb - gs derbilerinde ama ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 o zaman favori gs[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Favori çıktığımız maçta 6 tane yemiştik, ben susuyorum futbolcular konuşsun ya da ben anlamıyorum ;)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 rofl =) ben gs'liyim ama tarafsız yorum yapıyorum. bizim stadda biz alırız deplasmanda da fener olur. bu senelerdir böyle şimdi de değişeceğini sanmıyorum. takımların performanslarında da çok büyük farklar yok her ne kadar fener'in kadrosu kat kat üstün de olsa bizden sonucta biz de başarısız değiliz ligimizde.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 inş. kazanırız kendi sahamızda! bakalım![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 3 tane Milan atar, 3 de biz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: -Wissy, 22 Kasım 2005 01:05 tarihinde demiş ki: 3 tane Milan atar, 3 de biz. hauaha.. 5 tane milan yer, 6 tane de siz :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Her ne kadar genelde bu derbide ev sahibi takım gülsede arada istisnalar olmuştur. en son 1999/2000 sezonunda,Galatasaray Fenerbahçe'yi Kadıköyde 2-1 yenmiş,Fenerbahçe'de Galatasaray'ı Alisamiyen'de 1-0 yenmişti. o yıldan itibaren bir yada iki beraberlik dışında hep ev sahibi takım galip gelmiş. Dünya standartlarının üstünde,zevkli bir maç olması dileğiyle.[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Siz Milan'a gol atın helal olsun[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Anelka faktörü var zorlu deplasman maçlarında...[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pepecura Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 GALATASARAY:5_0:fb neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 siz 6 senedir avrupanın a sından geçemiyosunuz.. hangi avrupadan bahsediyosun sen:) he geçen gün rizee deydinis orasınımı avrupa diye kastettin: avrupada olan biziz hatta yarın milanla maçımız var hatırlarsan geçmişe mazi derler.. pazaar günü başarılar sizee samiyendeyizzz:)[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 GS:0-FENERBAHÇE:6 olmadık şey değill:)[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Derbilerden önce o kazanır bu kazanır diye konuşmak çok saçma aslında.Her ne kadar Fenerin kadrosu gs a oranla çok daha günlü olsada , pazar günü kim daha formdaysa, kim daha iyi konsantre olmuşsa , şans faktörü kimin daha çok yanındaysa o kazanır.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Heheh en sevgdiğim derbi türü Gs-Fb. Ne stress ne sıkıntı parçalayın ulan birbirinizi bana ne :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aradaki çatlak 5 atarız 10 atarız laflarıda olmasa kavgasız gürültüsüz pazarı bulabiliriz heralde[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Anelka ve Alex'in oynayıp oynayamayacağı belli değil henüz, Alex GS maçında çok önemli değil ama Anelka olmazsa çok ama çok zor geçer Fenerbahçe açısından bu maç.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bir Beşiktaş taraftarı olarak Galatasaray kazansın diyorum :p Neyse ya olaysız bir derbi olsun dostluk içinde iyi oynayan kazansın ve bu örnek olsun (buna bende inanmadım ama :D)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar