Enots Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lightsaberlari da expansionla eklicekler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Şu ortasında göz olan baltayı isterim. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 2H axeler ve stafflar güzelde gerisi hoşuma gitmedi.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall [Bu mesaj Rock tarafından 25 Kasım 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Üzerinde böcükümsü bişi olan balta mace gibin şey hoşuma gitti bide ortasında gözolan balta gerisini bende pek beyenmedim gerçi stafflarda fena deil[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yaw bunlara mı koymuyorlar sadece bilmiyorum ama bu yeni instance ların item setlerinde hiç gun olmuyor, neden yaw ? bak iki tane bow var mesela ilk resimde... bir de bu yeni 40 kişilik raid instance la tier3 setler gelmeyecek değil mi ? pek bilgim yok bu konuda da :)...[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 25 Kasım 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 mor nedense bana e$cinselligi cagristiyor.butun silahlarda mor. hmm..[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Blizzard bizi şaşırtmaya devam ediyor ve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Blizzard bizi şaşırtmaya değilde altına vermeye devam ediyor go honey go altıma aprilla isterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 üst resim, en sağdaki staff gandalf'ın asasına benziyor. druidime istiyorum ondan bir tane. ayrıca yine üstteki resimde, altta soldan ikinci balta half-life'dan kaçma gibi =) çok hoş olmuş.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya wissy dmeişti sanırım ve katılıyorum kardeşim bugdan mount mu olur. huylusu var huysuzu var. belki kıl oluoz. ben hiç sevmem böcek :D zaten dungeon da girmem. tek duam yeni bglerin birinde böcek görmiim[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aynen valla sırf şu börtü böcegi görmiyim die silithus a un goro ya falan gitmez olmustum ne zamandır.[signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ben bunların ufacık hive'larına girerken tırsıyorum instance'da altıam ederim, ulan bide tank iyimi...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 girişine rasladım bgn tırstım :D böle köklerle kapalı kapısı[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 57 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Cuce, 26 Kasım 2005 01:25 tarihinde demiş ki: ben bunların ufacık hive'larına girerken tırsıyorum instance'da altıam ederim, ulan bide tank iyimi... Delikanlı Dwarf korkmaz! :P bi elf magraya girecekde cüce korkacak heh[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Off off... Bocek off...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ulan bocek yuzunden halflıfe oynayamadım napıcam ben sındı[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Dayablo 2 oynarken, chapter 2 deki su salak bocekleri keserken benide bir igrenme almisdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bütün oyunda benimde en nefret ettiğim diyebileceğim mob türü böcekler. Muhtemelen hep elite olanlarına rastldığımdan olabilir ama sevmiyorum arıya benzeyenlerini özellikle.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 silahlar irenç ötesi oyun zate tamamen itema dönmüş durumda bide yenilerinde özelliklerde abarır iice. use: instant kill all nearby enemies falan olur bari para karşılığı bizim inventory e koysalar bu eşyalarıda almak için uraşmasak:P[signature][hline]Guild Wars Sardius Dracus-warrior/monk WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 O_o onlar ne yaa öhh yane acc. dondurduğum göne lanet olsunne diyem. Exp. geldiğinde açmam artık Allahın emri oldu :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bocek sorun degil... murlocli end-game instance gelsin gorecem ben herkesi :P[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Valla benim gercek hayattada bocek fobim wardir ama bu uysal gibi gozukuor adamin altinda belki binebilirim tabi bi tane daa epick parasi kasarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hmm bu silahların hiçbiri pek orjinal olmamış birbirine çok benziyor renkleri modellemeleri falan böcekimsi bi havası var:P gerçi o ortasında göz olan axe i sevdim çift taraflı hani off o olsa negüzel olur bahse varım o Dark Edge of Insanity dir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 o Undead ın bindiği böceği herkez alabiliyosa gnome da görmek istemiyorum taurendede...[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar