Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Konsol ?...

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Xboxta oynadığım tek fps Halo olduğu için diğerlerini bilemeyeceğim ama bu oyun benim çok sıkı bir tabumu yıktı:

-Konsolda fps oynanır mı?
-Hem de müthiş olurmuş

Üstelik cooperative modda arkadaş ile birlikte deliler gibi oynanıyor.

Konsol edindiğimden beri bilgisayarda (larry 7 hariç :p) bir defa bile oyun oynamak aklımın ucundan geçmedi. Kesinlikle daha zevkli olduğu iddasındayım. Hele yanında seninle birlikte coşan bir arkadaşınla oynamanın tadına doyulmuyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
vay be konuyu amma dağıtmışız ha:) neyse giden gider kalan sağlar bizimdir.

aslında bu konu hakkında yazacak hala tonla şeyim var ama kısa yazmak zorundayım.

en basitinden düşünün PS olmasaydı ne olacaktı? bu saydığınız bütün oyunlar PC'ye çıkacaktı ve siz bu oyunları PC başında zevkle oynayacaktınız. Zaten bu en zevklli oyunlar da PS'a çıkıyor muhabbeti de firmaların hangi platforma yöneldikleriyle alakalı. Yani şimdi bir MGS ilk PC'ye çıkmış olsaydı gidip belkide PS alırmıydınız?[signature][hline]Carve your name into my arm.
Instead of stressed, I lie here charmed.
Cuz there's nothing else to do,
Every me and every you.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Konsolda fps olmaz diyenlerdendim ben de bir zamanlar, ama denemekten zarar gelmiyormuş. Çok klişe bir örnek ama herkesin anlattığı kadar var: Arkadaş baskısıyla HALO oynadım. Pc'de oynayanlar çok baştan savma bir uyarlama olduğunu söylüyorlar. Pc versiyonunu bilemeyeceğim ama gerçekten konsolda mükemmel bir oyun herşeyiyle.

Ayrıca; konsol! çünkü;

İnternetten pc için ve xbox için quake II indirip lan kablosuyla kapışabiliyorum. Böyle de bir pozitif yarar sağladım bugün konsoldan.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
PC başka Ps2 başka. Eğer ikiside yoksa PC herzaman ilk sıradadır. Basit bir örnek; Foruma bile onun sayesinde yazı yazıyorsun.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de tek seçim şansına sahip olduğum zaman pc'den yanayım ancak gamepad'e birkaç kablo lehimleyerek xboxta klavye ve mouse kullanarak linux çalıştırabliyorsun :) Bu da ucuza bir seçenek tabii :) Üstelik forumlara hayli hayli yazı yazarsın :) Ha bu arada konsollarda fps oyunlar çıkınca klavye mouse bağlamak için yurtdışında adaptörler de satılmaya başlandı. Hiç controllerları bozmak zorunda olmadan misler gibi linux kullanılabiliyor... Ne hoş! (tabi fiyat hesaplamasında göz ardı edilmemesi geren nokta: xbox'un 10gb'lik hdd'sini değiştirmek isteyebilirsin, şart değil ama linux yükledikten sonra oyun oynayacaksan modchip almak durumundasın ve ucuz bir tv'ye bağlarsan uzun süre orada forum okursan gözlerinin nizamı kayar :) Onun yerine güzel bir tv, veya yine adaptörle vga monitöre bağlamak en güzeli.)

edit: çok dar kullanım amaçlı olduğu zaman (oyun, forum, film-müzik download) bu tarzda bir çözüm hem radikalliğinden dolayı daha eğlenceli olacaktır :) Yalnız hesaplılığı tartışılabilir çünkü bildiğim kadarıyla en ucuza çıkartmak isterseniz oldukça düşük fiyatlara bilgisayar alınabiliyor.
[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.

[Bu mesaj Kendercik tarafından 19 Ekim 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Peh..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Batilc, 14 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
No Command!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
Quanzi, 17 Ekim 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
PC başka Ps2 başka. Eğer ikiside yoksa PC herzaman ilk sıradadır. Basit bir örnek; Foruma bile onun sayesinde yazı yazıyorsun.

ne alaka simdi dedigin ile burada secim olarak neden konsol demisler? yani oyunlar arasinda secim sunuor sana pc elbetteki bir suru olanak saglior bunun bu forumdaki uyelerde farkında merak etme :) ama oyun acisindan hangisi daha iyi bana kalirsa ps cok daha iyi nedeni basit..

ucuz maliyet,kaliteli oyunlar,düsmeyen fps, upgrade derdi yok, uzun ömürlü pcde ben ps2 alali 2005 ile sanirim 6 sene olucak solermisiniz hangi pc ile 6 sene upgrade etmeden 1000lerce dolar harcamadan oyun oynarsiniz en basit ornegi prince of persia warrior within 5 sene onceki pc'in ile oyniyabilirmisin? elbette hair ama ps2in ile oyniyabilirsin saygilar :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------|
|---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----|
|Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 05 Şubat 2004 20:34 tarihinde demiş ki:
ayrıca iki tane kaliteli oyun için gidip konsol alıyorsan ne diyeyim yani. Tamam konsol da da kaliteli oyunlar var ona bi diyeceğim yok ama gidip bilgisayar oyunlarına bakasan çok daha kaliteli oyunlar görebilirsin.

Sayim
Devil may cry serisi
metal gear serisi
clock tower serisi
mortal kombat serisi
burnout serisi
silent hill serisi
resisdent evil serisi
final fantasy serisi
grand torismo serisi

daha aklıma gelmeyen bi suru oyun war ama pcde bi hl2 oynamak için bi ekran kartina 300$ vermek bilemicem ben bu kadar zengin deilim abi günahtir yazikdir ya internet kafede oynayip bitirsem daa az para tutar :p yani işin kısasi ps3 2006da cıkıor bekleyin arkadaslar yapmayin upgrade YAZİKDİR GUNAHDİR onu alir bi 7,8 sene daha oynarsiniz babalar gibi ya bu arada hiçbir ekrankarti pcde 5 SENE dayanmaz abicim bende pcde war ps2de ikisinlede coook mutluyum ama oyun icin hangisi dersen ps2 tek geçerim düsünmeden pcde oynancak tek oyun wardir kanaatimce oda zaaten fps pc = fps. nokta[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 08 Şubat 2004 18:35 tarihinde demiş ki:
Ps3 böyle giderse 2006 den önce çıkmaz.Official tarih falan verildiyse bilemem.PS'yi hiç bir zaman takip etmem.PS3 2006 yılında çıktı diyelim.Her PS gibi tahtı maximum 2 sene yerinde kalacaktır.düşünün şimdi.şimdi alacağınız bir bilgisayar kaç sene gider?FX 5600 aldığınızı düşünün (Radeonun kartları daha iyi ama ekran kartı modellerini çok iyi bilmem).Ve bunun yanına da işte FX 5600 e uyacak bir sistem.Hangi yıldayız? 2004. Fx5600 çıkalı ne kadar oldu bilmiyorum ama bir ekran kartı şirketi en az 2 senede bir yeni modelini çıkartıyor (GF 3-4 arası örneğin).Bu da demektir ki PS3 çıktıktan sonra en az 2 sene sonra PS3'ten daha iyi bir ekran kartı çıkacaktır.Peki 2008 yılı ne zaman? Şu anda yenialdığınız sistemiminizi yenileme vakti. Gidip PS3 alacağınız fiyata bilgisayarınızı upgrade edebilirsiniz.[hline]
Oyun konusuna gelince de. Eğer PS oynamayı çok seviyorsanız (1'de 2'de olsun) azcık sabredin. Zaten her oyun neredeyse PS2'den PC ye çevriliyor.Alın elinize bir converter takın gamepadinize bilgisayara alın oynayın. Dikkatli bakın PC'de herkese hitap edecek bir şey bulursunuz.

her oyun psdeki asla pcye cevrirmez abi cok komedi adammissin iiki okumusum bu konuyu ama geç kalmisim hemen yanit vereyim dedigim gibi alali 6 sene oldu pcye cıkan oyunlar ile ayni sekilde hala oynuorum siz gidip ekran kartina 300 100 dolar verirken ben 5 kuruş ödemioyorum arti kontrollerim daha rahat GTA... prince of persia... efendim dedigim gibi pc artik yavass yavass oyun konusundan uzaklasior benim düsüncem bu blizzard bile starcraft ghost'u xboxs vede ps2 ye cıkartior neden? cunku o oyuna gore kontroller cok daha rahat ps2 vede xbox'da arti insanlar artık 7 günde bir cıkan ekran kartlarindan sıkıldı uzun lafin kısasi

ben zenginim 3 oyun icin veririm 200 dolar ekran kartina 100 dolar ram'e vede fps vede strateji oynarim bu diorsaniz PC

ben araba yarisi,platform,rpg,puzzle,adventure,fighting seviorum diorsaniz ps2

son bişi daha bi arkadaşim isim vermek istemiorum pcde gta vice city %100 bitirmek icin benden istedigi seyi yazim dedim buraya..

abi sende pcye ps2 joypad baglamak icin alet wardiya getirsene olmuor bole cok zor morotbike bile kontrol edilmior bu ne YA! ....

ben NE DİYİM DAHAAA :)

[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------|

[Bu mesaj BlacKDagger tarafından 14 Aralık 2004 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Evinizde oyun konsolu sahibi oldugunuz zaman , sınırsız sayıda arkadasınızı cagırıp zevk ve huşu içerisinde takılabildiginiz , pc de oyun oynanırken mouse ve klavyeye olan saldırı ve ağızdan akan salyalardan kurtulabildiginiz icin , yeri tutulamaz bir alet oldugu için konsol . . . :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Konsol ile PC farklı kişilere hitap ediyor. Hardcore gamer'lar tabikide PC'yi tercih ederler. Konsol ise arkadaş ortamlarında çok keyifli olur.

Ama PC tabikide daha üstündür, tartışılmaz bişey bu. Zaten PS2 oyunlarıda geçte olsa PC'ye çıkıyor artık.

PS2'yi hiç sevmedim. Zaten şimdi PSP çıktı. PS2 ile neredeyse aynı. Biz PC'ciler için PS2 oyunlarını sunuyor, olması gerektiği gibi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sadece konsol olu olmak kendine hardgamer diye tabir eden kim varsa ona yakısmaz...Doom3 u 1280 de full cozunurluklerde oynamak ne kadar bır ınsana zevk veriyorsa burnout3 cıktıgında karsıdaki arabayı barıyerlerin dısına fırlatmak o kadar zevk verir. konsol ile pc kardestir aslında ama bizler elimizde belki teki oldugundan belki de o gamepad denen aleti elimize yakıstıramadıgımızdandir ki pc ile ugrasıyorsak bide kucumseriz onu bu tabiki karsi taraf icinde gecerlidir :).Bilmeyizki 2 side olsa daha mutlu oluruz belki hayatımız sekteye ugrar ama olsun ne yapalım ;)...
Sosyal ağlarda paylaş

2 adet ps2 2 adet xbox 1 pc 1 tanede dreamcastim var daha yoruma gerek yok sanırım sonuç : çok zenginim ya :)))))))

her zaman konsol çünkü özellikle ps2 nin kendine haz oyunları var çok çok uzun yazarım ama boşver sıkıldım artık bu konulardan zaten ps2 ile xbox sı satıcam 2 şer olunca yordu beni biraz
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...