Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter hakkında.

ad3m

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar rogue class oynatıyorum hunter'la ilgili bir şeyi danışmak istedim sizlere.

Olay şu ;
Bugün oynarken gözüme bir hunter kestirdim ve direk CS+BS attım.Adam ölü taklidi yaptı ve kalktı tüm Combo pointlerim silinmiş !!!

Şansıma bir bug'mı oldu yoksa böyle bir şey gerçekten varmı?
Eğer var ise rogue class'ının hunter karşısında nasıl bir şansı var aceba?[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

feign death atıp combattan cıkmıs bu cok normal bişi[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 29 Kasım 2005 08:01 tarihinde demiş ki:
feign death atıp combattan cıkmıs bu cok normal bişi

İyide imp gouge talentine yönelip gouge vurduktan sonra 5.5 sn bekleyip combat moddan çıkıp stealth oluyoruz.Ve Combo point'ler sıfırlanmıyor.Neden hunter fd yaptığı zaman combo pointler sıfırlanıyor.Veya şöyle söyliyeyim CP'siz hunter kesebilecek bir rogue varmı?[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

valla benı bol bol kesıo rogue lar feign e fılan bakmadan melee de ozurlu olan hunter gıbı bır class ı kesemıyorsa o senın yetenegıne kalmıstır sonucta oyunun bır parcası bu ben feıgn attıgımda rogue umusamadan bı debufflar atıp kesıo benı valla su anda test serverda alteracdayım hunterla bır tane rogue alamadım daha[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

combat point biriktirmeye oynarsan alamazsin zaten. ambush+bs acip kidney koy, gauge'layip stealth'e gec. yaklasik olarak nereye trap koydugu bellidir zaten, iyi birisiyse trap'i arkasina alir, aptalsa onunde tutar. zaten izliyo olacaksin yerini anlarsin. arkasi bossa gider bi daha ambush+bs+cp/evis yaparsin olur zaten. yok trap arkasindaysa CS ile acarsin, 1 SS vurup cp/evis yaparsin yine. sikisirsan gauge koyman zaten isini kolaylastirir. ha bi de stealth'e gectikten sonra adamin yanina gitme hemen. bekle flare'i kullansin ondan sonra gidersin.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım adama vurduğunuzda trap olayı kapanıyo milletse defalarca kullanıyo (bknz yukarda kombo yazan arkadaş) bunu nasıl yapmaktasınız? trap adama vurmadan koyduğunuz bişey canınızı kurtarıyo gerçekten ama 1 kerelik bidaha adama vurduğunuz için koyamıyosunuz bunun bi yolumu var yoksa buraya yazanlar ezberemi konuşmakta?[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 29 Kasım 2005 08:35 tarihinde demiş ki:
feign death / freezing trap / uzaklas / hunters mark / aimed shot / concussion shot / feign death / freezing trap / uzaklas / aimed shot / concussion shot ...... / gg

:)

bide petle stun yap.[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oktayca, 29 Kasım 2005 09:16 tarihinde demiş ki:
benim anlamadığım adama vurduğunuzda trap olayı kapanıyo milletse defalarca kullanıyo (bknz yukarda kombo yazan arkadaş) bunu nasıl yapmaktasınız? trap adama vurmadan koyduğunuz bişey canınızı kurtarıyo gerçekten ama 1 kerelik bidaha adama vurduğunuz için koyamıyosunuz bunun bi yolumu var yoksa buraya yazanlar ezberemi konuşmakta?

feign death combattan cikarior combbattan cikardigi icin trapte aktif oluo tekrar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu makroyu dene, rougelara karsi cok lezizdir. Ping yüksek olunca calismiyor bazen.

Melee (Scatter range icinde):

/script PetPassive()
/script PetFollow()
/cast Scatter Shot
/cast Feign Death
/cast Icetrap (rank x)

Range disinda ise:

/script PetPassive()
/script PetFollow()
/cast Feign Death
/cast Icetrap (rank x)[signature][hline]NE Hunter of INVADORIA
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

eogualar bısı atıo ıncapacıtate galıba 30 sn gıbı abuk bır sure degıl harıekt etmek feıng bıle cekemıyorum herıf kesıo benı o arada :)[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

nerdeee hehe DoT lar devam edıyor aynen hatta abzen feign atıyorsun az canın varken DoT tan geberıyorsun party den kes hadı kalk fılan dıolar oysa feign death olmus real death arada

feign ın bıkac yararı var
PvE de yaratıgın sana olan aggrosunu sıfırlıyor combattan cıkarıyor

PvP dede dıyelım admaın bırı senı targetledı buyu cakıyor feıgn atınca target kayboluyor halıyle 2-3 sanıye kazanıyorsun karsındakı mongol sıe oldugunu sanıp devam edıyor bazen dıkkatsızlıkelrıne gelıyor fılan kalkıp ceeeee yapıyosun OMFG oluyolar[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

walla fd trap olayi eskiden cok iyiydi trap resist olayi geldikden sonra kullanmaz oldum adami ilk kez trape aliom 3 snyede icinden cikio kurdugun sistem allak bullak oluo hunter rogue kesmek istedikten sonra fd yada trap kullanmadanda keser. Ister ilk rogue saldirsin ister hunter koyarim wing clipimi sonra scatterimi cripling warsa trinketime basar rogue a bye bye yaparim wing clipden cikip yanına gelene kadar genelde oluyorlar =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 29 Kasım 2005 08:35 tarihinde demiş ki:
feign death / freezing trap / uzaklas / hunters mark / aimed shot / concussion shot / feign death / freezing trap / uzaklas / aimed shot / concussion shot ...... / gg

:)

FD nin cooldown u 10 sn ye deil abi yetmiyo 2. FD ye ama evet rogue un hunteri kesmesi zor ben hunterla bi kere adam aimed girdi 900 hp vardı 880 vurdu 20 HP ile kaçtım çıldırmıştı biliyorum adam başka bi acc den horde açıp küfretmişti ahaha :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter vs Rogue a donmus bu olay.
Ben ve arkadaşım lvl 20 den itibaren beraber kasmaya basladık ve yüzlerce duel yaptık her lvl da. O rogue ben Hunter. Cp yoksa silahında hepsini ben alıyordum. Cp sürdüğünde %50 oluyordu şanslar. Pvp olayı için zaten herkes bişeyler yazmış ben yazmaya gerek duymuyorum. Lvl 40 tan sonra ben mail giymeye başlayınca Cp sürse bile %80 ben alıyordum.
Rogue vs Hunter lvl 60 ta şanslar %51 rogue %49 Hunter alır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Just4u, 29 Kasım 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
Hunter vs Rogue a donmus bu olay.
Ben ve arkadaşım lvl 20 den itibaren beraber kasmaya basladık ve yüzlerce duel yaptık her lvl da. O rogue ben Hunter. Cp yoksa silahında hepsini ben alıyordum. Cp sürdüğünde %50 oluyordu şanslar. Pvp olayı için zaten herkes bişeyler yazmış ben yazmaya gerek duymuyorum. Lvl 40 tan sonra ben mail giymeye başlayınca Cp sürse bile %80 ben alıyordum.
Rogue vs Hunter lvl 60 ta şanslar %51 rogue %49 Hunter alır.

LvL 60 da hunter 80-85% rogue 10-15% daha fazla deil daha beni serverda alan 1 rogue var...[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...