Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bir görüşünüzü almak istiyorum.

Matis

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar;

Önemli; Kesinlikle uo, wow karşılaştırması yapmıyorum.

5-6 yıl boyunca ultima online oynadım. (gece-gündüz) bu kadar uzun oynamamın sebebi şu olsa gerek! Harika pvp sistemi! (en azından benim için) 1,5 yıl önce iyice yerlere serilen kalitesiz playerlar yüzünden bıraktım.

World of warcraftı çıktığından itibaren uzaktan takip etmekteyim. Çevremde wow oynayan bir tanıdğım olmadığı için msn listemdeki wow oynayan arkadaşlara wow nasıl bir oyun, beyendin mi? dediğimde bana hep şu cevaplarla geliyorlardı.

Wow un amacı sadece lvl atlamak mıdır? Açıkcası benim için bir karakteri kasmanın 1yıl dahi sürse bile sıkılmadan karakterimi tamamlayabilirim. (asıl zevkli kısmı bu değilmidir zaten!) Ama şu var ki! karakteri tamamladık, mükenmel ötesi questler de bitti.(karakteri bitirdikten sorna quest olayları devam ediyor mu bilmiyorum) (ve role playi de çok severim. demeden edemicem). Yani şuraya varmak istiyorum. yukarıda bellirttiğim ultima gibi bir pvp sistemi bulunmakta mı? Çünki oyunun devamlılığını sağlayan pvp sistemidir. yoksa lvl i yüksek olan %100 yener mi mantığı bulunmaktamıdır. Hani şu Ko dedikleri oyun gibi bir mantığımı var! (hoş o oyunuda yüklemek için 1 gün, makinemden kopmle silmek için 30dk gerekti.)

Wow hakkında bilgi almaya çalıştığım kişiler karakter kasmaktan bile sıkılan kişiler oldukları için onlardan oyunun tam ruhunu alamadım. (sıkılan arkadaşlar lütfen kızmasın sadece bir görüş) Bu yüzden pati wow bölümüne bu mesajı yazıyorum.

Konuyu toparlarsak. World of warcraft hızlı başlanıp, çabuk bitem bir oyunmudur? Karakterimi bitirdikten sonra beni neler bekliyor. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen neden hala almaadın cd yi kafa attimmi sana ?
Kişiden kişiye değişir sistem sürekli yenilenen yeni eklerler zindanlar pvp alanlari ödülleri ile sürekli değişen bi sistem sen bilirsin ben öneririm başla

Matıs> Dur mass curse atayim kill gelir.

Osman newbie long swordumu aldi vermiyor gm bey![signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 28 Kasım 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
Sen neden hala almaadın cd yi kafa attimmi sana ?
Kişiden kişiye değişir sistem sürekli yenilenen yeni eklerler zindanlar pvp alanlari ödülleri ile sürekli değişen bi sistem sen bilirsin ben öneririm başla

Matıs> Dur mass curse atayim kill gelir.

Osman newbie long swordumu aldi vermiyor gm bey!

konuşma olm sen benle bloke mi ettin beni ne anlamadım. hiç online göremiyorum.

Regalya> Soldan 5, sağdan 10 adam geliyordu... hepsine birden impor, impor, impor...

hahaha özelettin kendini çağlarcım...
Sosyal ağlarda paylaş

pvp sistemi sole item i ii olan alır assa .. hemen hemen her class ın bi karsı class ı var ona karsı cok ustun deilse itemların öldürmek için cok cok urasman gerekiyor ..
yani pvp konusunda bekledini bulamasın uo daki pvp cok cok daha zevkli ..
ama pve de her oldurduugun boss ta sevinc cıglıkları atıp yeni itemlar için ellerini ovusturabilirsin .. yeni zindanlar falan o konuda sıkılmıosun ama bi yerden sonra oyun high level instance a gir cık repair parası toplaya donuo bence..
pvp ranking yetenek den cok .. zaman ve ii bi takım yani level kasmak la aynı seyh gbi ..
kısacası evet sıkılırsın .. 5-6 sene oynamayı bekleme.. 1 sene goturur ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Noyanh, 28 Kasım 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
pvp sistemi sole item i ii olan alır assa .. hemen hemen her class ın bi karsı class ı var ona karsı cok ustun deilse itemların öldürmek için cok cok urasman gerekiyor ..
yani pvp konusunda bekledini bulamasın uo daki pvp cok cok daha zevkli ..
ama pve de her oldurduugun boss ta sevinc cıglıkları atıp yeni itemlar için ellerini ovusturabilirsin .. yeni zindanlar falan o konuda sıkılmıosun ama bi yerden sonra oyun high level instance a gir cık repair parası toplaya donuo bence..
pvp ranking yetenek den cok .. zaman ve ii bi takım yani level kasmak la aynı seyh gbi ..
kısacası evet sıkılırsın .. 5-6 sene oynamayı bekleme.. 1 sene goturur ..

Bende bunu duymak istiyordum. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

az oynayacaksın bu oyunu.. öyle haraslayarak oynarsan çabuk sıkılırsın. önce krakteri geliştireceksin sorna eşylaarı toplayıp sorna da pvp de rütbe alacaksın..

zaten genelde en üst rütbeye gelenler oyunu bırakıyor neredeyse.

ben az oynuyorum pvp de yapıyorum kafa da alıyorum eğleniyorum :)

ve evet mesela lvl 60 karakter lvl 40 karakteri çık rahat keser.. hoş ben 52 şaman iken 58 dur,id alıştım hoş olmuştu :P[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

eger pvp sewiyosan senin icin oyun asla bitmez abi her charı 1 v1 de alırsın sonra acaba tek basıma 2 adam alabilicem mi en zor warriror alıyorum (misal werdim aklıma ilk gelen) acaba aynı anda bi warriro bi mage alabilirmiyim ondan sonra acaba 2 warrior alabilirmiyim gibi uzar gider tabi biyerde tıkanırsın mutlaka ama olsun[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Uo bir efsanedir.Pvp acısından son gelen ek paketlerle pve de baya iyi olmuştu.Ama her hangi birisi çıkıp Uo nun yerini dolduracak bi oyun sorarsa ;çıkmadı çıkmayacak.Bu konuda her uo oyuncusu aynı fikirdedir ve bence de yanılmıyorlar.Çünkü uo class race oyunu değil skill oyunuydu bunu artık ayırmak lazım :).Wow ise Elder Scrolls serisi Morrowindin online dönüşümü ve biraz geliştirilmişi diyebiliriz.Hatta bu geliştirme o kadar büyük ölçüde bile değil.

Wow ayrı bir taddır,su an coklu oyunculu oynanan oyunlar genelde birbirine benzer yapıya sahip ve benim fikrim en basarılısı wow.
Sosyal ağlarda paylaş

bıraz ters olucak belkı ama bende UO yu yenı bırakıp baslamsıtım wow a ve kendı goruslerımıde belırtıyım
UO denılen meretı ben beta testınden berı oynarım degısımını gozumle gordum fılan
UO PvP si ile WoW un PvP si kıyaslanmaz bence cunkı WoW dakı PvP cok daha kalıtelı ve cogu zaman tekduze olmaktan cıkıyor benım ıcın en azından
UO da PvP kac kovala idi helekı warrior isen amelelık tamamen archer ısen gene kac kovala mage ise an ex por cat kaldın yerındeTP kullan kac gene an ex sonra hep aynı kombolar ve gıttın
ultımada item onemli diildi AoS gelene kadar sonra bır ıtem dalgası cıktı ınsure hedehodo geldı ve ılk adam gıbı end game dungeon ı geldı UO nun doom
Doom dungeon komple gerızekalılıktı yuzde 2 sansla cıkan artıfactler ıcın mılelt gunlerce doomdan cıkmadı doom un ıcınde cıkan kavgalar,yaratık cektı ustume sıkayetlerı,PK larda doom a gırsın geyıklerı champ olayalrıda oyleydı bazen saatlerce kasardın senden cok daha guclu bırkac adam gelır hepınızı keser son anda alırdı champı haksızlık dıyıncede adam bul sende kaptırma champını derlerdı vs vs

UO nun belkıde en kotu oldugu taraf ve ınsanalrı PvP den en cok sogutan taraf UO da ölmek cok pahallıdır
bir defa ölürsen sana bunun maliyetı bellı mıktar fame in, binegin reglerın potıonların bandajların eskıden butun ıtemalrın dı ınsure sıtemı geldıgınde ıse ustuste cok olmek dırek bankanı bosaltırdı

UO da PvP yapan 4-5 tıp vardı maxımum eskıden tank mage sonra necro mage healer mage vs ama cogunlukla mage agırlıklı ıdı magelerın buyulerı ıse tamamen kısıtlı ıdı PvP de

ve en muhımı PvP nin factionda degılsen bır anlamı yoktu bır kazancın yoktu PvP den

craft konusu ayrı bır olaydı herkes mecburen craft char acardı skılelr lımtılıydı ve kasma dedıgımız olayı moblarla dııl amele gıbı arkadasınla veya kendı basına yapardın genelde

quest vs hak getıre oldugundanda yaratık kesmenın bı manası yoktu oyuna basladıgında zaten en zayıf yaratıkalrı bıle kesemıycek durumda olurdun
eger tek basına oynuyorsan kendı basına gelısmen ımkansız gıbıydı nerdeyse bu bakımdan

UO adaletsızdı bır nevı PvP yapmak ıstıyorsan PK olsun Order Chaos olsun faction olsun muhakkak kendını sehrı ıcınde bıle acık hedef halıne getırırsın

wow a bakalım bıde

ılk once wowda oldugun cesedıne gıdebılrısen mezardan hıcbır kaybın olmuyor buda halıyle PvP ye baya bır tesvık edıyor cunkı UO gıbı bankanı bosaltmıyor PvP
soyle ornek erıyım UO da PvP yı hıc sevmezdım PK charımda max 300 kıll fılandı
WoW da ıse yenı basladı mdaha level 40 ım ve 1 ayda 1500 kill i gectım cunkı PvP yı baya zevklı buldum her oldugumde vendordan tonla reagent almıyorum varmı dahası :)

Questler zaten level kasarken yardımcı oluyorlar manasızca yaratık kesmenı onluyorlar

e horde vs alliance tam oturmamıs oslada oyuna baya harıekt getırıyor PvP serverında oynamadıgım halde hemde
Battlegroundlar var bır defa cok zevklı takım oyunu ıstıyor BG de kazanabılmek ıcın buda ısı cıddıye almana yarıyor

level 60 a kadar bence PvP nın zevkını cıkarırsın eger ıyı bır realm e dusersen PvP realmlerı o bakımdan bence daha kapalı bıraz dusuk levelsan yuksekler tarafından avlanma ıhtımalın var daıma cogu oyuncunun hosuna gıdıyor bu heyecan altında yasamak ama ben ıstedıgım zaman PvP yapmak ıstedıgım ıcın normal realm sectım mesela battlegroundlar veya aksamalrı koylere fılan duzenlenen rando mraıdler ıcın ılla 60 olmana gerek yok aksıne dusuk elvelken cok daha zevklı oluyor :)

ınstance dungeonlar saatlerce kastıgın dungeonlara rakıp factıon ın gelıp konmasını veya bırıelrının gelıp nane olmasını engellıyor sadece kendı sectıgın adamalrla gırıyorsun ıcerı

end game e gelınce lvl60 olduktan sonra yapıcak cok sey var
oyunun ozel end game dungeonalrına gıdıp ıtem kasabılır veya battlegroundlarda fılan honor radıleyıp rutbe alabılırsın

wowdakı honor sıstemı oldurdugun adam kadar puan verır sana buda her hafta senın oldurdugun adamla factıonın oldurdugu adam oranını kıyaslıyıp sana bır rutbe verır rutbelere gore ozel ıtemlar alabılırsın vs vs

yanı ultımada sıkılmadıysan wowdada sıkılmassın tabı warrıor olup mal mal adam kovalamayı, tasa topraga takılıp olmeyı sevmıyorsan :)[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

UO nun belkıde en kotu oldugu taraf ve ınsanalrı PvP den en cok sogutan taraf UO da ölmek cok pahallıdır
bir defa ölürsen sana bunun maliyetı bellı mıktar fame in, binegin reglerın potıonların bandajların eskıden butun ıtemalrın dı ınsure sıtemı geldıgınde ıse ustuste cok olmek dırek bankanı bosaltırdı

-bence kesinlikle yaniliyorsun. uo`da pvp yi zevkli hale getiren kaybetme veya kazanma duygusunu tam olarak yasayabilmen. kaybedersen her seyim gider kazanirsam karsidakinin her seyi benim mantigi.kazandikca daha guclusun yani. burda o kadar rutinki. git battlegrounda [ben mage olarak soyluyorum] frostbolt fireblast nova cone of cold falan at o kadar yani. ultimada karsidakinin yetenegine hizina attigi buyulere silahini hizli degistirmesine falan senindekendini ayarlaman lazim. ne bilim uo bence daha guzel wowdan. ama cigrindan cikti oynicak yer yok.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

Viktor benim düşündüklerimin tam olarak tersini yazmışsın PvP konusunda.

Ben daha çok fazla PvPye giremedim, yeni başladım oyuna, lvl 24 bir hunterım var. Ara ara yaptığım duellar ve birkaç horde baskını dışında da PvP yapamadım henüz. Yalnız çok basit bir mantığı var benim için; loot yok.

Loot olmayan PvP yi ne yapayım ben? Öldüğümde lootlanmayacağımı bilmek benim PvPden aldığım keyfi kat be kat azaltıyor. UO da üstümde sağlam itemlarla yalnız başıma gezinirken karşıma 6-7 tane PK çıkıp bana saldırdığında yaşadığım paniği bu oynda yaşamam mümkün değil. Aynı şekilde üstündeki itemlar sayesinde beni neredeyse öldürecekken son anda aldığım adamı lootlarken duyacağım haz da bu oyunda yok.

Gelgelelim PvP kontrolleri çok çok daha iyi UOdan. Sağ klikten ibaret değil ne PvP ne PvE ama PvPde daha da ciddi kullanman gerekiyor her özelliğini. O kısım çok keyifli, bir de öldüğümde lootlanacağımı bilsem tadından yenmezdi PvP.

PvP dışında da haritası devasa, grafikleri güzel, ciddi bir hayvan ve mob çeşitliliği var, her mobun ayrı ayrı abilityleri var vs.. Yani kolay kolay sıkılmazsın eğer gezinmeyi seviyorsan sanırım. Ben daha yeni başladım dediğim gibi ama uzun zamandır oynayan arkadaşlarım mevcut, hala keyif alarak devam ediyorlar. Sanırım önemli olan fazla kasıp item rank vs.. derdine düşmemek, zira sonrasında blizz in bir patchiyle bırak oyunu, hayata küsebiliyorsun =P
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben oyunlarda cok cımrı bı adam oldugum ıcın PvP ye bulasmıyodum UO da anca bankaya sole bırkac mılyon atınca korkusuzca dalabılıyordum oldukcede ıcım yanıyordu resmen hele genk e fılan kurban gıttıysem

bıde reslenınce mal mal etrafta kosturup 8 kusur reg alıcan 3 kusur potıon alıcan bıde order chaos PK veya factıonda ısen reslenmen tamamen ayrı bır dert hadı kayıp olsun da reslendıkten sonrası ıskence, tamamen savunmasız doalsıyorsun ortada ve 30 dakıkan toparlanmakla gecıyor

ama en onemlısı UO da bır denge yok işte warrıor ıcın adam kovalamak ıskence daıma archer dedıgın ek bısıelr almadan bı ıse yaramıyor paladın yaptılar bı ıse yaramaz abıdık gubudık ıtemalr ve expansıonlarla UO nun seyı cıktı en son bı exp daha cıktı samuraı empıre dan sonra elflerı fılan ekledıler[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

sphere derim baska bir sey demem. fena gitmeyen bir serverim vardi 1.5 sene once oss ye giricem falan diye kapamistim. bu yaz tekrar acayim dedim serveri doldurmak icin insanlarla konustum falan bi actik serveri 1 ay 20 kisi kaldi sonra kapandi zaten 3 4 ay sonra hem player azligindan hemde hosting firmasi bazi killiklar cikariyodu. sonra wowa basladim zaten ciktigi gunden bu yada oyun paketi evimde duruyodu oss var diye elimisurmemistim falan. ama cok rahat soyliyim eger arkadasimin basladigi bir uo serveri bulursam guzel bole direk birakirim wowu.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

uodanun heyecanı buydu zaten. ölürsem ya da öldürürsem. bu stres altında savaşanın duygusu tarif edilemez.

Ya da şöyle diyeyim. Bugün itabiriyle wow'da karşı taraf tarafından öldürüldüğünüzde artık itemlerinizi lootlaya bilecek! vücudunuzdan hafif bir serinlik geçti mi? Kendi başınıza haritanın ıssız bir bölümünde questinizi tamamlamaya çalışırken alakasız biyerden elemanın teki pat diye karşınıza çıktığında ve sıkı bir savaşında ardından o kişinin sizi öldürüp cesedinizden o güzelim itemlerinizi yavas yavas çektiğini düşünün! şimdi kendinizi nasıl hissettiniz? Bide bunun üstüne bankada elinizdeki gibi birr silahınız ve setiniz yok! herhalde bu korku ile wow da herkezin en az 10 kişilik gruplarla geziceğini hayal edebiliyorum.(cünki wow takım oyunu olduğu söylediği için grup diyorum.) Her an tetikdesiniz... Tabi bu olayın güzel olup olmadığı tartışılır...
Sosyal ağlarda paylaş

ya da arkadaşlarınızla beraber questinizi yapmaya giderken zindan girişinde aniden karşı taraf oyuncularından oluşan bir düzüne adamla karşılaştınız. Tansiyonunuz şimcek hızıyla yükselirken saliseler içinde oluşan fakat size saatler gibi gelen Savaşmak mı? yoksa kaçmak mı? diye düşünmeye başlarsınız. Siz hangisini tercih edersiniz. neyse ben yine saçmalamaya başladım sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

ölünce lootlanma olayı wow un sistemine aykırı. kullandıgın eşyalar soulbound ouyor ki onları başkasına bile veremiyorsun.

ayrıca wow uo gibi basit bi oyun değil çok daha geniş çaplı ve zaman isteyen bi oyun. oyun çıktıgından beri oynayan kişiler daha yeni yeni salam epic edinmeye başladı bide bunların pvp de gittiğini düşün? oyunu bırakma sebebi olur.

Ayrıca burda sağlam item toplama işi uo dakinden oldukca farklı.40 kişilil raidlerle gidip zar zor aldığın bi itemin pvp de kaybedilmesi olacak iş değil...

Uo devri kapandı artık yeni nesil oyunların bir çoğu böyle bkz daoc-wow vs... Uo gibi sistemdeki oyunlar birbirinizi kesip item lootlamadan öteye geçemez ki bu da cok bayıcı bişi...

Ha şunuda eklim wow gerçekten questler,grafik genişlik açısından güzel oyun ancak pvp sistemini bende hiç mi hiç sevmedim. wow un oynanış tarzı ve dünyasına DaoC un pvp sistemini eklesinler bence tadından geçilmez.

[signature][hline]Guild Wars
Sardius Dracus-warrior/monk
WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
Sardokar-Human-Paladin
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

[Bu mesaj Soth tarafından 28 Kasım 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

w3 oynamadıysan alma zevk vermez,
sıradan basit level alma oyunu gibi gelir.
Ki ben bu oyuna çok soguk bakıyordum level olayı yuzunden,ama warcraft dunyasını cok ıyı lanse etmıs adamlar.Ordan kurtarıyor zaten oyun,yoksa yalan yani level al eşya topla adam kes kendını tatmın et.

Tekrarlıyorum warcraft tan bihaber sen alma,uo dan sonra en iyi eve gider.Çok guzel oyundur bır ara yenıden baslayabılırım.[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soth, 28 Kasım 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
ölünce lootlanma olayı wow un sistemine aykırı. kullandıgın eşyalar soulbound ouyor ki onları başkasına bile veremiyorsun.

Soulbound olanlar istisnai olsa aslında gayet güzel olur.

said:

oyun çıktıgından beri oynayan kişiler daha yeni yeni salam epic edinmeye başladı bide bunların pvp de gittiğini düşün? oyunu bırakma sebebi olur.

PvP de geldiğini de düşün? ehe

Tamam şu andaki sistemde loot olmaz tabii ama bence loot mümkün olsa PvPde canlanır.
40 kişi gidip item düşürmek için saatlerce uğraşacağına git PvP de lootla kazanmaya çalış o itemı, eğer kendine o itemı equip edip gezecek kadar güvenen bir arkadaşı da alabiliyorsan itemına rağmen, buyur senin olsun o item boş bulunup ölene kadar.

Şu sistemde loot olmaz, ona bir itirazım yok ama loot olsa bu oyundan alacağım keyif kat be kat artardı. Yanlış anlaşılmasın; derdim lootlamaktan çok, ölürsem lootlanacağımı bilmek, o endişeyle, o adrenalinle oynamak oyunumu.
Sosyal ağlarda paylaş

UO pvpsi tek bir nedenle her oyuunda daha iyi hala
izometrik gorus
pvp cok daha rahat ve temiz oluyor
ayrcia loto sistmei yzuudnen cokd aha zevkli bence

WoW da PvP cok tekduze
yane yapcak bisi yok
hep ayni hep ayni

wowda level 60 dan sonra 2 yola ayriliyosun
ya PvE yapacaksin ya PvP
ikiside farkli zevkler
ama yane PvP si hicde ole ahim saim deil WoWun[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

pvp de zate kazanıyorsun belki lootlayarak değil ama faction kazanarak ödül olarak epic alabiliyorsun bkz sam:) baştan aşşa pvp reward epicleriyle donanmış durumda:)[signature][hline]Guild Wars
Sardius Dracus-warrior/monk
WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
Sardokar-Human-Paladin
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...