Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahn'Qiraj ve silah görünümleri

Enots

Öne çıkan mesajlar

yaw bunlara mı koymuyorlar sadece bilmiyorum ama bu yeni instance ların item setlerinde hiç gun olmuyor, neden yaw ?
bak iki tane bow var mesela ilk resimde...

bir de bu yeni 40 kişilik raid instance la tier3 setler gelmeyecek değil mi ? pek bilgim yok bu konuda da :)...[signature][hline]Makhaon
Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]

[Bu mesaj kfg tarafından 25 Kasım 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya wissy dmeişti sanırım ve katılıyorum kardeşim bugdan mount mu olur. huylusu var huysuzu var. belki kıl oluoz. ben hiç sevmem böcek :D zaten dungeon da girmem. tek duam yeni bglerin birinde böcek görmiim[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 26 Kasım 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
ben bunların ufacık hive'larına girerken tırsıyorum instance'da altıam ederim, ulan bide tank iyimi...

Delikanlı Dwarf korkmaz!
:P
bi elf magraya girecekde cüce korkacak heh[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ulan bocek yuzunden halflıfe oynayamadım napıcam ben sındı[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

silahlar irenç ötesi oyun zate tamamen itema dönmüş durumda bide yenilerinde özelliklerde abarır iice.
use: instant kill all nearby enemies falan olur

bari para karşılığı bizim inventory e koysalar bu eşyalarıda almak için uraşmasak:P[signature][hline]Guild Wars
Sardius Dracus-warrior/monk
WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
Sardokar-Human-Paladin
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

O_o onlar ne yaa öhh yane acc. dondurduğum göne lanet olsunne diyem. Exp. geldiğinde açmam artık Allahın emri oldu :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
Sosyal ağlarda paylaş

bocek sorun degil...

murlocli end-game instance gelsin gorecem ben herkesi :P[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...