deathcore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 [b]-Bir yilan 3 yil uyuyabilir. -Bal bozulmayan tek gidadir. -Ördegin sesi yanki yapmaz. -Denizyildizlarinin beyni yoktur. -Üzüm mikrodalga firinda patlar. -Insan yilda en az 1460 rüya görür. -Içtigimiz sular 3 milyar yasindadir. -Karinca iki hafta su altinda yasayabilir. -Insan kalbi dakikada 60-80 defa çarpar. -Üzümü mikrodalgaya koyarsaniz patlar. -Parmak izi gibi herkesin dil izi de farklidir. -"Pi" sayisinin bir milyarinci rakami 9'dur. -Dünyada insanlardan daha çok tavuk var. -Venüs saat yönünde dönen tek gezegendir. -Insanin kalça kemigi betondan daha saglamdir. -Hiçbir kagit 7 defadan fazla 2'ye katlanamaz. -Türkiye'de Mehmet adinda 1 milyon 229 kisi var. -Sabahlari elma kahveden daha fazla uykunuzu açar. -Yerçekimsiz ortamda mum alevi küre seklinde olur. -El tirnaklari ayak tirnaklarindan 4 kat daha hizli uzar. -Otomobil sayisi insan sayisindan 3 kat daha hizli artiyor. -Dogum gününüzü en az 9 milyon kisiyle paylasiyorsunuz. -Bir bardak sicak su, buzdolabinda soguk sudan daha çabuk donar. -Günde 24 saat sayi saysaniz, 1 trilyona ulasmaniz 31 bin 688 yil alir. -Dünyada bir yilda gerçek paradan daha fazla Monopol parasi basiliyor. -Eksi 90 derecede nefesimiz, havanin ortasinda donar ve düser. -Vücudumuzdaki tüm damarlari uç uca ekleseniz 19 bin 200 kilometre eder. -Çin'de Ingilizce konusan kisi sayisi Amerika'dan daha fazladir. -Elma, sogan ve patatesin tadi aynidir. Fark sadece tamamen kokularindan kaynaklanir. Aslinda hepsi tatlidir. -13 rakaminin ugursuz olarak bilinmesi nedeniyle ABD'de birçok otelde 13. katta oda bulunmaz. -En uzun boylu insan 1940 yilinda ölen 2,72 metre boyunda ABD'li R.P. Wadlow olmustur. -Kibrit kutusu büyüklügündeki altin külçesi yufka gibi açilarak bir tenis kortu büyüklügüne kadar yirtilmadan uzatilabilir. -Einstein 9 yasindan sonra akici konusmaya basladi. Aile onda zihin geriligi oldugunu bile düsündü. -Insan daha çok oksijen alabilmek ve vücudundaki karbon gazini bosaltmak için esner. -Insan bir günde 28-33 bin litre hava, 500-700 litre oksijen, 2 kilogram yiyecek tüketir. -Dünyanin en hizli kusu Bogazli Kirlangiç'tir. 3 saniye süreyle saatte 128 km. sürate ulasmistir. -Michel Jordan bir yilda Nike'den Nike'in Malezya fabrikasi personelinin hepsinden fazla para kazaniyor. -ABD, Ohio'da lisans olmadan fare yakalamak yasaktir. -Eger ayni zamanda aksirir, hiçkirir ve gaz çikarirsaniz, patlarsiniz. -Asik oldugumuzda beynimiz "phenylethylamine" üretir. Bu kalp atisinizi hizlandirir ve sizi mutlu yapar. Mu kimyasal madde çikolatada da vardir. -Uzayda yerçekimi olmadigi için astronotlar aglayamaz. Çünkü gözyasi asagi düsmez. -Birinci Dünya Savasinda Fransa ülkedeki tüm taksileri tüm taksileri devraldi ve askerler cepheye bu taksilerle tasindi. -1994 Dünya Kupasi'nda, Bulgaristan futbol takiminin 11 oyuncusunun hepsinin isminin sonu "OV" ile bitiyordu. -Sivrisinek kovucu spreyler sinekleri kovmaz, sizi gizler. Sivrisinegin alicilarini bloke ederek sizin orada oldugunuzu anlamalarini engeller. -Kahve sarhos bir insanin ayilmasina yardimci olmaz. Hatta çogu zaman alkolün etkisinin artmasina yol açar. -Kereviz yerken harcanan kalori,kerevizin içindeki kaloriden daha fazladir. -Bir pire, kendi büyüklügünün 150 kat yüksekligine ziplayabilir. Bu orani tutturmak için insanin yaklasik 30 metre ziplamasi gereklidir. -Klinik ölüm sonrasi insan 5 dakika içinde hayata geri getirilebilir. 5 dakika sonra beyin hücreleri ölmeye baslar, ama yine de bu süreyi 5 dakika daha uzatmak mümkündür. -Insan uzun süre bir böbrek ve bir akcigerle, midesiz, dalaksiz yasayabilir, ama karacigersiz bir dakika bile yasayamaz. -Bir kilo limonda bir kilo çilekten daha fazla seker vardir.-Soguk havalarda isinmak için alkol almak son derece tehlikelidir. Yüzeysel damarlarda genislemeye yol açan alkol bir süre kendinizi isinmis gibi hissetmenize yol açarken, vücudun isi kaybini kolaylastirir. Bu da donmayi çabuklastirir. -Macar Yanosh Voven ve karisi Sara dünyada en uzun aile hayati sürmüsler. Onlar 147 sene beraber yasamislar. Yanosh 172, Sara 164 sene yasamistir. Öldüklerinde en küçük çocuklarinin 116 yasi varmis. -En büyük kus yumurtasi devekusunundur. 15 - 20 santimetre uzunlugunda ve ortalama 1.7 kilogram agirligindadir. Kaynatilarak pisirilmesi 40 dakika sürer. -Kirpiler suda yüzer. -Salataligin yüzde 96'si sudur. -Sivrisineklerin 47 tane disi vardir. -Coca-Cola'nin orijinal rengi yesildir. -Çocuklar baharda daha fazla büyüyor. -Sigara çakmagi kibritten önce bulundu. -Sümüklüböceklerin dört tane burnu vardir. -Uranüs çiplak gözle görülen bir gezegendir. -Dünyadaki tavuk sayisi insanlardan fazlad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Ünlü Arap sairi Kahire üniversitesi profesörü Seyh Muhammed Abdul Ibrahim 150 yasinda vefat etmistir. 105 sene bekar yasamis. 105 yasinda evlendikten sonra 5 çocugu olmustur. yavaş.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Biliyodukk :) yalan yokk bazılarını biliyodumm[signature][hline]Rest In Peace.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 nah yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Sahi ilginç şeylermiş bende şu kağıdı katlamaya çalışıyorum 5 te kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ellerıne saglık cok guzel bır yazı olmus :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya boyle bi topik daha vardı ama yuzden daha fazla bole bilgiler vardı spoiler a alınmıstı hatta 2 3 mesaj boyunca bu bilgilerden vardı. onlar bana biraz lasımda aklında olan biri varsa ulastırabilirmi bana.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 açıldı bu topic aramaya inanalım[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 KAzların sesi yankı yapıyor kanıtladılar mithbustersda hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ben en çok buna 'oha' oldum; -Insan kalbi dakikada 60-80 defa çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kolanın orjinal rengi yeşil değildir. ayrıca karınca su altında hayatta yaşayamaz. bak suyun üstüne koy tamam yaşar. ama mesela çay tabağına su koy, içine karıncayı at, sonra üstüne ıslak peçete kapat. 10dk sonra aç bakalım yaşıomu? denenmiştir. BUSTED! :D[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 iyide havasız kalıo.ole balık bile yaşayamaz.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Macar Yanosh Voven ve karisi Sara dünyada en uzun aile hayati sürmüsler. Onlar 147 sene beraber yasamislar. Yanosh 172, Sara 164 sene yasamistir. Öldüklerinde en küçük çocuklarinin 116 yasi varmis. --- oha yaw bi hatuna bu kadar zaman nası tahammül edilir :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 -Sivrisinek kovucu spreyler sinekleri kovmaz, sizi gizler. Sivrisinegin alicilarini bloke ederek sizin orada oldugunuzu anlamalarini engeller. En ilginci bu olsa gerek. harikaymış[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: deathcore, 25 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki: -Macar Yanosh Voven ve karisi Sara dünyada en uzun aile hayati sürmüsler. Onlar 147 sene beraber yasamislar. Yanosh 172, Sara 164 sene yasamistir. Öldüklerinde en küçük çocuklarinin 116 yasi varmis. bbu kesin sıkış. 172 sene yaşayan adam yok dünyada...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 -Dünyadaki tavuk sayisi insanlardan fazladir. ve -Üzümü mikrodalgaya koyarsaniz patlar. İki kere yazılmış.Ya....ya...[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 -Hiçbir kagit 7 defadan fazla 2'ye katlanamaz. 9 kere katladım[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 mümkün değil katlamak :)[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 tam olarak kesinlikle katlanmaz 8(ben 8 diye biliyorum)'den fazla o_O imkansız! yoksa, yoksa yalan mı söylediler O_o[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 acılmıstı beaf[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 abı acıldıysa acıldı ya amma kasıosunuz kendınızı löl[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ohanes....[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Katlanır abicim katlanır. Bir gazete kağıdını al onu katla bakem kaç kere katlıcan!! İnce yapılı kağıtlarıda daha fazla katlarsın.. Bkn:Resim Kağıtlarının arasında ince şeffaf kağıtlar wardır..[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Kağıt türüne göre değişir. Mesela böyle tasarımcıların falan kullandığı şeffaf gibi bi kağıt var o bayağı katlanır a2 falan da bayağı katlanır yani tür belirtilmemiş kacıncı kalita kac milimetre hic...[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Korkuyla aynı anda yazmaya bailamışız demek ki araya biri girdi durdum bi dakka gecikmisim[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar