Smthrill Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Arkadaşlar selam.Ben lvl 58 olup AR'yi umutsuzca arzuluyyan bir warrior'um. :( AR almaya karar vermemle beraber rich thorium farmlarına başladım.İlk hafta 7 tane cyrstal düşürdüm.Fakat bu son hafta geçen hafta bulduğum rich thoriumların 3 katı kadar rich thorium farmladım ve cyrstal bulamadım.Şimdi blizz bunların %5 düşme ihtimali olduğunu söylüyor.Bunun tüm dünyadaki rich thoriumları eşit olarak kapsadığını söylüyor.Fakat bence eliteve daha yüksek lvllı mobların bulunduğu yerlerdeki madenlerin daha yüksek drop rate'leri var.AR için daha yolum uzun ve ben 20 cyrstali tamamlamamın imkansız olduğunu anlayıp para kasmaya başladım. Son olarak bu krsitallerin diğer forumlardaki fiyatları nasıldır.Bizde 20 gold civarında fiyatları.Pahalı bir serverda olduğumu düşünüyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 elit moblarla alakasi yok. winterspringde benim arkadasim kasiyordu darkwhisper gorgeda kendileri 60+ lvl elite. bir kere bile dusuremedigini soyluyor. halbuki winterin girisindeki ve everlookun yakinindaki fulborg kamplarindaki spawn noktalarindan cikardigini ve tyrshand ve den baska arkadaslarim cikardi. sans isi :) ekleme: arcane crystal burning legionda 10 golda dustu. 3 golda falanda transmute yapmaya basladi millet iyice cigrindan cikti :). [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 28 Kasım 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 20-30 arası gününe göre değişiyor bizde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 10 gold'a 10 tane yollama imkanınm var mı frostwhisper'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 2 aydir bir tane dusmedi. miner adam AHden alisveris yapar oldum deli olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 BL'de fiyatlar çok fazla düştü ve bu durum beni üzüyor... Daha 1 ay önce arcanite bar'ların fiyatı 35 g'den aşağı düşmezken şu anda 12-13 g oluverdi... Serverda lvl60 sayısı arttıkça epic binek almak uğruna insanlar para kasmaya başlıyor ve düşürdükleri itemleri değerinin çok altında satmaya başlıyorlar... üzücü bir durum... Ama en azından daha weapon olarak fiyatı çok düşen bir item görmedim...[signature][hline]"The Wolf Brotherhood" My Hero, Shan'do Stormrage... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 AR ile ugrasma. NERF'ten sonra o kadar ugrasa deyecek bir sey degil. Git IBS al sonra da ZG yapip Zinrokh'a gec.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Abi cidden anlamıyorum nedir bu AR merakı. AR icin urastıgınızyane para veya maden kastıgınız zamanda AV ye girseniz exalted olup TuF alırsınız. Bırakın yalan bisi AR ya[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 AV'de unstoppable force peşinde koşturmak kesinlikle daha makul bir iş. 2-3 haftada alabiliyorsun yeterli süre oynarsan.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 2 haftadan kısa bir surede surekli kaybeden horde ile gunjde 1.5 saatten 2 oyun yane max max 30-40 saat game timeda aldım TuF u . Artı olarakta hayvan gibi honor aldım[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: BonePART, 28 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki: 2 haftadan kısa bir surede surekli kaybeden horde ile gunjde 1.5 saatten 2 oyun yane max max 30-40 saat game timeda aldım TuF u . Artı olarakta hayvan gibi honor aldım Ben 4 haftada gunde 3-4 AV ile alamadim daha Bone. Hatta daha exalted olamadim :) Nasil basardin?? :)[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Tamam AV kas diyorsunuzda FW de 50 defa girdim AV ye yok ally dağılıyor AV'de.Perişan ediyorlar bizi.Sırf o yüzden IBS de alamıyorum o görevin değişmesiyle.Benim için en makul AR gibi gözüküyor.AV de kazanmadan çok honor vermiyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 FW de Bg lerde basari beklemiyceksin.. Sukan in pre made i birazcik dayaniyor AB de ama sonuc hep ayni... Sen devam et AR icin arcane crystal toplamaya ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kazaninca 8k gibi bir sey aliyodun sanirim baya oldu girmeyeli. ama kestigin adamlar bazilari ranksiz bile olabiliyor. ab ye tek basina girdigini dusunursen 300honor point per player yerine av de 3 le 14 arasi falan honor aliyosun :D[kisi basina] ab daha makul honor kasarken.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sungur sole diyim kabaca her oyunda 500 rep alıyorum en onemli trick sabah 5 bile olsa acılan oyunun ilk 10 dakikasına girip sorna uyumak cunku her oyunun ilk 10 dakikası herkes bi ocneki oyundan kalan trinketları onduruyo toplam 3+3+6+21= 33 k -1= 32 k rep lazim gunde 1 k aldım ben yaklasık 3 veya 4 defada kazandım ki kazandıgım seferlerden 3500 e yakın rep aldım 1000 civarı questlerden aldım bide işte 3 oyunda bir trinketlardan 125 aldım yane gayet bitti[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hmm anladim Bone. Bizim serverda kazanamadigi icin alliance sagolsun benim oyle bi sansim yok tabi. Rep su an Honored (11562/12000) benim cantada yaklasik 500rep edecek item-kolye vs var ama vermiyorum daha. Su siralarda honor kastigim icin sirf AB deyim, bu nedenle durdu AV. Zaten arcanite reaper aldim o idare eder beni bi sureligine..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sungur orda bi anama hatası olmus surekli kaybeden horde dedim ya bende hordum yane surekli kaybederek 2 haftada aldım kazansak 4 gudne felan biterdi[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 @Smthrill bak AR la felan la hic ugrasma ,İce barbed ya da Unstopable de alamam diyorsan cok kolay bir alternatifin var , oda Barbarous Blade , DM north King Gordok drop. aha şurda da bir göz at: www.thottbot.com/?i=35869 AR la nerdeyse aynı ve son Patch ten sonra Ar dan cok daha iyi oldu .özellikle sword spec . DM north farma başla sen bence.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 29 Kasım 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hunter Weapon o. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 O silahi kisa bir süre kullandim ve dmg i cok dengesiz ve warrior silahi icin fazla hizli. Ice Barbed Spear en iyi mavi ve kolayca elde edebiliniyor[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 son durumda IBS icin ne yapmak lazim?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 1 kere AV kazanmak yeterli. Instant attack nerfünden sonra AR'ye 20 arcanite vermek cok anlamsiz artik. IBS bedava ve almasi kolay. AV exalted kasip TUF a gecicen sora iste mis gibi.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 İşte sorun orda sadece 1 kere bile AV kazanılmıyor Frostwhisper'da :) Bu arada tüm cevaplar için teşşekürler.Dünkü gözlemlerime göre bizim serverda da arcane cyrstal fiyatları düşmeye başladı 3-4 gold kadar düştü bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Aldim ben artik arcanite reaperi cok gec ama sagolun yinede :) Bide ben DM-scholo strath vs gibi instancelara artik gitmek istemiyorum o nedenle parayla alabileceklerimin en iyisini aliyorum..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar