Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rich Thorium ve Arcane Cyrstal

Smthrill

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar selam.Ben lvl 58 olup AR'yi umutsuzca arzuluyyan bir warrior'um. :( AR almaya karar vermemle beraber rich thorium farmlarına başladım.İlk hafta 7 tane cyrstal düşürdüm.Fakat bu son hafta geçen hafta bulduğum rich thoriumların 3 katı kadar rich thorium farmladım ve cyrstal bulamadım.Şimdi blizz bunların %5 düşme ihtimali olduğunu söylüyor.Bunun tüm dünyadaki rich thoriumları eşit olarak kapsadığını söylüyor.Fakat bence eliteve daha yüksek lvllı mobların bulunduğu yerlerdeki madenlerin daha yüksek drop rate'leri var.AR için daha yolum uzun ve ben 20 cyrstali tamamlamamın imkansız olduğunu anlayıp para kasmaya başladım.
Son olarak bu krsitallerin diğer forumlardaki fiyatları nasıldır.Bizde 20 gold civarında fiyatları.Pahalı bir serverda olduğumu düşünüyorum da
Sosyal ağlarda paylaş

elit moblarla alakasi yok. winterspringde benim arkadasim kasiyordu darkwhisper gorgeda kendileri 60+ lvl elite. bir kere bile dusuremedigini soyluyor. halbuki winterin girisindeki ve everlookun yakinindaki fulborg kamplarindaki spawn noktalarindan cikardigini ve tyrshand ve den baska arkadaslarim cikardi. sans isi :)

ekleme: arcane crystal burning legionda 10 golda dustu. 3 golda falanda transmute yapmaya basladi millet iyice cigrindan cikti :).

[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

[Bu mesaj Darklight1903 tarafından 28 Kasım 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

BL'de fiyatlar çok fazla düştü ve bu durum beni üzüyor... Daha 1 ay önce arcanite bar'ların fiyatı 35 g'den aşağı düşmezken şu anda 12-13 g oluverdi... Serverda lvl60 sayısı arttıkça epic binek almak uğruna insanlar para kasmaya başlıyor ve düşürdükleri itemleri değerinin çok altında satmaya başlıyorlar... üzücü bir durum...

Ama en azından daha weapon olarak fiyatı çok düşen bir item görmedim...[signature][hline]"The Wolf Brotherhood"

My Hero, Shan'do Stormrage...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 28 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
2 haftadan kısa bir surede surekli kaybeden horde ile gunjde 1.5 saatten 2 oyun yane max max 30-40 saat game timeda aldım TuF u .

Artı olarakta hayvan gibi honor aldım

Ben 4 haftada gunde 3-4 AV ile alamadim daha Bone. Hatta daha exalted olamadim :) Nasil basardin?? :)[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney-Retired
Hilton Sydney-Bar Team

Sosyal ağlarda paylaş

kazaninca 8k gibi bir sey aliyodun sanirim baya oldu girmeyeli. ama kestigin adamlar bazilari ranksiz bile olabiliyor. ab ye tek basina girdigini dusunursen 300honor point per player yerine av de 3 le 14 arasi falan honor aliyosun :D[kisi basina] ab daha makul honor kasarken.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

sungur sole diyim
kabaca her oyunda
500 rep alıyorum

en onemli trick sabah 5 bile olsa acılan oyunun ilk 10 dakikasına girip sorna uyumak
cunku her oyunun ilk 10 dakikası herkes bi ocneki oyundan kalan trinketları onduruyo

toplam 3+3+6+21= 33 k -1= 32 k rep lazim
gunde 1 k aldım ben yaklasık
3 veya 4 defada kazandım ki kazandıgım seferlerden 3500 e yakın rep aldım
1000 civarı questlerden aldım
bide işte 3 oyunda bir trinketlardan 125 aldım
yane gayet bitti[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm anladim Bone. Bizim serverda kazanamadigi icin alliance sagolsun benim oyle bi sansim yok tabi. Rep su an Honored (11562/12000) benim cantada yaklasik 500rep edecek item-kolye vs var ama vermiyorum daha. Su siralarda honor kastigim icin sirf AB deyim, bu nedenle durdu AV. Zaten arcanite reaper aldim o idare eder beni bi sureligine..[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney-Retired
Hilton Sydney-Bar Team

Sosyal ağlarda paylaş

@Smthrill
bak AR la felan la hic ugrasma ,İce barbed ya da Unstopable de alamam diyorsan cok kolay bir alternatifin var ,
oda Barbarous Blade , DM north King Gordok drop.
aha şurda da bir göz at:
www.thottbot.com/?i=35869

AR la nerdeyse aynı ve son Patch ten sonra Ar dan cok daha iyi oldu .özellikle sword spec .

DM north farma başla sen bence.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 29 Kasım 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...